Da li je to istina. Mislim već ga ima na torentima a nigdje ne možeš saznati na internetu o njemu.
Da li je to istina. Mislim već ga ima na torentima a nigdje ne možeš saznati na internetu o njemu.
Onda je fejk...
Možda su tako stavili na torrentu jer sadrži sve update, pa je to kao neki "marketinški trik" s torenta kako bi privukao puno downloadanja, a možda se radi i o virusima
CS4 dolazi tek sljedeće godine.
ima 480 mb.
Onda je to sigurno CS4.
-ovdje nema nista o tome tako da....mislim da je to samo CS3 sa updatovima.....
ako i je moze biti samo CS4 beta verzija
ma CS3 je sasvim zadovoljavajuci
ako i je moze biti samo CS4 beta verzija
ma CS3 je sasvim zadovoljavajuci
CS3 je paket koji če zadovoljavati sva grafička i dizajnerska studija sljedeče min. 2 godine....
CS3 je paket koji če zadovoljavati sva grafička i dizajnerska studija sljedeče min. 2 godine....
imao sam ga.
isti je cs3,a stvara ponekad probleme.
u instaliranju je bio cs3 instaler.
ne treba to nikome.
trenutno si skidam cs3,jer je alpha i stabilniji je.
Sve što se moglo raditi sa CS3 do sada moći će se raditi i nakon izlaska Photoshopa CS4. Ne mora se prijeći na novu verziju, ukoliko ti nisu potrebne nove stvari koje nudi CS4.
Photoshop CS4 dolazi i u 64 bitnoj verziji za Windowse. Tek će CS5 doći i u 64 bitnoj verziji za Mac (Krivnja je na tvrtki Apple, zbog prelaska s Carbona na Cocou u 64 bita).
64 bitni Photoshop s manjim datotekama radi oko 8-12% brže nego 32 bitni. Puno je veći dobitak s velikim datotekama. Photoshop x64 otvara sliku od 3.75 gigapixela na računalu sa 4 jezgre i 32GB RAM 10x brže.
Nadogradnja ne košta 13 nego 3 tisuće a nije da te itko tira da imaš najnoviju verziju a neznam niti jednu fizičku osobu koja je kupila Creative Suite a pravne osobe koje zarađuju silne pare koristeći te aplikacije bi tribale nešto i platiti to šta koriste da zarade tu paru.
Šteta šta kod nas faksevi i srednje malo surađuju sa softverskim firmama, znam samo za slučaj suradnje FERa i Microsofta, jer edukacijske licence koštaju 10 puta manje a na veće količine i puno puno manje.
Inače CS4 dolazi 23.9.
...
Inače CS4 dolazi 23.9.
A ja garantiram da sve sta god da zamislis napravi mozes napravit i u starom CS LoL :)
Al ebga... volimo nove stvari...
Ma sve je to isto ili slično, samo dizajn drugi + neke sitne mogućnosti.
CS4 nije izašao, ali zato Corel X4 postoji već duže..
gdje mogu nabaviti program adobe camera raw(ali u cjelosti,ne neku trial verziju),može molim vas neki link,ja sam malo tražio,ali nikako naći pravi link...
Može molim vas pomoć,skroz sam početnik u tome...
adobe camera raw je plug-in za photoshop
samo u google upiši "adobe camera raw torrent" i prvi rezultat ;)
Hvala ti na pomoći,našao sam odmah!!!