Optimum racunala

poruka: 9
|
čitano: 4.651
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Optimum racunala

evo zanima me da li je itko kupovao od ovog prodavaca,vidim da imaju jeftino 5750 vaporx grafu (984 kn za gotovinu).ako znate,kakav im je kredibilitet i odnosi prema musteriji i tako to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optimum racunala

Kupujem kod njih foto opremu (dva Sigma objektiva, i fototorbe do sada sam kupio) i mislim da su čisto OK. Sve što sam naručio stiglo je u kratkom vremenskom roku i sve je stiglo fino zapakirano.

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Optimum racunala

da li su oni striktno online ili se moze doc tamo i jednostavno kupit komponenta na licu mjesta?

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

da li su oni striktno online ili se moze doc tamo i jednostavno kupit komponenta na licu mjesta?

Neznam (ja sam s otoka)... Mislim da imaju i "offline" trgovinu (pogledaj na njihovom siteu)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
Oly_E3 kaže...
lollik91 kaže...

Neznam (ja sam s otoka)... Mislim da imaju i "offline" trgovinu (pogledaj na njihovom siteu)

aha...ok,budem,hvala na odgovoru :)

16 godina
neaktivan
Optimum racunala

Evo gdje su

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sve sam to vec vidio :)

17 godina
neaktivan
Optimum racunala

Ako naručim slušalice kod njih kolko bi me koštala dostava? Ak je bitno, udaljenost od mene do njih je oko 50km.

Također nisam baš shvatio da li 7% popusta za WEB narudžbu ide na cijenu istaknutu na web shopu ili je već uračnuta u tu cijenu?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Optimum racunala
ZC_Someone kaže...

Ako naručim slušalice kod njih kolko bi me koštala dostava? Ak je bitno, udaljenost od mene do njih je oko 50km.

Također nisam baš shvatio da li 7% popusta za WEB narudžbu ide na cijenu istaknutu na web shopu ili je već uračnuta u tu cijenu?

sta ti nebi bilo jednostavnije njih kontaktirat telefonom i provjerit,pa da si 100 posto siguran?

i kad saznas,slobodno napises sta su ti odgovorili :D

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice