D-Link DSL-584T Port Forwardind

poruka: 20
|
čitano: 7.830
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem sa gore navedenim routerom,stvar je u tome da kad napravim novi rule i kada ga hoću dodat u stupac Applied Rules neće se prebaciti.Probao sam i sa originalnim rules-ima ali opet ništa,probao sam isključiti i sve antivirusne i firewalle pa čak i od T-Coma,sa uključenim i isključenim DHCP-om te sa drugačijim IP-om,radio sam po uputama Port Forwarding za navedeni router ali opet ništa.To mi je potrebno za igranje igara u multiplayeru sa Hamachijem.Router je u Bridge Modu.Dali tko zna riještit problem?Hvala unaprijed.

Software is like sex: it's better when it's free!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 11:40 (Gixx).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: D-Link DSL-584T Port Forwardind

Ah taj D-Link.. :)

mozda imas vec na neki drugi IP forwardan taj port koji pokusavas preusmjerit..

16 godina
neaktivan

Da i ja kažem ah taj D-Link.PlačOvo što si ti napisao nesto222 sam pogledao alinažalost nemam.Sa tim se već močim tjedan dana i nikako da rišim taj problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 11:56 (Gixx).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gixx kaže...

Imam problem sa gore navedenim routerom,stvar je u tome da kad napravim novi rule i kada ga hoću dodat u stupac Applied Rules neće se prebaciti.Probao sam i sa originalnim rules-ima ali opet ništa,probao sam isključiti i sve antivirusne i firewalle pa čak i od T-Coma,sa uključenim i isključenim DHCP-om te sa drugačijim IP-om,radio sam po uputama Port Forwarding za navedeni router ali opet ništa.To mi je potrebno za igranje igara u multiplayeru sa Hamachijem.Router je u Bridge Modu.Dali tko zna riještit problem?Hvala unaprijed.

Imam ja takav isti router i morao sam raditi forward zbog MicroTorrenta.

Uglavnom, forwardiranje ti neće uspjeti ukoliko si port već forwardirao za neki drugi IP. Koliko sam skužio, to vrijedi samo za jedno računalo. Kad sam pokušao na drugo nije me doživljavao. Također, budi siguran da si ispunio sva polja pri definiciji porta, pa čak i opseg. Npr. ako želiš forwardati port 20000 onda u svim kućicama upiši taj broj. Također, znam da postoji wireless varijanta ovo routera koji ima internu grešku da uopće neće forwardati port bez obzira na što. Tad odmah zovi T-Com i neka ti zamjene router.
17 godina
protjeran

Pogledaj i ovdje za svaki slučaj da nisi nešto fulao:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-584T/Camstreams.htm

16 godina
neaktivan

Probat ću pa ti javim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo opet sam sve to napravio po ne znam koji put i jednostavno ga neće dodati u applied rules.Napravim rule normalno ali ga jednostavno nemogu dodati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 12:05 (Gixx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pokušao sam i sa novim firmware-om ali neće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 12:08 (Gixx).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gixx kaže...

Evo opet sam sve to napravio po ne znam koji put i jednostavno ga neće dodati u applied rules.Napravim rule normalno ali ga jednostavno nemogu dodati.

Zovi onda T-Com službu za korisnike i nek ti oni rješe problem jer kod mene sve šljaka bez problema.
17 godina
neaktivan
Tracer kaže...
Gixx kaže...

Zovi onda T-Com službu za korisnike i nek ti oni rješe problem jer kod mene sve šljaka bez problema.
 Neće ti T-Com rješiti problem port fowardinga na routeru....
17 godina

Ja bi se samo nadovezao na temu i pitao zasto sluzi port forwarding? OK kontam otvoris neke portove i zbog cega to? Vidim ljudi to rade zbog igara, zbog cega, jel imaju neke smetnje ili tako smanjuju ping ili sta? Koje su prednosti toga?

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da znam da T-Com se u to neće petljati tak da ih nisam zvao ali ne znam koga pitati za taj problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da imaju smetnje takve kakve imam ja.Recimo imaš Hamchi koji najčešče služi za igranje mulitplayera,ali kad uđeš sa nekim igrati on tebe ne može pingati ili te ne vidi u igrici ni ti njega,zato se radi taj postupak da bi se portovi otvorili i da bi mogao igrati bez promlema.Neki to trebaju raditi neki ne.Ja trebam ali imam ^^ navedeni problem.Pomozit!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 12:44 (Gixx).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sale_BJ kaže...
Tracer kaže...
Gixx kaže...

Ako je router pokušan propisno i po uputama biti konfiguriran, a to u ovom slučaju ne uspjeva, onda se zbog sumnje na hardwaresku grešku može I TREBA kontaktirati T-Com.
16 godina
neaktivan

Evo zvao sam ih i kada sam im rekao u čemu je problem rekli su da oni nisu nadležni nad tim.Rekli su ako imam internet i ako mogu pristupiti adresi 192.168.1.1 da je router u redu i da sve radi.Nisam htjeo dalje obješnjavati jer vidim da je frik u T-Comu već nabrijan od prije i da su mu živci napeti,tak da i od tog poziva nije bilo ništa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tracer kaže...
Sale_BJ kaže...
Tracer kaže...
Gixx kaže...

Ako je router pokušan propisno i po uputama biti konfiguriran, a to u ovom slučaju ne uspjeva, onda se zbog sumnje na hardwaresku grešku može I TREBA kontaktirati T-Com.
 Kao što je Gixx dolje napisao, nisu za to nadležni. Na njima je samo da ti otvara stranice, daljne konfiguracije sam radiš. Po kakvim se propisnim uputama od T-Coma radi port forwarding?? Sam to radiš.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 14:12 (Sale_BJ).
17 godina
neaktivan
Gixx kaže...

Vraćam se na tvoj citat tvog prvog posta, da priupitam zašto ti je router u bridge modu?? Jel stvarno routaš promet negdje ili ga koristiš i kao modem i kao router? Bridge mode se koristi kad uređaj radi kao usmjerivač prometa na neki drugi uređaj. Ako imaš takav uređaj ondak trebaš i njega pogledati njegove postavke, jer postavke samog D-Linka u bridge modu ti ne znače previše, osim konekcije prema netu..
Ako stvarno postoji neki razlog takve konfiguracije, ondak ti samo prilažem jedan link za pomoć kod port forwarding na tvom uređaju http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-584T/default.htm

Nadam se da će pomoći..

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
17 godina
protjeran
Sale_BJ kaže...
Tracer kaže...
Sale_BJ kaže...
Tracer kaže...
Gixx kaže...

Kao što je Gixx dolje napisao, nisu za to nadležni. Na njima je samo da ti otvara stranice, daljne konfiguracije sam radiš. Po kakvim se propisnim uputama od T-Coma radi port forwarding?? Sam to radiš.
 Pa dobro znaš li ti što su konkretna službena uputstva od strane proizvođača u kojima je propisano tj. opisano kako se radi s uređajem?? Jesi čuo ikad za priručnik (manual)???? I naravno da su nadležni! Oni zbog tog routera te ugovorom vežu za sebe dvije godine i DUŽNI SU dati ti ispravan uređaj! S obzirom da čovjek ne može konfigurirati router postoji ozbiljna sumnja da uređaj nije ispravan i pošto je pod garancijom T-Com je DUŽAN ga servisirati! Susjed mi je imao isti ovakav slučaj i nakon što je nazvao službu za korisnike i hebao im pola familije u roku minute razgovora došli su isti dan i zamjenili router.
17 godina
protjeran
Gixx kaže...

Evo zvao sam ih i kada sam im rekao u čemu je problem rekli su da oni nisu nadležni nad tim.Rekli su ako imam internet i ako mogu pristupiti adresi 192.168.1.1 da je router u redu i da sve radi.Nisam htjeo dalje obješnjavati jer vidim da je frik u T-Comu već nabrijan od prije i da su mu živci napeti,tak da i od tog poziva nije bilo ništa.

To što možeš pristupiti konfiguracijskom modu routera i ići na internet ne znači da je router u potpunosti ispravan. No, tvoj router i tvoja odluka, a ako ti je lakše odvoji 250 kn i uzmi si drugi router umjesto da ih natjeraš da ti daju ispravnu stvar.
16 godina
neaktivan

Evo riješio problem!!OsmijehProblem je bio u LAN postavkama routera te u T-Com serverima,te ga je trebalo staviti u PPPoE-routher mode te onda dodati route ,poludio skroz na skrozŠutim.Uglavnom sve ponovno štela ko podmazano.Svima se puno zahvaljujem u rješavanju ovog problema te šta ste mi posvetili dio vremena za mene.Ak bude nekih još problema ja se javim.PUNO HVALA SVIMA!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 20:38 (Gixx).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice