opaa nisam znao da odjednom pricam sa stučnjakom, Vaše Veličanstvo.. i nakon svega toga ste opet došli do zaključka kako je VA bolji panel od IPSa, skidam kapu, zavrsavam raspravu s moje strane.
ozbiljno?
uletiš, baš kako ti i nick govori, kao bik u raspravu s potpuno nevezanom pričom - jer uopće se nije raspravljalo koja je vrsta panela bolja, bez ikakvih argumenata osim 'ja vidio u trgovini', pljuješ po recenzijama koje uopće ne pogledaš, nemaš pojma o tuđem iskustvu, tvrdnje vadiš iz vlastitog dupeta i onda kad nemaš ništa drugo, opet pogrešno usmjeravaš raspravu na pitanje koji je bolji
nije riječ o tome jel va ili ips bolji, jer to ovisi prvenstveno o osobnom ukusu, svaki ima svoje mane i prednosti
riječ je bila o tome jel va pogodan za gejmanje, a ne samo za gledanje filmova
i još jedno, iako očito ne čitaš ono što ti ne paše, evo ti i ponešto izvan 'plaćenih' recenzija - link
High contrast, in the context of both brightness and color, is key to achieving images that are visually appealing and attention-grabbing. Conversely, low contrast images seem dull as a result of degraded information.
dakle i jedan od vodećih proizvođača monitora kontrast i po pitanju boja smatra ključnim za postizanje dobrog prikaza
ovo zadnje podcrtano kaže nešto i o tvojoj ranijoj tvrdnji dolje, dapače, kaže upravo obrnuto od tvojih tvrdnji
i još jednom, uopće nije riječ o tome koji je bolji, niti sam to iti jednom tvrdio - rekao sam da je meni osobno bolji va nego ips, iz razloga koje sam naveo i to ne znači da je bolji svima drugima
i daj se nauči normalno raspravljati, tvoji pokušaji argumenata tipa 'meni jedan čovjek objašnjavao', 'ja vidio u trgovini' i 'sve su to plaćenici', više sliče dječjem prepiranju nego normalnoj raspravi