Kupnja monitora ili tv-a?

poruka: 5
|
čitano: 1.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pozdrav ljudi, dakle kao sto sam naslov kaze kupujem hitno monitor ili tv za kompjutor posto mi je jucer navecer prastari crt samsung posao na vijecna lovista. Neznam sta mi je pametnije, kupiti neki kvalitetni tv(lcd ili plazmu) ili bas monitor? Naime planirao sam uzet neki tv pa ga spojit na komp i imat telku i komp na jednom monitoru, a osim toga kad vec kupujem htio bi uzet nesta vece dijagonale, a tu su monitori skupi ko sam vrag. Dakle zanima me isplati mi se uzimati tv ili ipak monitor i zasto? Za tv bih potrosio nekih 4000 kuna (koja stotica manje vise) a za monitor do 3000(isto koja stotica manje vise). Dijagonala bi trebala biti qko se radi o monitrou preko 22" a za telku mi je svejedno(vecinom su tamo velike dijagonale). Molio bih vas za savijet i za link jer sam na netu preko moba, pa mi je tesko prekopavat net u potrazi. Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za 4000kn se i nemože neka ultra kvalitetna televizija nabavit, ako već imaš nekakvu, kupi monitor, za manje od tog iznosa možeš uzeti vrhunski, a i ostane ti para.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Znamda se nemre neka full kvalitetna al bi telku uzeo radje neke manje dijagonale, sta je opet vece od monitora tak da bi se nes kvaltitetnije moglo nac a telku nemam trenutacno u sobi i neda mi se stalno ic do boravka da bi nesta pogledao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za 4k mozes vec uzeti posteni tv tipa panasonic plazmu 42x30 ili ako dodas koju stoticu vise onda 42s30

evo ti link za x30 http://www.ronis.hr/?plazma-tv-42-inch-107-cm/434/plazma-tv-panasonic-tx-p42ux30e-poklon-hdmi-kabel/TX-P42UX30E

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Slobodno uzmi TX-P42UX30E kako kolega kaže, a ako baš želiš jako dobar TV za par sto kuna više, sa S30 nemreš fulat, jer ja sa S20 nisam fulao. :)

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 15:35 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice