imam vipov home box....2 kompa kuci...al jedan internet..i zanima me dal se nekako ta dva kompa mogu spojit na jedan net...kao sto je usb hub-......i kolik obi me to kostalo???
Internet hub?????
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.810
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno preko lan-a spojiš a drugo možeš preko wirelessa, trebao bi imati wireless na homeboxu, pa najbolje da uzmeš wlan karticu.
Imam ti ja ADSL žičani.Iza imaš portove za uštekat žice.Pa provlači kroz kuću.Ako imaš bežični još bolje.Uđeš u nozzilu ili internet explorer.Upišeš IP adresu od modema i upišeš lozinku i korisničko ime i nađeš connect i spojen si ali prvo se raspitaj.To ti je kao hakiranje.
Mda, hakiranje
Imam ti ja ADSL žičani.Iza imaš portove za uštekat žice.Pa provlači kroz kuću.Ako imaš bežični još bolje.Uđeš u nozzilu ili internet explorer.Upišeš IP adresu od modema i upišeš lozinku i korisničko ime i nađeš connect i spojen si ali prvo se raspitaj.To ti je kao hakiranje.
sale ima pravo......ima sam jedan utor...i taj mi je popunjen za kucni komp...ma ne zelim ja nis komplicirat...sam ako postoji hub ili tako nest.....sale...el ti imas homebox???
Imam ja homebox. Kupiš za 100 kn CANYON WLAN karticu i podesiš automatsko paljenje programa za spajanje na WLAN. I kada hoćeš na internet s tog drugog kompjutera klikneš ili manualno na homeboxu gumb za internet ili softverski tako da u IE ili FF upišeš u address bar "start" (bez navodnika), i nakon toga POVEŽI gumbić. Nakon toga ideš na internet. To je jeftinije rješenje. Naravno postoji i rješenje gdje kupiš HUB i spajaš se najnormalnije kao i dosad samo iz homeboxa ide kabel u HUB, pa u tvoje kompjutere. Imam prvo rješenje i podržavam ga.