Pozdrav,
trebao bih pomoć oko spajanja 2 monitora ali na različite grafičke kartice
problem je u tome da komp uopče ne prepoznaje da je drugi monitor uključen u drugu grafičku
Pozdrav,
problem je u tome da komp uopče ne prepoznaje da je drugi monitor uključen u drugu grafičku
2 kartice u istom računalu? Koje?
Ostatak komponenti?
Način spajanja?
Koji monitori?
Nismo mi vidoviti...
Pozdrav,
npr onboard VGA? Bez dualgraphicsa je isključeno, automatski, čim je ubodena neka diskretna VGA.
ako su dvije VGA, tad koja kombinacija, rade-gforce, CF-i-SLI nisu dvije neovisne VGA.
-sve ostalo je stvar drivera, podesi.
kartice su Sapphire radeon r9 280x vapor-x
proc intel core i7 4790k
maticna asrock z97 extreme4
8gb rama
problem je u tome sta oba 2 monitora imaju vga prikljucke iako su 20 i 22 incha full hd, i imam 2 adaptera vga u dvi, ali su oba sa onom ravnom crtom i 4 pina u svakom cosku te nepasu u onaj drugi dvi prikljucak na kartici tako da mora svaki bit u jednu karticu prikljucen
Neka me netko ispravi, ali ja mislim da moraš oba monitora spojiti na istu karticu,
da to ne može raditi ovako kako bi ti htio.
onda za sta mi sluze ulazi na drugoj kartici?
onda za sta mi sluze ulazi na drugoj kartici?
Ako sam ja u pravu, a vjerujem da jesam, onda u tvome slučaju (crossfire) ničemu.
Da se ta kartica koristi kao "single GPU", onda bi na to spajao monitor, logično.
Za test možeš probati negdje posuditi monitor koji ima ili DVI ili HDMI priključak,
pa probati onda spojiti jedan od svojih monitora i taj koji si posudio.