VIP mobilni internet + ovaj uređaj?

poruka: 6
|
čitano: 2.619
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam VIP mobilni internet putem sticka pa me zanima mogu li taj stick staviti u ovaj uređaj:

http://www.edigital.hr/Router/TP-LINK_TL-MR3020_150Mbps_N_3G_Router_UMTS/HSPA/EVDO_Portable-p31274.html?bid=&partner=10001 

...i onda se spojiti na router putem laptopa, mobitela i slično?

...i pritom u postavkama odrediti da se spaja samo na HSPA+/UMTS mrežu (jer se inače po defaultu spaja na EDGE)?

Hvala...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: VIP mobilni internet + ovaj uređaj?

Najbolje da pitas u VIP-u da li je taj uredaj kompatibilan sa tvojim stickom, a ako oni ne znaju odes u Extreme digital pa ga tamo isprobas, lako mozes provjeriti sa mobitelom dali se moze spojiti. Mislim da imaju ducan u Importanne galeriji.

16 godina

na proizvodjacevim str imas support... Provjeri. Noviji stickovi su ugl podrzani 'dongle' na tv-tablet i sl. ako stick nije podrzan trazi zamjenu..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Provjeri na ovom linku. Hrvatske nema na popisu, ali svoj model sticka (ako je podržan) naći ćeš pod nekom od europskih zemalja (UK, Njemačka, Francuska...).

15 godina
neaktivan

Problem je što VIP gura svoje uređaje koji koštaju min 800kn ili manje uz ugovornu obvezu. Oni tu deru visoku maržu i koriste taj veliki iznos kako bi uplašili ljude kako bi prihvaćatili ugovorne obveze. Tako da mi ne žele/ne znaju dati informacije o 3rd party uređajima...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 14:36 (Markic).

0 0 hvala 0
15 godina
ja imam taj tp link i radi savrseno...vip stik e 372 na carnetu...i odlicna stvarcica...
VenAtoR#2231
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice