Kojim kabelom spojiti monitor?

poruka: 9
|
čitano: 2.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam Iliyama monitor, stari CRT 30-kilaš, 22''....naponski kabel imam, ali nemam pojma kakav drugi kabel trebam jer se s takvim nečim još nisam susreo....naime monitor iza ima 2 vga ulaza, kakve imam i na kompu....ovaj crt kojeg imam, iz njega ide neodvojivi kabel i piknem ga u vga u komp....kakav sad kabel da kupim da spojim ovo čudo i koliko će me to najjeftinije koštati?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kojim kabelom spojiti monitor?
VGA
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
neaktivan

vga na vga muško muški?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odeš u neki computer-shop i kažeš molim jedan VGA kabal i to je to, pa tak se svi monitori spajaju!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

Odeš u neki computer-shop i kažeš molim jedan VGA kabal i to je to, pa tak se svi monitori spajaju!?

imas i HDMI i DVI i Display-Port, Mini HDMI...... imas 15 vrsta kablova. VGA je najstariji i najslabiji, a HDMI je najbolji

15 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...
Ivsa kaže...

imas i HDMI i DVI i Display-Port, Mini HDMI...... imas 15 vrsta kablova. VGA je najstariji i najslabiji, a HDMI je najbolji

Hvala na informaciji al ja to sve znam, a to što je HDMI najbolji (iako nije, jednak je DVI), njemu ništa ne korsiti jer si ga može uštekat samo u du..!?

Rekao je da na monitoru ima VGA ulaz, onda ode i kupi VGA kabal i spoji ga u grafu, ili ako na grafi nema VGA, onda mora kupiti VGA>u nešto konverter (DVI, HDMI)!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
13 godina
neaktivan

ok, spojeno je. hvala. ali zapravo na monitoru imam 2 takva ulaza i sprijeda tipku video 1/2, čemu to služi?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

to ti znači da možeš spojtii dva uređaja i na tu tipku samo birati koju sliko želiš gledati...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ljudi imam pitanje za vas, želim spoit konzolu i pc na jedan monitor sa jednim dvi ulazom. što mi je činiti? Mogu li to ikako izvest ili se uzalud nadam, da li postji kakav razdjeljnik koji ima 2 ulaza a jedan izlaz?

Našao sam ovaj http://www.links.hr/?naziv=adapter-delock-dvi-m-na-dvi-z-hdmi-z&option=artikl&id_artikl=200.300.105 ali ne znam šta je ovdje ulaz a šta izlaz.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice