Box.com u suradnji sa SE-om daje 50GB besplatnog cloud prostora doživotno.
Ovo vrijedi do 31/12/2012.
Već je bila ovakva tema, ali ovdje ću pokazat nešto drukčije.
Korisnici Xperia i nekih LG-a neka skoče na 9-12 korake.
Uređaj mora biti rootan!
Vodič :
1. Skinite ROM Toolbox.
2. Nakon instalacije RT-a, kliknite na tab "Performance" i kliknite na build.prop editor.
3. Napravite backup sadašnjeg build.prop-a -> menu button -> Backup/Restore -> Backup
4. Nakon uspješnog backupa, kliknite i editirajte slijedeće linije u ovo :
ro.product.manufacturer=LGE ro.product.model=VS910 4G I save-ajte. 5. Dok ste u build.propu kliknite na menu button -> reboot. 6. Nakon reboota sa Marketa skinite Box aplikaciju i kreirajte account. Pisat će vam da ste aktivirali 50GB storagea za vaš LG uređaj (kojeg praktički nemate :) 7. Vratite se na ROM Toolbox i na Build.prop editor. Kliknite menu button -> restore i odaberite backup. Nakon tog rebootajte uređaj. 8. Vratit će se sve na staro, a imat ćete 50GB storagea na Boxu. 9. Na vašem računalu, desni klik na Computer u Windows Exploreru i odaberite Map Network Drive. 10. Odaberite željeni letter, a za folder stavite ovaj link http://www.box.com/dav i ostavite kvačicu na Reconnect on Logon. 11. Ako ste na XP-u, odaberite Connect using a different user name i ulogirajte se sa vašim podacima sa Box-a. 12. Ako ste na 7-ici, samo kliknite next, ulogirajte se sa podacima Box-a, a ostavite kvačicu na remember credentials. To je to! Neki će možda imati disk od 101GB, neki manje neki više. Ja imam 30GB i to mi je dovoljno, ostalih 20GB imam na Web servisu.