Jeli moguce imati 2 razlicite IP adrese odjednom?

poruka: 9
|
čitano: 4.714
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Mozda ce vam cudno zvucati naslov,no kao i po obicaju portuditi cu se da objasnim.

Recimo da imam dva razlicita acc u jednoj igri.Zelim jedan acc otvoriti pod jednim IP,a drugi acc drugim IP-ODJEDNOM!

Jeli to izvedivo?

.....Ni ne pitajte zasto to trebam{#}

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Jeli moguce imati 2 razlicite IP adrese odjedn
Godfahter kaže...

Mozda ce vam cudno zvucati naslov,no kao i po obicaju portuditi cu se da objasnim.

Recimo da imam dva razlicita acc u jednoj igri.Zelim jedan acc otvoriti pod jednim IP,a drugi acc drugim IP-ODJEDNOM!

Jeli to izvedivo?

Teoretski moguce kada bi drugu instancu igre natjerao da komunicira preko nekakvog proxyja. Obicnom korisniku je dodjeljena samo jedna IP adresa po svakoj konekciji. A sad, ako imas vise linija, pa jedan modem na svakoj liniji + nekakav switch koji sve to spaja...

Dakle da ti odgovorim: vjerojatno ne.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 19:05 (rustweaver).
16 godina

-izvedivo, ... uz preduvijet da imaš pristup (mrežni ili fizički) na više računala. Može pomoći virtualizacija.

Ima jedan mali problem, pošto je sigurno u pitanju online server, on ne gleda IP računala, nego vidi ISPov IP dodjeljen routeru... sva računala unutar iste mreže u tom trenutku za server su isiti IP, moguć BAN (ili dokazivanje da je u pitanju više računala-koirsinika.. što nije teško).

-nepotrebno kompliciranje umjesto da uživaš u zabavi.

edit: da, proxy je OK rješenje, osim laga i samog pitanja dali ima proxy...

edit2: dakle hackeri se međusobno uvjeravaju.. još dok se sjete, ali su sigurni da znaju. {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 19:10 (ihush).
14 godina
protjeran
rustweaver kaže...

Teoretski moguce kada bi drugu instancu igre natjerao da komunicira preko nekakvog proxyja. Obicnom korisniku moze biti dodjeljen samo jedna IP adresa po svakoj konekciji. A sad, ako imas vise linija, pa jedan modem na svakoj liniji + dvije mrezne kartice...

Heh,upravo to ja i velim: Obicnom korisniku moze biti dodjeljen samo jedna IP adresa po svakoj konekciji.

-Inace,rijec je o prepiranju "dvaju hakera"

-Ovaj kontra mene veli da je moguce i da postoji alat za takvo sto,samo sto se ne moze sjetiti koji.

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan

Bok, da ne otvaram temu, pitanje samo jedno:

Da li se mogu npr spojit WLAN-om na 2 rutera i da im se zbrajaju brzine?

Susjed ima nezaštićen flat naprimjer... :-)))

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-dali je moguće doputovati do mjeseca? Da ali nije praktično.

Potreban bi bio ''server'' s parom kartica koji bi balansirao promet, s jednim wirelesom zaboravi.

Za igranje je daleko važniji ping, koji ovako samo raste, dok download nije problematičan, dovoljno bi bilo imati neki pametan downloader koji bi rasporedio skidanje... bez prave potrebe tako nešto se ne izvodi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

Jeli to izvedivo?

U LAN-u može i vrlo je jednostavno za napravit, što se tiće Interneta, teže malo uzmeš jedan Eth i staviš neki tunelirani/proxy protokol, a drugi Eth ostaviš kako je, moralo bi radit. 

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 11:24 (woodgamesfx).
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Godfahter kaže...

Jeli to izvedivo?

U LAN-u može i vrlo je jednostavno za napravit, što se tiće Interneta, teže malo uzmeš jedan Eth i staviš neki tunelirani/proxy protokol, a drugi Eth ostaviš kako je, moralo bi radit. 

Pretpostavljam da je riječ o otvaranju računa na nekom web sajtu? U tom slučaju mu ne trebaju mu 2 NIC-a, dovoljno je da pokrene ili 2 različita browsera ili 2 ista browsera pod drugim credentialsima i onda namjesti jednog da koristi neki proxy, a drugog da koristi default GW i to je to.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina

HTTP tuneler, ja sam njega koristio za igranje EVE-a. Super i za obići firewall, treba pretplatu ako hočeš pristojnu brzinu, ili napraviti nešto slično u vlastitoj režiji s kompom koji nije spojen na taj router/konekciju/IP.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice