Imam Iliyama monitor, stari CRT 30-kilaš, 22''....naponski kabel imam, ali nemam pojma kakav drugi kabel trebam jer se s takvim nečim još nisam susreo....naime monitor iza ima 2 vga ulaza, kakve imam i na kompu....ovaj crt kojeg imam, iz njega ide neodvojivi kabel i piknem ga u vga u komp....kakav sad kabel da kupim da spojim ovo čudo i koliko će me to najjeftinije koštati?
Kojim kabelom spojiti monitor?
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.011
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vga na vga muško muški?
Odeš u neki computer-shop i kažeš molim jedan VGA kabal i to je to, pa tak se svi monitori spajaju!?
Odeš u neki computer-shop i kažeš molim jedan VGA kabal i to je to, pa tak se svi monitori spajaju!?
imas i HDMI i DVI i Display-Port, Mini HDMI...... imas 15 vrsta kablova. VGA je najstariji i najslabiji, a HDMI je najbolji
imas i HDMI i DVI i Display-Port, Mini HDMI...... imas 15 vrsta kablova. VGA je najstariji i najslabiji, a HDMI je najbolji
Hvala na informaciji al ja to sve znam, a to što je HDMI najbolji (iako nije, jednak je DVI), njemu ništa ne korsiti jer si ga može uštekat samo u du..!?
Rekao je da na monitoru ima VGA ulaz, onda ode i kupi VGA kabal i spoji ga u grafu, ili ako na grafi nema VGA, onda mora kupiti VGA>u nešto konverter (DVI, HDMI)!?
ok, spojeno je. hvala. ali zapravo na monitoru imam 2 takva ulaza i sprijeda tipku video 1/2, čemu to služi?
to ti znači da možeš spojtii dva uređaja i na tu tipku samo birati koju sliko želiš gledati...
Ljudi imam pitanje za vas, želim spoit konzolu i pc na jedan monitor sa jednim dvi ulazom. što mi je činiti? Mogu li to ikako izvest ili se uzalud nadam, da li postji kakav razdjeljnik koji ima 2 ulaza a jedan izlaz?
Našao sam ovaj http://www.links.hr/?naziv=adapter-delock-dvi-m-na-dvi-z-hdmi-z&option=artikl&id_artikl=200.300.105 ali ne znam šta je ovdje ulaz a šta izlaz.