Pozdrav!
Za skidanje fajlova koristim download accelerator plus (DAP) free verziju. Inače koristim i rapidshare account (premium) i do sada je sve funkcioniralo bez problema. Nakon reinstalacije windowsa xp nešto se dogodilo, a nije mi jasno kako da to riješim. Instalirao sam opet DAP, baš mi se pogodilo i da moram produžiti premium na rapidshareu (nisam ga produžio, nego sam uzeo novi račun). Međutim skidanje fajlova više ne šljaka kao prije, nešto se dogodilo. DAP se počeo čudno ponašati - unesem sve fajlove za download u njega i počne normalno skidati, ali nakon par minuta brzina počinje opadati, padne na 20kb/s i odjedanput za neki fajl kaže ...could not be downloaded i nakon toga taj fajl pocrveni (kao da ga ne može skinuti) i brzina opet skoči na uobičajenu. Nekada se dogodi i da se "zbrejka" i da brzina ne skoči, nego ostane na tih 20tak kb. Problem je u tome što on ne želi skinuti recimo 4.-ti dio nekog filma, znači sve ostale dijelove skida, ali mu taj baš "zasmrdi"... Ne kužim zašto... Jedanput sam sva skidanja pauzirao i pokrenuo sam tog kojeg zeza, uopće se download nije pokrenuo..
Kada sam taj problematični fajl stavio u download manager chromea, skidao ga je normalno i uobičajenom brzinom - dakle fajl je ok, zeza DAP ili je možda nešto sa rapidshareom?
Ima li tko kakav info što napraviti?