[Vodič]50GB Box cloud drivea za Android

poruka: 6
|
čitano: 2.568
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
[Vodič]50GB Box cloud drivea za Android i Windows

Box.com u suradnji sa SE-om daje 50GB besplatnog cloud prostora doživotno.

Ovo vrijedi do 31/12/2012.

Već je bila ovakva tema, ali ovdje ću pokazat nešto drukčije.

Korisnici Xperia i nekih LG-a neka skoče na 9-12 korake.

Uređaj mora biti rootan!

Vodič :

1. Skinite ROM Toolbox.

2. Nakon instalacije RT-a, kliknite na tab "Performance" i kliknite na build.prop editor.

3. Napravite backup sadašnjeg build.prop-a -> menu button -> Backup/Restore -> Backup

4. Nakon uspješnog backupa, kliknite i editirajte slijedeće linije u ovo :

ro.product.manufacturer=LGE

ro.product.model=VS910 4G

I save-ajte.

5. Dok ste u build.propu kliknite na menu button -> reboot.

6. Nakon reboota sa Marketa skinite Box aplikaciju i kreirajte account. Pisat će vam da ste aktivirali 50GB storagea za vaš LG uređaj (kojeg praktički nemate :)

7. Vratite se na ROM Toolbox i na Build.prop editor. Kliknite menu button -> restore i odaberite backup. Nakon tog rebootajte uređaj.

8. Vratit će se sve na staro, a imat ćete 50GB storagea na Boxu.

9. Na vašem računalu, desni klik na Computer u Windows Exploreru i odaberite Map Network Drive. 

10. Odaberite željeni letter, a za folder stavite ovaj link http://www.box.com/dav i ostavite kvačicu na Reconnect on Logon.

11. Ako ste na XP-u, odaberite Connect using a different user name i ulogirajte se sa vašim podacima sa Box-a.

12. Ako ste na 7-ici, samo kliknite next, ulogirajte se sa podacima Box-a, a ostavite kvačicu na remember credentials.

To je to!

Neki će možda imati disk od 101GB, neki manje neki više. Ja imam 30GB i to mi je dovoljno, ostalih 20GB imam na Web servisu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 3
13 godina
Re: [Vodič]50GB Box cloud drivea za Android i Wind
Zahvaljujem, bez problema sam aktivirao preko HD2 :)
16 godina
Re: [Vodič]50GB Box cloud drivea za Android i Wind
Ništa :)

Oni koji imaju problem sa reconnectom kod logona, odnosno izbaci glupu poruku na startupu, samo ignorirajte i makar piše nije spojen ući će na drive ili pitat za pass ponovno.
to je zato što ako idete preko WLANa na net, onda se prvo učita drive a niste na netu.
13 godina
neaktivan

Eh sad da te pitam jel moguce kako prebacit to na drugu particiju npr. di mi nje taj network drive na C nego na G?

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 23:41 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hvala!

Uspjesno odradeno da Samsung Galaxy 3 @CM7

Samo mi nije jasno koliko prostora imam. Pise da je disk velik 240 GB da ima slobodno nekig 4 GB a meni na acc pise da imam 50 GB slobodnog prostora

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: [Vodič]50GB Box cloud drivea za Android
On tebi napravi network drive na system particiji tako da se tebi pohavljuje prostor system particije
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice