GLS Kurirska sluzba

poruka: 60
|
čitano: 79.612
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: GLS Kurirska sluzba
3-4 dana čekaš na uplatu, od dana dostave.

Dobro je što imaju dobar tracking, a ukoliko što zapne, lako nazoveš korisničku podršku.

Kupovao sam laptop ove godine, prodavatelj je slao preko GLS partnera koji nije upisao bankovni račun u podatke pošiljke. Zato je prodavatelj čekao duže za isplatu, dok nije poslao ponovno IBAN.

Ali i to je bilo riješeno u 7 dana.
SSD koliko si mi života uštedio...
14 godina
neaktivan

GLS je prva liga i uvijek je lako iskomunicirati i dogovoriti se s njihovim dostavljačima.

14 godina
GLS Kurirska sluzba

Jel treba na kutiji napisati primatelja i pošiljatelja kad šaljem ili će to sve pisati na naljepnici koju kurir donese?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pisat će sve na naljepnici
PSN: Carlikaa
2 godine
GLS Kurirska sluzba

Dali neka dostavna služba, gls,dhl,overseas,dpd prima pošiljke subotom?

Vamonos carajo hijos te putas!

0 0 hvala 0
14 godina
GLS Kurirska sluzba

Ima li netko informaciju je li GLS nedavno mijenjao aplikaciju za pracenje pošiljki? Prije je bilo dovoljno unijeti broj pošilljke. No sada me traži i poštanski broj. Nakon ispravnoga unosa za oba podatka nema rezultata za praćenje pošiljke te više ne mogu pratiti status pošiljke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Možda ne kucaš pravi poštanski ako si iz malog mjesta. Već neko vrijeme se ne koriste brojevi manjih općina/ureda. Probaj naći tu https://www.posta.hr/pretrazivanje-mjesta-s-pripadajucim-postanskim-brojem/1403 (nema veze što je hp stranica).

9 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

Ima li netko informaciju je li GLS nedavno mijenjao aplikaciju za pracenje pošiljki? Prije je bilo dovoljno unijeti broj pošilljke. No sada me traži i poštanski broj. Nakon ispravnoga unosa za oba podatka nema rezultata za praćenje pošiljke te više ne mogu pratiti status pošiljke.

Probaj ukucati na GLS zemlje iz koje je poslana pošiljka ...

Meni recimo na HR ne izbacuje ništa, ni da nema pošiljke, koja je naručena iz Španjolske ...

Ali recimo kad promjenim na GLS-ES onda mi nalazi pošiljku i veli da je u tranzitu ...

14 godina
Lil Dice kaže...

Možda ne kucaš pravi poštanski ako si iz malog mjesta. Već neko vrijeme se ne koriste brojevi manjih općina/ureda. Probaj naći tu https://www.posta.hr/pretrazivanje-mjesta-s-pripadajucim-postanskim-brojem/1403 (nema veze što je hp stranica).

nbdy32 kaže...
fighterZu kaže...

Probaj ukucati na GLS zemlje iz koje je poslana pošiljka ...

Meni recimo na HR ne izbacuje ništa, ni da nema pošiljke, koja je naručena iz Španjolske ...

Ali recimo kad promjenim na GLS-ES onda mi nalazi pošiljku i veli da je u tranzitu ...

Hvala na prijedlozima. Ništa od toga nije pomoglo. Imam dojam da ima veze sa time što je paket unesen sustav još početkom mjeseca. Te ako su radili kakve migracije u aplikaciji, ne bi me čudilo da je nešto zeznuto sa starijim paketima (jer kazem, koliko se sjecam nisam morao unositi postanski broj). Budem ih probao kontaktirati da vidim u čemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.1.2024 17:31 (fighterZu).
16 godina
GLS Kurirska sluzba

Meni je GLS prejak, koja firma. Jadni ljudi tamo, životno su ugroženi.

Uglavnom, kupio sam jednu stvar na njuskalu koju oni trebaju pokupiti, no vozač javlja da je pao snjeg, a on ima ljetne gume pa je ne može pokupiti :)

Sad čekam da bude bolje vrijeme ili da u GLS-u u PRVOM MJESECU netko odluči staviti zimske gume na vozilo!

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GLS Kurirska sluzba

meni je u zadnjih par godina gls najbolja dostavna sluzba

uvjek sve brzo dolazi

dok s ostalim sam imao problema

govorim za rijeku i okolicu

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Gemmy kaže...

uvjek sve brzo dolazi

Vjerovatno nisu imali problema sa snijegom i ljetnim gumama.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
15 godina
Prije 3-4 tjedna sam platio prikup dva paketa , gls je sutradan dosao i pokupio ih. Nakon toga im se gubi svaki trag paketa nema, zovem sluzbu za korisnike kazu da se strpim, onda je primatelj otisao do skladista i sat vremena cekao dok su trazili nisu mogli naci pakete. Dakle izgubljeno je, vrijednost je 300 eura cca ali nije bilo otkupnine. Sto da radim ovo je borba sa vjetrenjacama, svaki dan zovem ne mogu kaze nista tu napraviti, saljem mailove dobivam genericke odgovore i tako to sam sada vec popizdio na zesce sa budalama. Ima li tko kakav prijedlog sto da napravim i da li cu ikad dobiti novce za te pakete? Imao li je tko slicinih iskustava?
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Horned Reaer kaže...
Prije 3-4 tjedna sam platio prikup dva paketa , gls je sutradan dosao i pokupio ih. Nakon toga im se gubi svaki trag paketa nema, zovem sluzbu za korisnike kazu da se strpim, onda je primatelj otisao do skladista i sat vremena cekao dok su trazili nisu mogli naci pakete. Dakle izgubljeno je, vrijednost je 300 eura cca ali nije bilo otkupnine. Sto da radim ovo je borba sa vjetrenjacama, svaki dan zovem ne mogu kaze nista tu napraviti, saljem mailove dobivam genericke odgovore i tako to sam sada vec popizdio na zesce sa budalama. Ima li tko kakav prijedlog sto da napravim i da li cu ikad dobiti novce za te pakete? Imao li je tko slicinih iskustava?

da, poslao pitanje jer je bilo problema, dobio malte ne chat GPT odgovor.

izbjegavati.

18 mjeseci
Horned Reaer kaže...

Obično kada se nešto šalje ispuni se obrazac u kojem se navede vrijednost sadržaja paketa, upravo zbog ovakvih situacija. Ukoliko je izgubljeno možeš tražiti isplatu. Otkupnine ne mora biti niti je to važno da bi se tebi nadoknadila šteta.

16 godina
GLS Kurirska sluzba

Jedno brzo pitanje:

- prodao sam robu koju je kupac preuzeo u četvrtak (28.11.) i platio je u gotovini

- obzirom da pare jos nisu sjele na moj račun...istina bio je vikend... do danas (kraj 02.12.)

- zar u danasnje doba digitalije to stvarno traje 5 (ili vise) dana?

Kada bi mogao ocekivati uplatu na svoj račun?

Hvala

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 19:00 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Gemmy kaže...

uvjek sve brzo dolazi

Zapadna obala Istre potpisuje... što se pošalje prijepodne iz Zg npr - sutra je već tu... i tako već godinama

16 godina

...hvala svima...

Danas sjela lova...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
GLS Kurirska sluzba

Narucio sam soundbar 20.12. iz SanctaDomenice. Razumijem da su bili blagdani, da GLS nije radio od 24og do 27og i 31og. Al' da jos nisu pokupili paket iz SDa mi nikako nije jasno. 

Ako netko zna, jesu si stvarno nakalemili brdo posla sa ovim slobodnim danima ili fali radne snage. Jer 2tj cekat nesto kaj je 60km od mene je suludo.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Napisali su da sve zaprimljeno do 18.12. dostavljaju do 24. i da ne rade do 31.12.

Po meni su oni najbolji kuriri kod nas.
14 godina
SimeKZ kaže...

Narucio sam soundbar 20.12. iz SanctaDomenice. Razumijem da su bili blagdani, da GLS nije radio od 24og do 27og i 31og. Al' da jos nisu pokupili paket iz SDa mi nikako nije jasno. 

Ako netko zna, jesu si stvarno nakalemili brdo posla sa ovim slobodnim danima ili fali radne snage. Jer 2tj cekat nesto kaj je 60km od mene je suludo.

na krivom mjestu tražiš krivca, pogledaj u temi o Sancta Domenici (spoiler alert: neki su po mjesec dana čekali da im pošalju naručeno)

14 godina
Ne vjerujem da je do GLS-a. Meni je paket stigao u četvrtak 2.1., a iz jednog dućana je predan njima 30.12. poslijepodne.

Uvijek sam imao dobra iskustva s njima.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
GLS Kurirska sluzba

Prema infirmacijama iz SDa, ceka se da GLS preuzme paket. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Prema infirmacijama iz SDa, ceka se da GLS preuzme paket. 

lazu djubrad

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
12 godina
GLS Kurirska sluzba

Poslao sam danas novi mail, malo "zustriji". Odgovor je bio kratak "saljemo pozurnicu u skladiste". 

Dakle, kako je kolega forumas rekao, "jedu govna". 

Sad budem vidio kako to pozurnica utjece na izdavanje robe prema GLSu. 

Ne znam kaj se sa SDom dogada, al' narucio sam kod njih mikrovalnu i jos nekoliko kucanskih aparata koji su dosli u roku 2-3 dana. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
GLS Kurirska sluzba

Fino zeznuki ne samo mene nego i jedno 10 ljudi; nije se dostavljaču radilo nego prema riječima djelatnika INE s kojom imaju deal da čuvaju pakete dostavljač došao i istresao 20 paketa...i to kaže nije prvi takav slučaj...poslao mail s pritužbom, naravno već je prošlo nekoliko dana bez odgovora...teži slučaj kurcobolje.

0 0 hvala 0
11 godina
GLS Kurirska sluzba

Tak su i meni otfurali paket na paketomat a naručeno da se dofura doma zvao korisničku službu koja je isto za k... i veli mi ona da če paket doč doma i nakraju se paket vrato pošiljatelju a ja popušio i naručio sve ponovo i onda došlo doma sve u svemu rađe biram hp.

1 0 hvala 0
14 godina
GLS Kurirska sluzba

ovo sve ovisi  od lokacije do lokacije.

meni u gorici je gls jedna od boljih dostavnih sluzbi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
GLS Kurirska sluzba

Evo danas dobijem odgovor SZK koji veze nema s mojim prigovorom, zapravo upute i kako će moj paket biti isporučen (a ja ga već pokupio).

Dođem najprije pokupiti paket u središnje regionalno skladište jer sam mislio da je tamo...a tamo zbunjole...prvo mislili da sam se.javio za posao ili da sam dostavljač pa me poslali po paket pravo u skladište, tamo me čovjek vrati istom ovome kojem ponovo objasnim što je da bi napokon drugi čovo u uredu skontao što se događa i uputio me na benzinsku da pokupim pakket. Strava.

0 0 hvala 0
11 godina
GLS Kurirska sluzba

U Zagrebu.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice