Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.271.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
C.J.B. kaže...

Micho cemu tolika zajedljivost?

sarkazam je jednostavno zbog pretjerivanja pojedinih perfekcionista koji glumataju po ovoj temi, zato se i deskovi drugih ne pojavljuju, ljudi vide s kim imaju posla, uplaše se i misle da ne pripadaju normalnom svijetu..izgleda kao mama- usisaj mi sobu i ulašti laminat(neaeaema parketa,sintetika) pa da slikicu stavim na BugForum,neko će lupit TU. Tamo neki lik stavi svoj hand made sobu, čovjek se ubija po kontejnerima traži i složi nešto šta je bolje nego 100 perfecte kupljenih a noob njemu TD jer je "ružno". Ima prašine.Tajo, pomozi.

al stojim iza tog da soba koja je bolnički čista ubija svaki sound,proizvodi akustiku crkve(mislim na hall,soundToPoint,acReverb,etc). Soba za doživljaj zvuka je "gluha" soba, a o tom je i moj komentar=meni je smiješno kad čovjek nabije liniju 5.1+ xWati sin u sobu s plastičnim zidovima jer odmah vidim da gdjegod ih stavio zvuči kao telefon, bolje zvuči kad stavi10 i ode u susjedni kvart.

Pa sluša..Joj kak je moja linija dooobra

Cum sapienti viro libenter diserimus
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:10 (micho0305).
14 godina
micho0305 kaže...
C.J.B. kaže...

sarkazam je jednostavno zbog pretjerivanja pojedinih perfekcionista koji glumataju po ovoj temi, zato se i deskovi drugih ne pojavljuju, ljudi vide s kim imaju posla, uplaše se i misle da ne pripadaju normalnom svijetu..izgleda kao mama- usisaj mi sobu i ulašti laminat(neaeaema parketa,sintetika) pa da slikicu stavim na BugForum,neko će lupit TU. Tamo neki lik stavi svoj hand made sobu, čovjek se ubija po kontejnerima traži i složi nešto šta je bolje nego 100 perfecte kupljenih a noob njemu TD jer je "ružno". Ima prašine.Tajo, pomozi.

al stojim iza tog da soba koja je bolnički čista ubija svaki sound,proizvodi akustiku crkve(mislim na hall,soundToPoint,acReverb,etc). Soba za doživljaj zvuka je "gluha" soba, a o tom je i moj komentar=meni je smiješno kad čovjek nabije liniju 5.1+ xWati sin u sobu s plastičnim zidovima jer odmah vidim da gdjegod ih stavio zvuči kao telefon, bolje zvuči kad stavi10 i ode u susjedni kvart.

Pa sluša..Joj kak je moja linija dooobra

Slušaj, ako misliš na mene (perfekcionist koji glumata) a vjerujem da misliš jer sam ja komentirao, imam par vijesti za tebe.

Kao prvo, ni u ludilu ne bih komentirao nečiju urednost ili neurednost.

Urednost ću pohvaliti, bilo javno u obliku komentara ili na PP i to je moje pravo, to je koncept foruma.
Neurednost ako mi se i ne svidi, komentar odnosno mišljenje ću zadržati u sebi, neću komentirati ili ne daj Bože pisati "Yebote, kako ti je neuredno. FUJ! De pogledaj kod mene, bla bla".

Kao drugo, ako te uvrijedio moj komentar upučen tebi, to je kako sam i napisao u prvom redu bilo zbog zvučnika.
Jer, imamo slučaj da mnogi namjerno stavljaju takve slike, iako mogu promijeniti.
Mislim, puca mi ona stvar kako će tko imati raspoređene 5.1 zvučnike, nije ova tema "Raspored vaših 5.1 zvučnika" ili slično.

Samo, ako netko učestalo radi jedno te isto, druga priča.

Kao treće, ako aludiraš na mene i moje bolničke zidove i urednost, isto ti nemam što drugo reći osim da volim urednost i da volim čistoću.

Kao četvrto, nisam neki audiofil, ali ne možeš me uvjeriti da soba puna dlaka, izmeta, ostataka hrane, opušaka i sličnoga proizvodi bolju akustiku od sobe koja je uredna i čista i nema tih predmeta.

Nisam baš viđao na slikama vrhunskih studija da imaju takve sadržaje. Čak štoviše, čisti su i imaju uredan raspored elemenata.

Peace! 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:24 (sudy_freak).
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
micho0305 kaže...
C.J.B. kaže...

Peace! 

Nakon prve pročitane rečenice sam stavio TU.
Nisam mislio na nikoga osobno, naravno, a i da pojasnim: perfekcionisti su perfektni, oni ne komentiraju,dakle ne spadaš među te.
Naravno da postoje prepucavanja moj 5.1 je zakon,moj 7.1 je kralj,moj2.1 %ebe sve vas ..naravno da mišja drekica ne pridonosi soundu prostorije.
Malo se ljudi pre?eravaju u ovoj temi, zaboravljaju da je neko nekad počeo iz garaže, da nije sve pod pravim kutom ili na koju stranu svijeta vam je okrenuto računalo.
Urednost i bahatost imaju malo zajedničkog. Urednost je fleksibilan pojam, ovisi o predanosti pojedinca. Kad se pojedinac odluči na život van krletke i kad se pojedincu počnu po idealnoj CompSobi vršljat neki ljudski proizvidi šta puze,kmeče i traže pare, kad počne živit bez podrške, eee onda mora skupit svoje krpice u garažu i maštat o tom kako je bilo dok je slao screenshot desk na BugForum.
Bahatost je davat TD nekom za kog je očito da je svoj system dovukao iz muda
a to je ono što vidim po ovoj temi
zato mordacitas

Cum sapienti viro libenter diserimus
14 godina
micho0305 kaže...

(...)

Nažalost, na te stvari nisam računao. Neki faktori koji su utjecali na "seljenje" ili nemogućnost smještanja u bolji prostor.

Zbog ovog tvog posta, morat ću biti malo fleksibilniji što se tiče nečijeg radno i "radnog" prostora.

{#}

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Crveni vent će se mijenjati u plavi uskoro :)

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 21:19 (rapture686).
Moj PC  
19 19 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vaš Desk

Morao sam ovu staviti, pitam se koliko cesto ga propuh uhvati {#}

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
3 15 hvala 0
16 godina
rapture686 kaže...

aj baci sliku unutrasnjosti kucista, vidim nema bocne stranice pa me zanima jel ima prasine {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
13 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
rapture686 kaže...

aj baci sliku unutrasnjosti kucista, vidim nema bocne stranice pa me zanima jel ima prasine {#}

Pa prati malo Modding projekte, vidit ćeš zašto nije bilo stranice na slici {#}

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 21:49 (rapture686).
13 godina
Vaš Desk

Evo malo i mog desk-a :D nije nesto

MOj desk MOj desk
Iz daljine Iz daljine
Moj PC  
25 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo i moj kutak al mi zica prekratka od kamere :) 

trazim lijepo vodeno hladjenje za svoju zvjer koju inace mozete  i ovdje pogledat 

tihomir
Moj PC  
13 3 hvala 0
14 godina
kompjuteri kaže...

evo i moj kutak al mi zica prekratka od kamere :) 

trazim lijepo vodeno hladjenje za svoju zvjer koju inace mozete  i ovdje pogledat 

Lako se qrčit s kupljenim pleksi caseom ;) Treba ga izraditi pa se onda qrčit.

BlueDevil Case

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
Vaš Desk

Znači kurčenje je ako dečko ima Plexi Case za kompjuter ? 

Sad zbog tog Plexi kućišta nesmije stavit sliku svog Deska na forum, jer ga nije on napravio ? :)

A ti si naravno faca jer si sad to komentirao da svi znaju da si ti svoj Case sam napravio. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

44 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

BlueDevil Case

E moj Mato.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
odjavljen
kruskar kaže...

BlueDevil Case

Lako se qrčit sa kučištem koje ti je ćaća napravio-treba uzeti dremel u ruke i biti faca pa ga sam napraviti. I po mogućnosti da ne izgleda kao kučište iz 98'. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/scratch-build-lrec/158849.aspx

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
14 godina
Pranja kaže...
kruskar kaže...

BlueDevil Case

Lako se qrčit sa kučištem koje ti je ćaća napravio-treba uzeti dremel u ruke i biti faca pa ga sam napraviti. I po mogućnosti da ne izgleda kao kučište iz 98'. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/scratch-build-lrec/158849.aspx

Ti si OPASAN! majstore moj bez dermela i ostalih sranja smo mi to napravili pa malo razmisli,i ja i stari smo radili znači ZAJEDNO! tako da se sad nemoj pravit pametan.

13 godina
odjavljen
Vaš Desk

Reakcija ti je jadna kao i to tvoje kučište. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
7 15 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...

Reakcija ti je jadna kao i to tvoje kučište. {#}

Neisplati se s tobom raspravljat.

15 godina
Vaš Desk

Znam da je kvaliteta za ništa, al eto

edit: lol na pranju i matu, 2 najveća trola u povijesti foruma koji se svađaju doslovno čiji tata je jači, i kroz čiji plexi se bolje vidi{#}

i da, zaboravio stavit još 2 zvučnika pred monitor, za potpuni 5.1 doživljaj

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 17:20 (The Unforgiven).
Moj PC  
34 0 hvala 0
16 godina
Vaš Desk

Vidim da se svi caste necim pa reko zasto ne bi i ja nesto ubacio.

Philips 32PFL3807H/12 povezan HDMI i DELL UltraSharp U2312HM povezan DP Kabelom...

Fool for a day, King for a lifetime...

19 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

Evo nekoliko slika komponenti na novom stolu. Cijelu temu možete naći ovdje

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
54 0 hvala 2
14 godina
kuleee kaže...

Svaka čast kolega,daj mi na pm napiši kako si sredio taj stol,gdje si uzeo ili kako si izradio to sve?,ili ovdje napiši.

edit

Vi budale koje dajete TD po vama je zabranjeno pitat nešto,svaka vam čast dokazali ste koliki ste kreteni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 10:20 (kruskar).
14 godina
Vaš Desk

Napravio je temu o ovome već. 

Klik

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 1
17 godina
kuleee kaže...

Najelegantnije riješen desktop koji sam vidio na forumu. {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
boxer kaže...
kuleee kaže...

Najelegantnije riješen desktop koji sam vidio na forumu. {#}

I najljepši desk sigurno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 23:32 (Almin94).
14 godina
Vaš Desk

Drago mi je da vam se sviđa. Ako vam mogu ikako išta savjetovati ili vas nešto zanima, pitajte.

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Upgrade

Up

32 0 hvala 0
13 godina
Re: Upgrade
Vsipusic kaže...

Up

Kako oci kolega? (ako se smije pitat) no savrsen desk {#}

I Love Music
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo ja gleda neke videe po jutubu i vidija jednu dobru ideju pa san sebi napravija i preporučan i drugima, lipo izgleda i uklapa se u sobu

ako imate slušalice a držite ih na stolu ili negdi a smetaju vam, ovako, ako imate koji čep od vina, one drvene ili šta već, uzmite to i jednu brukvu, zacipajte brukvu u zid, i natakajte taj čep na nju, i eto home-made stalka za sluške {#}

malo su slušalice meni ukrivo i mrtvo smeće su, došle su 17 kn pa se ne žalin, al stvarno uživo lipo izgleda i ne primjećuje se puno..

Som la gent blaugrana

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

evo ja gleda neke videe po jutubu i vidija jednu dobru ideju pa san sebi napravija i preporučan i drugima, lipo izgleda i uklapa se u sobu

ako imate slušalice a držite ih na stolu ili negdi a smetaju vam, ovako, ako imate koji čep od vina, one drvene ili šta već, uzmite to i jednu brukvu, zacipajte brukvu u zid, i natakajte taj čep na nju, i eto home-made stalka za sluške {#}

malo su slušalice meni ukrivo i mrtvo smeće su, došle su 17 kn pa se ne žalin, al stvarno uživo lipo izgleda i ne primjećuje se puno..

Hahaha...svaka čast, treba i to naći :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

meni su stajale po stolu i stalno bi ih rukon tuka kako miš mičen, pa dan se iznervira i ovako usrid jednog videa tip kaze sta je napravija i ja sta brze trazi cep po kuci {#}

i tako je ispalo, 5 min posla, a ne izgleda lose

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice