Ma ovi nosači za stol su zakon. Koristim ovaj Arcticov već neko vrijeme i nema te sile više da se vratim na tvorničke stalke, ovaj je i za buduće monitore, tj zauvijek.
Slažem se, uzmeš jedan i miran si, samo mijenjaš monitore kasnije, stalak ostaje.
Funkcijama debelo šišaju stock stalke.
Ovaj tvoj mi se sviđa jer ima USB hub dolje
Uzeo sam ga jer podržava monitore do 15 kg i UW 38" i mogu uzeti i dodatnu ruku za još jedan monitor ako bude potrebe u budućnosti. Usb hub je samo dodatni i koristan plus.
a neki monitor sa rezom 3440 x 1440 i da je VA panel, to se ne isplati za PS5?
IPS je po mom osobno iskustvu bolji i uvijek gledam samo to. VA sam otpisao kad sam naletio na nekoliko njih sa ghostingom od kojeg mi se znalo zavrtjeti u glavi. Si pogledao na Nabavi? Evo s tom rezom i ips. Edit: pazi na hz, nisam tu stavku ubacio u pretragu.
Prije ovog sam imao Acer-a UW 34" ips 144hz i prodao ga jer PS5 nije podržavao UW rezu niti su uopće najavljivali iz sonya da bi uopće u budućnosti a onako izrezan ekran kad igraš izgleda bezveze. I tako ga ja prodam i za 2 mjeseca sony najavi podršku Da je bila podrška odmah mislim da ga ne bih prodao ali opet Acer nije imao hdmi 2.1 ali sve ostalo super.
Igra tko ovdje ps5 na ultrawide monitoru, kako izgleda, je sony to dobro ukomponirao?
Sa tom rezom ima puno monitora sa pristupacnim cijenama, ako mogu igrati ps5, onda mi je ovo olaksalo izbor :)