Imam problem sa gore navedenim routerom,stvar je u tome da kad napravim novi rule i kada ga hoću dodat u stupac Applied Rules neće se prebaciti.Probao sam i sa originalnim rules-ima ali opet ništa,probao sam isključiti i sve antivirusne i firewalle pa čak i od T-Coma,sa uključenim i isključenim DHCP-om te sa drugačijim IP-om,radio sam po uputama Port Forwarding za navedeni router ali opet ništa.To mi je potrebno za igranje igara u multiplayeru sa Hamachijem.Router je u Bridge Modu.Dali tko zna riještit problem?Hvala unaprijed.
D-Link DSL-584T Port Forwardind
- poruka: 20
- |
- čitano: 7.830
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah taj D-Link.. :)
mozda imas vec na neki drugi IP forwardan taj port koji pokusavas preusmjerit..
Da i ja kažem ah taj D-Link.Ovo što si ti napisao nesto222 sam pogledao alinažalost nemam.Sa tim se već močim tjedan dana i nikako da rišim taj problem.
Imam problem sa gore navedenim routerom,stvar je u tome da kad napravim novi rule i kada ga hoću dodat u stupac Applied Rules neće se prebaciti.Probao sam i sa originalnim rules-ima ali opet ništa,probao sam isključiti i sve antivirusne i firewalle pa čak i od T-Coma,sa uključenim i isključenim DHCP-om te sa drugačijim IP-om,radio sam po uputama Port Forwarding za navedeni router ali opet ništa.To mi je potrebno za igranje igara u multiplayeru sa Hamachijem.Router je u Bridge Modu.Dali tko zna riještit problem?Hvala unaprijed.
Pogledaj i ovdje za svaki slučaj da nisi nešto fulao:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-584T/Camstreams.htm
Probat ću pa ti javim.
Evo opet sam sve to napravio po ne znam koji put i jednostavno ga neće dodati u applied rules.Napravim rule normalno ali ga jednostavno nemogu dodati.
Pokušao sam i sa novim firmware-om ali neće.
Evo opet sam sve to napravio po ne znam koji put i jednostavno ga neće dodati u applied rules.Napravim rule normalno ali ga jednostavno nemogu dodati.
Ja bi se samo nadovezao na temu i pitao zasto sluzi port forwarding? OK kontam otvoris neke portove i zbog cega to? Vidim ljudi to rade zbog igara, zbog cega, jel imaju neke smetnje ili tako smanjuju ping ili sta? Koje su prednosti toga?
Da znam da T-Com se u to neće petljati tak da ih nisam zvao ali ne znam koga pitati za taj problem.
Da imaju smetnje takve kakve imam ja.Recimo imaš Hamchi koji najčešče služi za igranje mulitplayera,ali kad uđeš sa nekim igrati on tebe ne može pingati ili te ne vidi u igrici ni ti njega,zato se radi taj postupak da bi se portovi otvorili i da bi mogao igrati bez promlema.Neki to trebaju raditi neki ne.Ja trebam ali imam ^^ navedeni problem.Pomozit!!!
Evo zvao sam ih i kada sam im rekao u čemu je problem rekli su da oni nisu nadležni nad tim.Rekli su ako imam internet i ako mogu pristupiti adresi 192.168.1.1 da je router u redu i da sve radi.Nisam htjeo dalje obješnjavati jer vidim da je frik u T-Comu već nabrijan od prije i da su mu živci napeti,tak da i od tog poziva nije bilo ništa.
Evo zvao sam ih i kada sam im rekao u čemu je problem rekli su da oni nisu nadležni nad tim.Rekli su ako imam internet i ako mogu pristupiti adresi 192.168.1.1 da je router u redu i da sve radi.Nisam htjeo dalje obješnjavati jer vidim da je frik u T-Comu već nabrijan od prije i da su mu živci napeti,tak da i od tog poziva nije bilo ništa.
Evo riješio problem!!Problem je bio u LAN postavkama routera te u T-Com serverima,te ga je trebalo staviti u PPPoE-routher mode te onda dodati route ,poludio skroz na skroz
.Uglavnom sve ponovno štela ko podmazano.Svima se puno zahvaljujem u rješavanju ovog problema te šta ste mi posvetili dio vremena za mene.Ak bude nekih još problema ja se javim.PUNO HVALA SVIMA!!!!!