Koji monitor(CCFL-LED)

poruka: 10
|
čitano: 4.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji monitor

pošto sam primjetio  da kada opširno nešto napišem ljudi se prepadnu, pa ću probat što kraće

eto trebam monitor, da ima tv tuner,igrao bi na njemu,gledao filmove, da ima hdmi, scart ako se sjetim stare plejke prikljcit...

imam dilemu između par monitora

ovog LED 24˝ - nekako mi se to čini jeftino za led lcd monitor s tv tunerom pa je vjerojatno to zato jer kolko sam čitao po forumu zbog edge led osvjetljenja koje je često i lošije od ccfl lcd osvjetljenja, no ipak ako neko zna ili je imao priliku vidjet sliku neka kaže jel valjda

a što se tiče ccfl osvjetljenja:

ovaj P2470LHD - ne znam točno jel ovo ccfl il led jer nisam nigdje našao pošto postoji verzija i bez L u nazivu, no općenito kakav je monitor, probijanje pozadinskog osvjetljenja i evo tu je i verzija bez L u imenu P2470HD - taj je nekih 150-200 kn jeftiniji pa je vjerojatno zbog toga što je ovaj gore led,a ovaj ccfl, no eto pitanje kojeg bi vi uzeli kad bi uzimali

edit: ovo L kolko sam skužio znači da nema DVI priključka već ima jedan više HDMI

edit2: eto načitao sam se do sada reviewova i odlučio za P2470HD

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 23:39 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor(CCFL-LED)

eto ipak se svelo na ova 2

B2430HD

P2470HD

ovaj prvi ima još i opciju picture in picture, ali me muči kvaliteta slike i pozadnisko osvjetljenje tj probijanje, dok o P2470HD sam pročitao puno i stvarno mi se sviđa monitor

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Koji monitor

Pozdrav,zanima me što mislite o ovom monitoru http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=100332640&id_artikl=100.332.092 i da li je bolje uzeti npr. LCD od 2.200 kn ili neki najjeftiniji LED(ali mora imati tv tuner) i ako imate neki prijedlog nekog monitora sa tv tunerom(do 2.200 kn) i još jedno pitanje,da li je bolji LED ili LCD za oči? provodim dosta vremena za kompjuterom i bolu me često oči a nemam dioptriju. Hvala unaprijed! :)

15 godina
neaktivan
Koji monitor(CCFL-LED)

uzmi ovaj  što ga je lega u dvojbi vjerojatno uzeo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji monitor(CCFL-LED)
Monitor 23'' LED SAMSUNG XL2370HD, 5ms, 250cd/m2, 5000000:1, HDMI, DVI, D-SUB, SCART, TV tuner, zvučnici, daljinski, sivi
ILI
Monitor 24'' LCD SAMSUNG P2470HD LS24EMDKU, 5ms, 300 cd/m2, 50000:1, D-SUB, DVI, HDMI, SCART, TV tuner, zvučnici

malo sam skeptičan oko ovih LED monitora,pošto su tek počeli izlazit,pa nzn kakva im je kvaliteta,da li se više isplati uzet LED ili LCD?
Može prijedlog koji da kupim od ova dva gore,cijena je 300 kn tako da to nije problem. Hvala! :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Koji monitor(CCFL-LED)
GoldaMeir kaže...
Monitor 23'' LED SAMSUNG XL2370HD, 5ms, 250cd/m2, 5000000:1, HDMI, DVI, D-SUB, SCART, TV tuner, zvučnici, daljinski, sivi
ILI
Monitor 24'' LCD SAMSUNG P2470HD LS24EMDKU, 5ms, 300 cd/m2, 50000:1, D-SUB, DVI, HDMI, SCART, TV tuner, zvučnici

malo sam skeptičan oko ovih LED monitora,pošto su tek počeli izlazit,pa nzn kakva im je kvaliteta,da li se više isplati uzet LED ili LCD?
Može prijedlog koji da kupim od ova dva gore,cijena je 300 kn tako da to nije problem. Hvala! :)

jel p2370HD ima TV tuner 

negdje sam vidio da ima pa mi nije jasno kak dođe samo 1450kn

See You Space Cowboy
14 godina
neaktivan
XL2370HD 2500 kn
P2470HD 2200 kn
objasni mi kako se stavljaju linkovi,pa ću ti linkat.
16 godina
protjeran
GoldaMeir kaže...
XL2370HD 2500 kn
P2470HD 2200 kn
objasni mi kako se stavljaju linkovi,pa ću ti linkat.

imas oznaku ko lanac (moras zaokruzit rijec)

ili samo stavis url ovdje 

mene zanima za p23470HD jer mi je cudno da je tak jeftin(ako ima tvtuner)

See You Space Cowboy
16 godina
protjeran
Koji monitor(CCFL-LED)

hvala sad mi je jasnije

See You Space Cowboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: