evo zanima me da li je itko kupovao od ovog prodavaca,vidim da imaju jeftino 5750 vaporx grafu (984 kn za gotovinu).ako znate,kakav im je kredibilitet i odnosi prema musteriji i tako to...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupujem kod njih foto opremu (dva Sigma objektiva, i fototorbe do sada sam kupio) i mislim da su čisto OK. Sve što sam naručio stiglo je u kratkom vremenskom roku i sve je stiglo fino zapakirano.
da li su oni striktno online ili se moze doc tamo i jednostavno kupit komponenta na licu mjesta?
da li su oni striktno online ili se moze doc tamo i jednostavno kupit komponenta na licu mjesta?
Neznam (ja sam s otoka)... Mislim da imaju i "offline" trgovinu (pogledaj na njihovom siteu)
Neznam (ja sam s otoka)... Mislim da imaju i "offline" trgovinu (pogledaj na njihovom siteu)
aha...ok,budem,hvala na odgovoru :)
sve sam to vec vidio :)
Ako naručim slušalice kod njih kolko bi me koštala dostava? Ak je bitno, udaljenost od mene do njih je oko 50km.
Također nisam baš shvatio da li 7% popusta za WEB narudžbu ide na cijenu istaknutu na web shopu ili je već uračnuta u tu cijenu?
Ako naručim slušalice kod njih kolko bi me koštala dostava? Ak je bitno, udaljenost od mene do njih je oko 50km.
Također nisam baš shvatio da li 7% popusta za WEB narudžbu ide na cijenu istaknutu na web shopu ili je već uračnuta u tu cijenu?
sta ti nebi bilo jednostavnije njih kontaktirat telefonom i provjerit,pa da si 100 posto siguran?
i kad saznas,slobodno napises sta su ti odgovorili :D