Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.764
|
čitano: 5.994.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Koji monitor kupiti
Koji bi bio najkvalitetniji nosač (samostojeći ili koji se montira na radni stol, nikako na zid) za dva 49" SAMSUNG G9 LS49CG950SUXDU monitora koji bi bili postavljeni jedan ispod drugoga? Po mogućnosti da se gornji može namjestiti da bude pod drugim kutem od donjeg

0 0 hvala 0
6 godina
Koji monitor kupiti

Koji monitor je best buy kod nas do nekih 300e?

Malo sam gledao rtings metodologiju 2.1 i po tome mi ispada dobar omjer cijene i kvalitete ovaj: AOC Q27G3XMN, 27", miniLED VA

Ima li boljih prijedloga do tih novaca?

Divide et impera!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koji monitor kupiti

Ima, ovaj

itomic009
6 godina
itomic009 kaže...

Ima, ovaj

Odlično,

hvala ti puno. Zaboravio sam napisati namjenu, koristiti će se za ured. Projektiranje, programiranje, office, chrome, bla bla. Ništa prezahtjevno, sve je to vrlo light use rekao bi.

Divide et impera!
14 godina

Ovo je primarno bila preporuka za gaming. Za to što tebi treba je dobar i svaki obični IPS. Svakako bolje nego VA. 

itomic009
6 godina
itomic009 kaže...

Ima, ovaj

Bas sam nedavno gledao hrpetine review-ova, citao po redditu i velika vecina se ne bi slozila sa time. Ali 1000 ljudi, 1000 cudi. Uglavnom, nije da moze puno promasiti s bilo kojim od ta dva monitora.

14 godina

Pa velika većina je testirala taj model prije godinu dana ili u mjesecima nakon toga, i imali su model s falinkom. Ja sam kod frenda malo testirao onaj AOC, nisam bio oduševljen. Na kraju riskirao i kupio ovaj Xiaomi G Pro 27i i oduševio se. Ja sam ga platio tada 360€ i bio sam zadovoljan. A sad kad košta 260€, sad je no brainer za gaming do 300€. Jednostavno je za taj novac no brainer. 

itomic009
9 godina
Koji monitor kupiti

Naišao sam na ovaj 27" 4K mini LED monitor sa čak 2300 dimming zona. Ali nikada nisam čuo za ovu kompaniju. Specifikacije izgledaju impresivno. Razmišljam između toga i nekog 27" 4K  OLED monitora.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Puno je to love za noname brand,imaš AOC Agon Pro AG326UDAM za 50 eura više ili M28U za upola manje, nije miniled ali za te novce nema puno boljih monitora.Da se naći i aoc miniled za 550€

2 tjedna
DuxCro kaže...

Razmišljam između toga i nekog 27" 4K  OLED monitora.

Smece monitor za te pare, neznam kaje tu impresivno. Pa za slične novce uzmes provjereni oled ekran sa 240hz 

17 godina
DuxCro kaže...

Naišao sam na ovaj 27" 4K mini LED monitor sa čak 2300 dimming zona. Ali nikada nisam čuo za ovu kompaniju. Specifikacije izgledaju impresivno. Razmišljam između toga i nekog 27" 4K  OLED monitora.

Kad već biraš između miniled i oled, onda definitivno oledu dajem prednost.

Ak ti se da čekat, pričekaj novu generaciju oleda koja donosi poboljšanja u svim (potrošnja, osvjetljenje, oštrina, raspon boja) segmentima.

15 godina
Koji monitor kupiti

Hey Ekipa pozdrav, molio bih preporuku nekog 34'' (može i zakrivljeni) gaming monitora koji eventualno ima i thunderbolt/power delivery port (zbog poslovnog laptopa čisto da ne moram punjače i kablove razvlačit po stolu).

Budget mi je nekih 600-700€

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:59 (sinkee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim da nemas sto ni razmisljat, a i trenutno na akciji za Amazon Prime - Alienware AW3425DW

Anything that can be connected, will be connected.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:45 (definho).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice