Kod nas se krenulo s Siemensom čiji su se kapaciteti pokazali nedostatni za MaxTv pa se nastavilo s Ericsson DSLAM-ovima. Dok sam još bio u T-comu počelo je masovno montiranje Huawei-ja. Znam da sam ja na Ericsson-u. Sad ne znam ni sam,mogu tražiti promjenu DSLAM-a na Siemens ili Huawei jer znam iz iskustva da se Siemens i Ericsson tehnologije u mnogočemu nisu slagale.
Najbolji modem od t-coma
- poruka: 76
- |
- čitano: 28.081
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Jel netko ima ili zna link gdje se moze skinuti SX763 firmware 4.3.52.11.310 ?
BlackMoon javi jel radi, mislim da si budem nabavil jednog siemensa pa probal se malo pozabavit s tim. Dosta toga piše piše na PC expert siemens sx763 otključavanje.
Jel mogu stavit ovaj firmware koji je objavil Delboy ovdje prema uputama na pc expert forumu (2 dio) koristeći prvi file (bootcode.img) sa pc expert foruma?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174453
Jel tako 1 dio uputa je config file lan portova - adsl kabel uključen (sva 4 porta slobodna ili 2 slobodna i 2 za maxtv), a 2 dio je firmware update - adsl kabel isključen.
Znači slijedim upute sa PC expert foruma samo umjesto rountime.img sa pc expert foruma koristim ovaj runtime.img koji je objavil .delboy na ovom forumu pošto je ovo ovdje najnovija verzija?
Bootcode.img file i active_configfile mogu koristit one koji se nalaze u uputama na pc expert forumu?
Zadnja verzija firmware-a je ona koja je objavljena u drugom dijelu uputa na Pc expert Forumu http://sx763.co.cc/runtime.img. Samo,iz nekog razloga ne podržava NTFS diskove na file serveru pa mi je neupotrebljiva.
Zadnja verzija firmware-a je ona koja je objavljena u drugom dijelu uputa na Pc expert Forumu http://sx763.co.cc/runtime.img. Samo,iz nekog razloga ne podržava NTFS diskove na file serveru pa mi je neupotrebljiva.
Čekaj jel to je onda ona ista koju je delboy stavil na ovaj forum? Nije mi jasno kako onda ne podržava NTFS a ovi tamo pišu da podržava? Jel s tom najnovijom verzijom radi reconnect normalno?
Uspoređival sam file koji je objavil delboy ovdje i onaj sa pc expert foruma i nisu iste veličine, znači ima neke razlike. Ovaj objavljen ovdje je veći, sada ne znam jesu to iste verzije firmwera.
ta sa pce je 4.3.52.21.01 i ne radi bas kako spada ntfs podrska.
ta sa pce je 4.3.52.21.01 i ne radi bas kako spada ntfs podrska.
Samo malo jel bi radila NTFS podrška i sve ostalo u redu ako stavim bootcode.img koji se nalazi u uputama na pc expert forumu i ovaj runtime.img koji si ti stavil na ovaj forum?
Mislim da si ne skurim uređaj ako tako stavim.
EDIT: Ako stavim config file za maxtv, jel mi se onda lan portovi dijele tako da su 2 LAN a 2 MAXTV ili 3 LAN 1 MAXTV.
BlackMoon kako se ponaša verzija koju si stavil sada zadnju?
Kao što Delboy kaže,ako staviš ovu verziju s PCE-a nećeš vidjeti NTFS diskove na file serveru od routera. Za sada kod mene radi dobro ,ali tek za par dana ćemo vidjeti da li će se objesiti kod reconnect-a....Kad staviš MaxTv konfiguraciju,dva porta su ti LAN a dva za TV...Bio je i jedan conf file s tri LAN-a i jednim TV-om ali treći port nikad nije proradio kako treba,pa je povučena.
Kao što Delboy kaže,ako staviš ovu verziju s PCE-a nećeš vidjeti NTFS diskove na file serveru od routera. Za sada kod mene radi dobro ,ali tek za par dana ćemo vidjeti da li će se objesiti kod reconnect-a....Kad staviš MaxTv konfiguraciju,dva porta su ti LAN a dva za TV...Bio je i jedan conf file s tri LAN-a i jednim TV-om ali treći port nikad nije proradio kako treba,pa je povučena.
OK mislim da si budem stavio verziju koja je objavljena na ovom forumu, pa budemo vidili.
Opet isti k.... nakon par dana rada. Objesi se na reconnect-u i gotovo. Modem je definitivno smeće (bar ovaj tuniski) i strašno iritira ovo što radi!
Opet isti k.... nakon par dana rada. Objesi se na reconnect-u i gotovo. Modem je definitivno smeće (bar ovaj tuniski) i strašno iritira ovo što radi!
Imaš PM.
Večeras se opet objesio. Drugi put u dva dana!
Od ovih polovnih na njuškalu koji se modem pokazao dobar jel valja sta adb?
malo starija tema, pa da je obnovimo
ovako, danas mi je stigao nenadano samoinstalacijski paket s novim modemom od t-coma
najavili su prije tri mjeseca da će doći tehničar i zamijeniti modem, no ništa od njih sve dosad i sad ovo
zanima me samo, ako tko ima iskustva, kakvi su ovi modemi - speedport w724v type ci
stari modem je ono smeće od thomsona, ali začudo radi već godinama, pa da se ne zajebem bezveze ako je ovo još gore smeće
pogotovo ako će mi zajebavat vezu, žena mi igra mmo igrice i mogao bi se probudit bez jaja ako joj zajebem nešto
Ne možeš birati, više manje sada svima isporučuju ZTE 931 VII/V4 i Speedport W742Ci, a ukoliko ti je brzina od 4-10 Mbit/s mogu ti dati i sx763 ili Thomson TG 782(i).