Adobe photoshop cs4

poruka: 24
|
čitano: 5.931
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

Da li je to istina. Mislim već ga ima na torentima a nigdje ne možeš saznati na internetu o njemu.Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Adobe photoshop cs4

Onda je fejk...

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
Adobe photoshop cs4

Možda su tako stavili na torrentu jer sadrži sve update, pa je to kao neki "marketinški trik" s torenta kako bi privukao puno downloadanja, a možda se radi i o virusima

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako Adobe nista ne govori onda nije cs4...
iako bi mogao biti ali alpha
koliko MB ima?
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

CS4 dolazi tek sljedeće godine.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

ima 480 mb.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

Onda je to sigurno CS4.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

-ovdje nema nista o tome tako da....mislim da je to samo CS3 sa updatovima.....

http://www.adobe.com/

DesignIsMy Life 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

ako i je moze biti samo CS4 beta verzija

ma CS3 je sasvim zadovoljavajuci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bas kaže...

ako i je moze biti samo CS4 beta verzija

ma CS3 je sasvim zadovoljavajuci

Malo sam pregledao i riječ je o beta verziji (barem tako ljudi pišu a oni koji su probali potvrđuju da je tako). Po meni nema smisla pogotovo jer je beta a CS3 je odličan.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

CS3 je paket koji če zadovoljavati sva grafička i dizajnerska studija sljedeče min. 2 godine....

DesignIsMy Life 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arter kaže...

CS3 je paket koji če zadovoljavati sva grafička i dizajnerska studija sljedeče min. 2 godine....

yep
http://www.puma1400.deviantart.com [url=http://portal.rackgaming.co.uk/aff.php?aff=006][img]http://www.thetgc.org/banners/rackgamingforum.jpg[/img][/url] Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

imao sam ga.

isti je cs3,a stvara ponekad probleme.

u instaliranju je bio cs3 instaler.

ne treba to nikome.

trenutno si skidam cs3,jer je alpha i stabilniji je.

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja ovo ne razumijem.Abode CS3 košta oko13 tisuća kuna, da bi nakon 2 godine izašao novi???
Pa to je pljaćka.Ne kažem da bi se ovaj stari CS3 trebao bacit već malo je glupo,pa nije to igrica.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
Adobe photoshop cs4

Sve što se moglo raditi sa CS3 do sada moći će se raditi i nakon izlaska Photoshopa CS4.  Ne mora se prijeći na novu verziju, ukoliko ti nisu potrebne nove stvari koje nudi CS4.

Photoshop CS4 dolazi i u 64 bitnoj verziji za Windowse. Tek će CS5 doći i u 64 bitnoj verziji za Mac (Krivnja je na tvrtki Apple, zbog prelaska s Carbona na Cocou u 64 bita).

64 bitni Photoshop s manjim datotekama radi oko 8-12% brže nego 32 bitni. Puno je veći dobitak s velikim datotekama. Photoshop x64 otvara sliku od 3.75 gigapixela na računalu sa 4 jezgre i 32GB RAM 10x brže.

Photoshop, Lightroom, and Adobe's 64-bit roadmap

Living well is the best revenge.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nadogradnja ne košta 13 nego 3 tisuće a nije da te itko tira da imaš najnoviju verziju a neznam niti jednu fizičku osobu koja je kupila Creative Suite a pravne osobe koje zarađuju silne pare koristeći te aplikacije bi tribale nešto i platiti to šta koriste da zarade tu paru.

Šteta šta kod nas faksevi i srednje malo surađuju sa softverskim firmama, znam samo za slučaj suradnje FERa i Microsofta, jer edukacijske licence koštaju 10 puta manje a na veće količine i puno puno manje.

Inače CS4 dolazi 23.9.

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
dgigibao kaže...

...

Inače CS4 dolazi 23.9.

CS4 ne izlazi 23.9.2008. Flash Blog
Adobe će predstaviti Creative Suite CS4 23.9.2008 i vjerovatno objaviti datum izlaska.
Svi oni koji to žele pratiti putem innterneta mogu se registrirati ovdje

A s Microsoftom, osim FER-a, potpisan ugovor za MSDN Academic Alliance iz Zagreba imaju i PMF, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Prometni fakultet, Grafički fakultet, Tehničko veleučilište i Prva srednja informatička škola.

Living well is the best revenge.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2008 11:06 (klimama).
17 godina
neaktivan
Možda volim Coldplay,ali nisam toliko lud da kupim orginalni CS4!
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
Adobe photoshop cs4

A ja garantiram da sve sta god da zamislis napravi mozes napravit i u starom CS LoL :)

Al ebga... volimo nove stvari...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

Ma sve je to isto ili slično, samo dizajn drugi + neke sitne mogućnosti.

CS4 nije izašao, ali zato Corel X4 postoji već duže..

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

gdje mogu nabaviti program adobe camera raw(ali u cjelosti,ne neku trial verziju),može molim vas neki link,ja sam malo tražio,ali nikako naći pravi link...

Može molim vas pomoć,skroz sam početnik u tome...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2009 0:15 (Azur89).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adobe photoshop cs4

adobe camera raw je plug-in za photoshop

samo u google upiši "adobe camera raw torrent" i prvi rezultat ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala ti na pomoći,našao sam odmah!!!Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice