THOMSON TG782 problem...

poruka: 19
|
čitano: 7.588
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
THOMSON TG782 problem...

Vidim da ima topica sa istim naslovom, naime ni jedan nije vezan za moj problem... dakle...

Kao sto topic govori, koristin THOMPSON TG782 modem, a vjerujen da je do njega, da u njemu nesto treba podesit, a neznam sta... :S

Koristim t-com internet (4mbit+15gb paket), frend mi je posudio svoj account  (10mb+flat) da si poskidan neke stvari... naime... nece da uhvati download speed preko 500kbps... ima li netko slican problem? Kako si rijesi, ako si rijesio..?

Hvala na pomoci.

roX!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 2:04 (Joky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
THOMSON TG782 problem...

Nitko..? :-/

roX!

0 0 hvala 0
16 godina
THOMSON TG782 problem...

A šta si mislio da je stvarno brzina takva ? To ti je T-com.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: THOMSON TG782 problem...

pa prije dok sam imao d-link onaj njihov standardni modem dok ga nije streso grom i dok mi ovoga nisu donili, kad bi podatke interneta promijenio u frendove, skidalo bi mi normalno 1mb/sec... a sada sa ovim modemom nece.. a neznam do cega je... a da ih zovnem da ih pitam to... reci ce da kradem podatke okolo :D

roX!
15 godina
neaktivan
THOMSON TG782 problem...

Pa ne posuđuješ njegovu liniju..

Ako se spajaš od kuće (gdje brzina 4mbita) normalna stvar je da će brzina biti oko 500kbita,

razlika je što koristiš njegov user, pa promet ide preko njega..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa dobro citas ti sta sam ja napisao kad vec odgovaras :) dok sam imao DLink modem kad bi posudio njegove podatke (flat+10mbit) downlaod bi mi bio 1mb/sec.... a sada kada iman ovaj modem thompson sto su mi novi donijeli iz t-coma jer mi je ovaj dlinkov streso ga grom... na thompsonovom sa njegovim podacima nece da prelazi 500kbit/sec... dakle do modema je nesto sto se treba podesit, a ja neznam sta, pa pitam za pomoc ako netko zna :P

roX!
16 godina
neaktivan
THOMSON TG782 problem...

Osnovno je da je parica podignuta za tvoju telefonsku liniju u centrali na 4mbit-a. Ti mozda koristis njegov acc,ali NEMOZES iskoristiti 10mbit jer ti je parica u lokalnoj centrali podignuta na 4mbita.

I nije mi jasno ono sto tvrdis u postu iznad,to je NEMOGUCE bez posredstva t-coma...

EDIT: Ponesto o Bitrateu...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 15:01 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joky kaže...

Koristim t-com internet (4mbit+15gb paket), frend mi je posudio svoj account  (10mb+flat) da si poskidan neke stvari... naime... nece da uhvati download speed preko 500kbps... ima li netko slican problem? Kako si rijesi, ako si rijesio..?

Hvala na pomoci.

Ajde malo pročitaj opet...

Kao što čovjek izna mene reče, imaš svoju telefonsku liniju - 4mbita, od frenda je 10mbita, na svakoj parici je puštena različita brzina, i to je to, ne možeš posuditi njegovu brzinu..

Možeš uzeti njegov user i korisiti Flat...

I nemoj zvati službu za korisnike, nasmijat će se ljudi...

17 godina
neaktivan
THOMSON TG782 problem...

tvrdite koda ste pokusavali ?

a ja vam tvrdim da je prije 3 mjeseca bilo sve ok po ovome gore sto sam napisao dok nisam dobio ovaj modem... al kako god..

roX!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joky kaže...

a ja vam tvrdim da je prije 3 mjeseca bilo sve ok po ovome gore sto sam napisao dok nisam dobio ovaj modem... al kako god..

El imaš MaxTV?

POnekad zna brzina biti veća kada se MaxTv isključi.. Možda je tako brzina bila veća..

Ali nikako nije bila sa ovom zamijenom računa, to je 100% neizvedivo..

17 godina
neaktivan
Nemo_BJ kaže...
Joky kaže...

El imaš MaxTV?

POnekad zna brzina biti veća kada se MaxTv isključi.. Možda je tako brzina bila veća..

e vidis... to je to :D iskljucio sam maxtv bio... :D

roX!
16 godina
neaktivan
Nemo_BJ kaže...
Joky kaže...

El imaš MaxTV?

Nebih rekao. Testirao sam i nema razlike. A mislim da je to zato sto su 2kanala - IPTV i ADSL

MaxTV - brzina veze je 6MBITA - minimum za rad usluge

ADSL - brzina 4MBIT - default od T-Coma

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan
THOMSON TG782 problem...

maxtv sam imao.. i skroz sam ga iskljucio, dakle raskinuo ugovor

roX!

0 0 hvala 0
15 godina
THOMSON TG782 problem...

moze pomoć s postavkama ovog routera... nece da mi se spoji na wireless na mobu... pise da je onemoguceno... sta bi sve mogo bit uzrok tomu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: THOMSON TG782 problem...
maxy0 kaže...

moze pomoć s postavkama ovog routera... nece da mi se spoji na wireless na mobu... pise da je onemoguceno... sta bi sve mogo bit uzrok tomu?

Ako imaš Tomson TG782i, onaj bijeli, onda moraš imati i zaporku, WEP ili WPA2 oblika, pa mi nije jasno, kako te na mobitelu nije tražilo da ukucaš šifru rutera, da mu omogućiš pristup mreži.

BTW; koji je mobitel u pitanju Maxy0

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
maxy0 kaže...

Ako imaš Tomson TG782i, onaj bijeli, onda moraš imati i zaporku, WEP ili WPA2 oblika, pa mi nije jasno, kako te na mobitelu nije tražilo da ukucaš šifru rutera, da mu omogućiš pristup mreži.

BTW; koji je mobitel u pitanju Maxy0

je pitalo me za šifru i upisao sam ju... al onda pise dohvacanje ip adrese i nakon par sekundi pise onemoguceno
Imam Huawei u8650 

14 godina
maxy0 kaže...
ATJLučko kaže...
maxy0 kaže...

je pitalo me za šifru i upisao sam ju... al onda pise dohvacanje ip adrese i nakon par sekundi pise onemoguceno
Imam Huawei u8650 

A je si podesio parametre interneta na mobu, možda da probaš prvo to?!

Sada još jedno pitanje, kojeg si operatera korisnik?! 

ATJ Lučko
15 godina
THOMSON TG782 problem...

restarto sam router tamo u onoj maloj rupici i sad radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ah, moram se sto prije rijesiti ovog routera.

Sad je problem u tome da mi se svako malo restarta dok nesto radim na PC-u.

Samo se zacuje klik, led-ice se ugase i pocne se ponovno spajati.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice