24" Monitor do 1700kn

poruka: 25
|
čitano: 3.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Evo, tražim neki 24" (eventualno 23") 1920x1080 do 1700kn da ima HDMI utor i po mogućnosti ugrađene zvučnike jer mislim za silu tu i tamo na njega spojiti Xbox360.

Dakle, biti će za igranje, ali i za čest rad u Photoshopu, gledanje filmova i ostalo...

Zna li itko išta o ovom monitoru (spominje se u nekim postovima, ali jako malo informacija, dok na netu nisam našao neki review): AOC E2437FH (link)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Dobar je to monitor, nisma imao priliku dugo raditi na njemu al po svoj prilici što sam načuo i pročitao AOC je opet napravio posao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 13:34 (strahec.luka).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Da, i ja sam u međuvremenu načuo tako nešto. Doduše, ništa konkretno, ali da je sasvim pristojan. Još kad pogledam cijenu, dijagonalu, neke performanse. Čini mi se sasvim isplativ, pa mislim da ću ga i uzeti.

Hvala ti na odgovoru! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Taj je super,no ja uvjek kazem,Samsung i LG su najbolji u proizvodnji monitora..

Gaming is my life.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 24" Monitor do 1700kn
Gamerkoo kaže...

Taj je super,no ja uvjek kazem,Samsung i LG su najbolji u proizvodnji monitora..

NOT !

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
14 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Kontaktirao sam ADM i Protis budući da u oba dućana ovaj AOC nije dobavljiv trenutno. Eto, ako nekoga zanima, u ADM-u će najvjerojatnije za 2 tjedna doći pošiljka, a u Protisu nisu sigurni kad, al dobavljač bi trebao biti isti, pa...

Da, gledao sam i Samsung i LG (i još poneke), ali ovaj mi je najbolja kombinacija cijene i mogućnosti. Jedino što nije baš pokretljiv (čini mi se da se ne može nagnuti prema dolje kada, recimo, iz kreveta želim gledat film na njemu), ali OK! Istrpit ću to nekako! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
24" Monitor do 1700kn

Imam ti ja taj monitor i jako sam zadovoljan. Super slika, u igrama nema problema a i oku je ugodan ;)
Ugrađeni zvučnici u oke, al ipak koristim 5.1 jer ne mogu bez bassa ;). Ja sam se zaljubio na prvi pogled + kad sam vidio karakteristike morao sam ga imati :P
Btw mislim da imaš koju sliku na 169 stranici teme Slike vašeg hardvera...nisu nešto super kvalitete al možda pomognu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Imam ti ja taj monitor i jako sam zadovoljan. Super slika, u igrama nema problema a i oku je ugodan ;)
Ugrađeni zvučnici u oke, al ipak koristim 5.1 jer ne mogu bez bassa ;). Ja sam se zaljubio na prvi pogled + kad sam vidio karakteristike morao sam ga imati :P
Btw mislim da imaš koju sliku na 169 stranici teme Slike vašeg hardvera...nisu nešto super kvalitete al možda pomognu.

Eto, da te pitam onda jedino to što mi se čini kao minus... Budući da mu je postolje u obliku stalka za fotografije - koliko je stabilan i da li ima ikakvu mogućnost podešavanja nagiba?

Inače, puno fala šta si javio! Sad ću i slike pronaći da ga vidim "uživo". {#}

14 godina
24" Monitor do 1700kn

Kao što vidiš (pokušao sam to zaokružiti u paintu, u žurbi sam :P) sve bitno je u donjem dijelu monitora tako da je praktički sva težina dolje što mu daje stabilnost. I zvučnici u sa donje strane btw. A naprijed sa svake strane ima dva komada gume koji mu daju da klizi prema naprijed kad se osloni na stražnju nogicu. Stražnja nogica koristi dosta jak feder i ne miče se osim ako ti to želiš (kad želiš promjeniti nagib monitora)
I ja sam mislio da će biti zajebano imat na stolu takav monitor al do sad mi nijednom nije poletio niti se ikud "micao", dosta su pazili na to.
Imaš lijepu plavu LED liniju s prednje strane kojoj možeš smanjiti intenzitet od 0-100, ja ju koristim više za neki ugođaj neko kao korisnu stvar :P

Profil Profil
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Hvala na informaciji i trudu! Sada sam još sigurniji da ću njega uzeti. Samo da dođe što prije u ADM ili Protis... {#}

0 0 hvala 0
14 godina
24" Monitor do 1700kn

Meni je jedan od najdražih komada hardware-a, ak ne i najdraži. Sad ne znam hoće li se tebi svidjeti al meni je predobar ;)
Pozdrav i sretno s kupovinom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Meni je jedan od najdražih komada hardware-a, ak ne i najdraži. Sad ne znam hoće li se tebi svidjeti al meni je predobar ;)
Pozdrav i sretno s kupovinom ;)

Ajde, kad si već spomenuo hardware, čini mi se da sam po slikama vidio da isto imaš MSI N560 Twin Froz II kojeg kupujem. Malo {#}, ali da te pitam...

Kažeš da zvuk slušaš 5.1. Budući da imam kućno kino, a nedavno sam kupio Panasonicovu plasmu, htio bi iskoristiti punu moć toga za HD filmove... Kako spajaš zvuk? Jel radi 5.1 iz grafičke nekim pretvaračem iz miniHDMI ili DVI u HDMI, pa kabel do TV-a, ili...? Malo sam neupućen, pa... {#}

Jesi zadovoljan karticom?

15 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Da si bio brz mogao si kupiti 23'' 3D Lg Flatron monitor s Nvidia 3D Kitom .... i to sve za 1800kn (tu na bug oglasniku, microman)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Da si bio brz mogao si kupiti 23'' 3D Lg Flatron monitor s Nvidia 3D Kitom .... i to sve za 1800kn (tu na bug oglasniku, microman)

Ja sam ga mislio kupit i nisam zakasnio ali sam baš taj dan odlučio da idem na 6950 a ne GTX560 tako da ništa od 3D-a ali žao mi je što nisam uzeo.

Kruger
15 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, njega sam isto gledao, al 23" verziju. Baš mi je lijep!

@rebelsy: A dobro, nije strašno. Bilo bi fora, doduše, ali ionako sam svu gotovinu ispucao na kompjuter. Monitor sam mislio na rate uzeti... Nema veze!

14 godina
24" Monitor do 1700kn

mala pogreška, ja sam kupio 5850 twin frozr,a jedan drugi član koji je postao ispod mene je kupio 560Ti twin frozr ;)
5.1 sustav je spojen na matičnu, a monitor je sa grafom spojen preko DVI kabla tako da ti ne mogu nažalost pomoći (Dok sam imao integriranu probao sam hdmi, ali nikako nisam mogao dobiti 1920 rezu, tek kad sam promjenio na dvi dobio sam full HD, stoga sam ga ostavio i sad novom grafičkom ;))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamerkoo kaže...

Samsung je dobar da, no pod uvjetom da pod imenom Samsung stvarno imaš i Samsung LCD matricu a ne Chimei, Optronics ili slicno kak se nekad cesto događalo a tak je i danas ali u znatno manje slucajeva. Ko drugo Samsung a niti LG, nema politiku 0 mrtvih piksela pod garanciju dok AOC ima pa sad ti vidi jel.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
rambox kaže...

. Ko drugo Samsung a niti LG, nema politiku 0 mrtvih piksela pod garanciju dok AOC ima pa sad ti vidi jel.{#}{#}

E ovo(bold) me zanima, malo je offtopic, upavo danas stigao ovaj ovdje, doduše ne iz linksa, i ima jedan pretpostavljam zaglavljeni piksel(zeleni), sad me zanima dali bi prošlo kod garancije?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 0:17 (brixy).
17 godina
brixy kaže...
rambox kaže...

. Ko drugo Samsung a niti LG, nema politiku 0 mrtvih piksela pod garanciju dok AOC ima pa sad ti vidi jel.{#}{#}

E ovo(bold) me zanima, malo je offtopic, upavo danas stigao ovaj ovdje, doduše ne iz linksa, i ima jedan pretpostavljam zaglavljeni piksel(zeleni), sad me zanima dali bi prošlo kod garancije?

Morali bi zamjenit kaj drugo, ak AOC ima politiku 0 mrtvih piksela to je tak nema tu puno mudrovanja.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Di si to procitao?Imam Aoc monitor i 3 mrtva piksela?Dali to znaci da ce mi ga moc zamjeniti?

0 0 hvala 0
16 godina
24" Monitor do 1700kn

Upravo guglam o tome pa sam pomalo zbunjen jer neki spominju mrtve, a drugi zaglavljene piksele i oprečne informacije u svezi toga. Probao sam sa JscreenFix, UDpixel i sl. nije upalilo, čak ni lupkanje, pritiskanje itd.

Može neki link jer nemogu naći to

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 0:30 (brixy).

0 0 hvala 0
16 godina
rambox kaže...
brixy kaže...
rambox kaže...

Morali bi zamjenit kaj drugo, ak AOC ima politiku 0 mrtvih piksela to je tak nema tu puno mudrovanja.{#}

AOC se u konkretnom slučaju ograđivao od garancije do 3 piksela, sad mrtva ili zaglavljena nisam ih shvatio (a ni dobro slušao jer me dalje nije zanimalo) - zamijenjeno na temelju ajmo reći poznanstva za LG koji konkretno ima 72 sata garanciju na zero sub-pixel(ma šta to značilo)

14 godina
neaktivan
Boycie kaže...

Evo, tražim neki 24" (eventualno 23") 1920x1080 do 1700kn da ima HDMI utor i po mogućnosti ugrađene zvučnike jer mislim za silu tu i tamo na njega spojiti Xbox360.

Dakle, biti će za igranje, ali i za čest rad u Photoshopu, gledanje filmova i ostalo...

Zna li itko išta o ovom monitoru (spominje se u nekim postovima, ali jako malo informacija, dok na netu nisam našao neki review): AOC E2437FH (link)

Za tebe je baš taj Samsung BX2450 jer ima dva HDMI utora i možeš spojit Xbox i PC istovremeno i ispod ekrana imaš switch s kojim samo prebaciš s Xbox-a na PC i obrnuto. 

Kruger
15 godina
neaktivan
24" Monitor do 1700kn

Da li mi mozete reci sta mislite o ovome monitoru,te da li netko ima iskustva s njim ACER S243HLAbmii
http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.a67d0fc3bcae4d8aa1aecab70fd19079.monitor-lcd-24-acer-s243hlabmii-led-p-n-et-fs3he-a01.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice