Imam problem...Kada ukljucim komp nakon ucitavanja windowsa mi se ugasi ekran...sta da radim...?
Problem sa monitorom nakon ucitavalja win se ugasi
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.259
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna neko
NIšta ne razumijem vadili ste šta stavil šta????
Pitanje je nesuvislo postavljeno!
probaj graficku testirat kod frenda na njegovom kompu
Ovako imam problem....ja i moj frend smo onaj kabal od graficke prebacili na drugu graficku tj komp koji nakrajunije radijo....i vadi lismo one kablide za paljenje resetiranje i jos neki kabal....i sad sam iso ukljucit svoj stari komp i normalno sve radi ekran radi i nakon onog pokretanja vinda se sam ugasi ekran....al sve radim cujem kako dolaze ona upozorenja i to...sta bi moglo bit
O Boze pismenosti!!! Molim te ponovi pitanje i reci sta tocno ste vadili!?
Ovako imam problem....ja i moj frend smo onaj kabal od graficke prebacili na drugu graficku tj komp koji nakrajunije radijo....i vadi lismo one kablide za paljenje resetiranje i jos neki kabal....i sad sam iso ukljucit svoj stari komp i normalno sve radi ekran radi i nakon onog pokretanja vinda se sam ugasi ekran....al sve radim cujem kako dolaze ona upozorenja i to...sta bi moglo bit
O Boze pismenosti!!! Molim te ponovi pitanje i reci sta tocno ste vadili!?
O jbt zurio sam se to napisat sav sam sjeban....usput rijesio sam problem...VIRUS.....reinstalo winde i sve normalno ;D
kako znaš da je monitoir u pitanju stavi neki drugi monitor probaj pa onda grafa ili si krivo postavija pitanje
kako znaš da je monitoir u pitanju stavi neki drugi monitor probaj pa onda grafa ili si krivo postavija pitanje
Ma na krivom mjestu sam posto temu u srubi jbg....molio bi moderatora da premjesti temu...hvala :D