Znači treba mi monitor do 1800kn. Za igranje PS3. Mora imati i ono da se TV može gledati i da ima LED osvjetljenje(stari oće kao LED lol)
Preporuka monitora do 1800kn
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.423
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LED monitor/tv za 1800kn? Nemoguce
Znači treba mi monitor do 1800kn. Za igranje PS3. Mora imati i ono da se TV može gledati i da ima LED osvjetljenje(stari oće kao LED lol)
Evo to ti je ono kaj te zanima recimo, jeftinije neceš nac s obzirom na velicinu vrlo tesko i da dolazi sa TV-Tunerom a na LED zaboravi to nije bitno zapravo.
Evo to ti je ono kaj te zanima recimo, jeftinije neceš nac s obzirom na velicinu vrlo tesko i da dolazi sa TV-Tunerom a na LED zaboravi to nije bitno zapravo.
http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=31320-Monitor-LCDTV-23-LG-M2362D-1920x1080-500001-2ms-DVBT-MPEG4
Thx. Jel dobar to monitor ili si ga samo stavio jer ima tu veličinu i tv-tuner :-P
Reci starom da toga nema ni u americi, ovaj LG iz protisa ti je najbolje sto ces za tu cijenu dobit.
Reci starom da toga nema ni u americi, ovaj LG iz protisa ti je najbolje sto ces za tu cijenu dobit.
Ma znam. Pogledao sam na netu prije(nisam tolika njubara :P) i vidim nema šanse lol. I moj stari opet LED, LED... hahah
Uzimam taj iz protisa.