E ovako,od koliko incha bi trebao uzet monitor.Za gaming mi je bitno.
Graficka mi je nvidia GTS250 512Mb DDR3
ja bi uzeo od 22'' nisu preskupi a dosta su veliku
ja imam grafu 4850 na 22'' a gts 250 je jaca pa ce ti ici sve super
jel ti novije igre uredno rade na toj rezoluciji,ako se ne varam 1.650 x 1.050 je za 22",ispravi me ako grijesim
Koji ti je procesor ?
ako uzimas laptop...uzmi 12 incha...ali za stolni negdje 22 incha bi bilo taman...
Imam tu grafičku i trenutno koristim LG 22' 1920x1080 rezoluciju. Preporučio bih prije 1680x1050 rezoluciju za tu grafičku kartu.
mozes li pokrecat novije igre na toj rezi ?
evo uzmi ovaj i bit češ pre zadovoljan
mozes li pokrecat novije igre na toj rezi ?
Probao sam The Saboteur i na high detaljima nema trzanja.
CoD4 i Modern Warfare sve high bez trzanja.
Ostale nisam probao, jer sam prije mjesec dana uzeo monitor.
Mada mislim da dosta igara može gurati na high detaljima na ovoj rezoluciji, ali me ponekad koči procesor.
Bez obzira, preporučio bih radije neki 22' monitor rezolucije 1680x1050 ili 1600x900 ovisi na šta naiđeš.
Ako ti šta znaći imam Samsungov SM2433 (24") tj. rezoluciju od 1920x1200 i Gainward 8800GTS 320MB GS i većina igara mi radi na max. rezoluciji bez problema, evo jedino mislim da mi GTA4 nije radio ali on mi nije ni na jednoj rezoluciji tako da nije baš neki primjer. I COD6 bi mi znao zatrzati kad stavim sve na max ali osim toga ništa specijalno, ne pretjerujem sa AA i AF (2x i 0x , meni odgovara xD) i uživam
Samim prikazom slike sam zadovoljan i namjerno sam uzeo 24" jer je FullHD i 16:10 tako da imam više prostora na desktopu, a i neki filmovi i serije su u 16:10 pa mi odgovara. Jedino što me živcira je taj glossy finiš plastike kućišta koji se lako prlja, oni old school looking monitori sa grubom plastikom i tanjim rubom su mi ljepši.
Sry, dupli post, greška.
taj sam monitor ja kupio prije 2 mjeseca i meni je odlican,jos sam ja manje para dao za njega.