Iskoči mi IP adresa, nađoh se u rootu tuđeg diska?

poruka: 15
|
čitano: 4.815
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

daj nek mi neko objasni, kako je ovo moguće. Surfam Internetom, sve 5. Odjednom iskoči Avira da je pronašla neki virus. Uglavnom virus nije bio smješten na mom računalu, nego:

http://IP-ADRESA/C:/autorun.inf

I sad, ja ono, vidim nema nikakve ta IP adresa s stranicom na kojoj sam, a Comodo Firewall mi nije ništa prijavio, neki process da želi konekciju na Internet.

Ja Start->Run i upišem \\IP-ADRESA. Nađoh se u rootu c: diska. Vidim Windowse, Doc&Settings, glazbu, slike, SVE!!! Neki lik, Ado, možda ima 15tak godina.

Hoće li mi neko ovo objasniti.

p.s. Pobrisao sam mu virus u autorun.inf. Ipak sam je dobar dečko. Sramim se

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Majke mi,prvi put čujem za ovakav slučaj.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina

mozda si skidal neki torent ili tak nes slicno.

isto prvi put cujem za ovo

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Iskoči mi IP adresa, nađoh se u rootu tuđeg di

Čovjek možda vrti nezaštićeni IIS ili ima backdoor u kompu i link koji vodi na njegov komp. Taj se link nalazio na stranici koju si otvorio, avira je preskenirala linkove (među njima i ovaj od tog nezaštićenog servera/kompa) i tako se to pojavilo. Možda griješim, al opet Neodlučan

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 14:56 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan

Stvarno cudno, nikad cuo za tako nesta. Ukoliko niste umrezeni , a pristupio si mu putem explorera u pitanju je vjerovatno virus na njegovom racunalu. A i da ste u mrezi ne  mozes ti samo tako setati po rootu od njegovog diska. Ugl. obavijesti tipa i reci mu da si malo preskenira racunalo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 15:06 (!mpact35).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Honeypot?

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Honeypot?

Ne baš... pjesme 50 Centa i privatne slike... Teško da će se neko okoristiti.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan

Evo opet mi se ovo danas dogodi. Evo, ovaj put sam i uslikao. I'm like, what the fuck?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 9:55 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno čudno... napiši mu poruku u notepadu pa stavi na desktop... malo će se prepast al opet :D

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Stvarno čudno... napiši mu poruku u notepadu pa stavi na desktop... malo će se prepast al opet :D

You have been hacked by Smooth Operator.

Shoutoutz to my homeboys @ BUG.

hahaha, ma neću mu ništa pisati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 10:12 (Smooth Operator).
16 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...
RoyalBlood kaže...

You have been hacked by Smooth Operator.

Shoutoutz to my homeboys @ BUG.

hahaha, ma neću mu ništa pisati.

jel mozes saznat odkuda je po ip-u

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina

mislim da moze s programom neo trace pro... ali ne bas full precizno

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 10:20 (Batista).
16 godina
neaktivan
IP Address : 85.94.xxx.xx

Host Name : adsl1xxxx.tel.net.ba

Ali obrat u situaciji. Izgleda da je fulež htio buffer overflow izvesti. Ma šta će!!! Presmješni su mi ti programerčići! Izgleda sam sam se zamjerio nekom...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prljavi igraju prljavo!Cool

16 godina
neaktivan

Meni se se par puta prikazala ta poruka, ali proces je bio explorer.exe. Odobrio sam (Skip) i ništa se nije dogodilo. Kod tebe je proces sysdate.exe - koji je, sudeći po ovome, opasan. Otiđi u C:\WINDOWS i pogledaj imaš li sysdate.exe.

Press any key to continue or any other key to quit.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice