Server Hosting

poruka: 2
|
čitano: 1.110
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Server Hosting

Nisam znao gdje da napisem tocno ovo, pod koju temu ali k vragu ovdje cu, znaci zanima me ovako, prije 2 minute, igram cod4, i vec sat i pol vremena neko dijete po nickom "deLL" nas za*ebava, kao rusi hr hosting, server vamo tamo, ali se stvarno cini kao da to radi, pocnu lagovi, izbaci sa servera, i kad se pokusam spojiti na bilo koji server hr hostinga, on je disconnected, kako on to moze, spominje neke shellove, i to moze svakih 5-10 minuta, rekao je da mu je adresa: Brace Radića 43, Varazdin.
Sada neznam da li netko nadlezan moze tu nesto napraviti, ili nas moze tako (khm) dovijeka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Server Hosting
PcFreak02 kaže...

Nisam znao gdje da napisem tocno ovo, pod koju temu ali k vragu ovdje cu, znaci zanima me ovako, prije 2 minute, igram cod4, i vec sat i pol vremena neko dijete po nickom "deLL" nas za*ebava, kao rusi hr hosting, server vamo tamo, ali se stvarno cini kao da to radi, pocnu lagovi, izbaci sa servera, i kad se pokusam spojiti na bilo koji server hr hostinga, on je disconnected, kako on to moze, spominje neke shellove, i to moze svakih 5-10 minuta, rekao je da mu je adresa: Brace Radića 43, Varazdin.
Sada neznam da li netko nadlezan moze tu nesto napraviti, ili nas moze tako (khm) dovijeka?

Najverojatnije ti poplavljuje server sa shell booterom.

Neznam sad kako da objasnim na Hr. Procitaj ovo :

http://en.wikipedia.org/wiki/UDP_flood_attack

Mozes ga prijavit kao "pokusaj hakiranja" , ali mislim da najvecu kaznu koju moze dobit je da mu prekinu internet uslugu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 7:56 (fade).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice