Moguce predstavljanje novog iphona danas

poruka: 73
|
čitano: 10.325
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Moguce predstavljanje novog iphona danas
naxeem kaže...

Dakle i u nas dolazi novi, a promjene su bezvezne...

Niškoristi, tocnije recenoNamigiva
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...
naxeem kaže...

Dakle i u nas dolazi novi, a promjene su bezvezne...

Niškoristi, tocnije recenoNamigiva
 ...ako je hardware ostao isti.
16 godina
neaktivan

Definitivno sam odlucio poslije jucerasnjeg - sinocnjeg upoznavanja iPhonea 3GS da cu ubrzo postati Vlasnik istog... Naravno da ce sad biti onih koji ce blatiti iPhone, da zaostaje za drugima, da nije nista revolucionarno novi model ponudio, ali ruku na srce, niko nece i nije uspio pribliziti se njemu, jednostavno ima nesto u sebi i gotovo...

Cak se moze spoznati prostim rukovanjem bilo kojeg drugog mobitela i iPhonea, iPhone je svijet za sebe! Posto sam iz BiH, jedino cega se bojim je redovni update firmwarea ako ga uzmem u Hrvatskoj, nisam nikad to radio i nisam toliko upoznat s tim, stvarno bih bio zahvalan da mi neko objasni, da li cu moci koristiti druge kartice osim TMobilea ako ga uzmem u Hrvatskoj?

Definitivna odluka je pala kad sam procitao vijest za TomTom, samo jos nedostaje podrska Garmina da postane kompletna zvijer...

Šta se bijeli u gori zelenoj...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Irfan kaže...

Definitivno sam odlucio poslije jucerasnjeg - sinocnjeg upoznavanja iPhonea 3GS da cu ubrzo postati Vlasnik istog... Naravno da ce sad biti onih koji ce blatiti iPhone, da zaostaje za drugima, da nije nista revolucionarno novi model ponudio, ali ruku na srce, niko nece i nije uspio pribliziti se njemu, jednostavno ima nesto u sebi i gotovo...

Cak se moze spoznati prostim rukovanjem bilo kojeg drugog mobitela i iPhonea, iPhone je svijet za sebe! Posto sam iz BiH, jedino cega se bojim je redovni update firmwarea ako ga uzmem u Hrvatskoj, nisam nikad to radio i nisam toliko upoznat s tim, stvarno bih bio zahvalan da mi neko objasni, da li cu moci koristiti druge kartice osim TMobilea ako ga uzmem u Hrvatskoj?

Definitivna odluka je pala kad sam procitao vijest za TomTom, samo jos nedostaje podrska Garmina da postane kompletna zvijer...

Stvar je u tome da, kako su neki već spomenuli, ako netko već posjeduje iPhone 3G, onda mu 3GS ne predstavlja velik napredak. No, s druge strane, ako još ne posjeduje iPhone, onda bi ga 3GS mogao 'pogurati' naprijed, pomoći mu u odluci.
17 godina

@ Irfan

Updatanje OS-a ne zavisi na kojoj si mrezi. I isto je iz bilo koje drzave u bilo kojem trenutku updatas.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Razumijem za update, ali me interesuje da li ce iPhone biti blokiran za drugu mrezu, npr. uzmem ga u Hrvatskoj na TMobile-u i stavim BHTelecom karticu? Mozda postavljam glupa pitanja, ali nisam se nikad susretao s tim pa stvarno ne znam, symbian i N seriju Nokie sam doktorirao, i zato planiram preci na iPhone dosadilo mi je sve ovo, jednostavno imam osjecaj da cu uz iPhone uvijek nesto traziti, gledati, testirati, Nokia mi brzo dosadi i skoro mi je samo za telefonske usluge trenutno...

Koliko sam do sad citao i gledao, za njega postoje trenutno 2 stvari za zaobilazenje takvih prepreka - software probijanje i fizicko, prijatelj mi je na poklon dobio iPhone 3G koji je kupljen i koristen u Njemackoj, i sad ne moze nikako da ga probije i normalno koristi BiH Mobile mrezu na njemu... To mi je jedino frka oko svega :|

0 0 hvala 0
17 godina

Jailbreak za iphone traje nekih 10 minuta mislim i jako je jednostavno, time otkljucas uredjaj za sve mreze.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

Jailbreak za iphone traje nekih 10 minuta mislim i jako je jednostavno, time otkljucas uredjaj za sve mreze.

Unlock je za otključavanje na sve kartice. Jailbreak sam po sebi ne omogućuje korištenje svih kartica. No, bez njega ne možeš napraviti unlock.
17 godina
neaktivan

Svi novi mobiteli iz T-mobile dolaze sa novim basebandom i ne mogu se otključati. Ako ne želiš koristiti T-mobile onda ti je jedina opcija oglasnik s time da paziš na verziju softwarea i basebanda + nećeš moći napraviti upgrade na 3.0.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala Vam na objasnjenjima, malo cu dublje pretraziti i vidjeti sve to, ali nije to to kad ga nemam i kad ne mogu nista da uradim... Evo na ovoj stranici sam nesto pregledao (tehparadox.com/forum/f51/iphone-os-3-0-beta-2-activation-306736/index17.html) i ako sam dobro skontao zadnju betu 3.0 moglo bi se staviti bez ikakvih problema... Ali najgore mi je u svemu tome sto to nije moje, i sto se bojim greske u svemu tome, onda su mi ogromni problemi...

A da li mi moze neko objasniti pojam basebanda? Hvala puno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ah ako uzimate sam uredjaj naravno da cete ga platiti 7000kn... ja sam uzeo ugovor i300 i + bodovi od placenih racuna-dobio sam ga besplatno.
16 godina
neaktivan
krle kaže...
ah ako uzimate sam uredjaj naravno da cete ga platiti 7000kn... ja sam uzeo ugovor i300 i + bodovi od placenih racuna-dobio sam ga besplatno.
 Ne brini se, masno su ti ga oni naplatili.
Irfan kaže...

A da li mi moze neko objasniti pojam basebanda? Hvala puno...

Najkraće moguće - ako je verzija basebanda nova, a pametni coderi još nisu pronašli način kako zaobići postojeće zaštite koje su prisutne sa tom verzijom basebanda, moraš čekati da to i učine (ako uspiju). Baseband je sistem slanja/primanja signala.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 18:21 (Random.).
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Najkraće moguće - ako je verzija basebanda nova, a pametni coderi još nisu pronašli način kako zaobići postojeće zaštite koje su prisutne sa tom verzijom basebanda, moraš čekati da to i učine (ako uspiju). Baseband je sistem slanja/primanja signala.
 A kada nisu uspjeli?Namigiva
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice