Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.267.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vaš Desk

evo i mog deska ....   jos mislim dodati crvene i zelene diode za pozadinsko osvjetljenje   i sredit kutiju još

http://www.pohrani.com/f/3G/G1/4jUrRMsG/slika467.jpg

http://www.pohrani.com/f/1s/t1/2tgRLAb/slika468.jpg

http://www.pohrani.com/f/Y/AO/3WB698un/slika474.jpg

ttp://www.pohrani.com/f/3q/oW/3IDKjDtM/slika475.jpg

http://www.pohrani.com/f/9/hG/4mfRvpLX/slika476.jpg

]http://www.pohrani.com/f/2O/F7/ZoIcpVF/slika478.jpg

komentirajte...

ispricavam se ako su slike uneprihvatljivu obliku

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 18:53 (ante5656).
14 godina
Vaš Desk

Nece uopce otvorit slike;

EDIT: Vidim da si popravio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 18:54 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

{#}  Kud si to subwoofer stavio?! Stavljaj ga na pod, sad će doć ekipa i opet počet o subwooferima, podu i policama

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

9 0 hvala 0
14 godina

Zašto na pod

16 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Zašto na pod

zbog dinamike polica - upijaju vibracije

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

ahhahahaha ,, ok ok ..dosta šale sub ostaje na polici

14 godina
ante5656 kaže...

pa nije to šala stavi ga na pod bit će puno efikasnije

14 godina
neaktivan
Vaš Desk

to nije bila sala

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Bolje se čuje, ima manje distorzija, ne vibrira ti cijeli stol itd itd

Ja pomognem, ti stisneš hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Tvoj sub radi sto hoces s njime. Nije to nikakva šala. Subwoofer je predodređen za korištenje na statičnoj i čvrstoj plohi. Također polica može i puknuti radi toga. (naravno kvalitetnija ce drzat dugo, ali ako je starija i losije kvalitete, pucanje nije upitno)

EDIT: sad gledam, cijeli zvucni sistem ti je katastrofalno namjesten, a i opcenito je neuredno... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 19:37 (Mitsuoka).
15 godina
kikicacool kaže...

{#}  Kud si to subwoofer stavio?! Stavljaj ga na pod, sad će doć ekipa i opet počet o subwooferima, podu i policama

nevjerovatno...hahaha

gledam ovo...pogodio si :D

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

meni ce valjda izdrzat sank {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vaš Desk

taj sub bas nema smisla gore...

pitam se kako ga ti cujes kad on "udari" ...

to mora bit katastrofa...

taj sub ima smisla kao i vozit ferrari 60km/h

potpis :D
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

ante stavi sub da ti visi nasred sobe onda ce imat smisla kao vozit ferrari 300 km/h

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

Sad će i moj desk u novoj sobi za 30tak minuta samo da nešto riješim.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

novi setup u sobi xD malo lošije slike jer mi ruka nije mirna, a kamera na mobitelu takva kakva jest xD

No lollygagging!
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

Evo kao što sam i obečao,samo još moram sada ovih dana staviti zvučnike i u subotu i nedjelju radim pleksi kejs,kada napravim taj pleksi kejs onda dolazi još jedan pc(u stari kejs).Najdraža stvar na ormaru.

Osijek nikada neće biti ocek.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
kruskar kaže...

Evo kao što sam i obečao,samo još moram sada ovih dana staviti zvučnike i u subotu i nedjelju radim pleksi kejs,kada napravim taj pleksi kejs onda dolazi još jedan pc(u stari kejs).Najdraža stvar na ormaru.

ovo zeleno je okvir tvoga monitora, a ovo crveno slika na monitoru..a šta je ovaj prazan prostor što sam ofarbo crvenom, zašto nemaš odgovarajuću rezoluciju?

14 godina
kruskar kaže...

Još jedan lega, iz dana u dan otkrivam ih sve više i više {#}
Odličan setup..

Jesu to plave Sharkoon neonke iz Linksa?
I ja ih si planiram kupiti a ne znam kakve su. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
sudy_freak kaže...
kruskar kaže...

Još jedan lega, iz dana u dan otkrivam ih sve više i više {#}
Odličan setup..

Jesu to plave Sharkoon neonke iz Linksa?
I ja ih si planiram kupiti a ne znam kakve su. 

Ostala mi je samo 1 ta sharkonova neonka imao 4.1(3 komada polomljena ja sam kriv) uglavnom fino svjetli i obasjava to,u PCu je RGB Led traka spojena na dodatno napajanje,stol je malo prerađen,zvučnici veliki(technics sb-cd320 2 komada sam si ostavio ispod stola,i još moram napraviti bass kutiju(samo za zvučnik od basa) gore iznad tv-a policu i zvučnik centralni na nju i ispod nje neonku,i ostalo zvučnike porazbacat po kutovima i pospajat u 5.1 sustav.

BTW. Hvala.

14 godina
Hacker002 kaže...
kruskar kaže...

ovo zeleno je okvir tvoga monitora, a ovo crveno slika na monitoru..a šta je ovaj prazan prostor što sam ofarbo crvenom, zašto nemaš odgovarajuću rezoluciju?

Hahahahahahahahahaha sad si me dabome nasmijo,to su ti inače zvučnici od tv-a inače koristim tv i monitor.

17 godina
kruskar kaže...

Hahahahahahahahahaha sad si me dabome nasmijo,to su ti inače zvučnici od tv-a inače koristim tv i monitor.

{#} nevidiš ti šta ti oću ja reć hh aj uslikaj jednu sliku po danu pa stavi hh

14 godina
Hacker002 kaže...
kruskar kaže...

{#} nevidiš ti šta ti oću ja reć hh aj uslikaj jednu sliku po danu pa stavi hh

Shvatio sam što kažeš,to crveno su zvučnici na tv-u evo s upaljenim svjetlom.

17 godina
kruskar kaže...

taj monitor je zapravo televizor, jel da?? pa kud to brate mili premala rezolucijaa

14 godina
Hacker002 kaže...
kruskar kaže...

taj monitor je zapravo televizor, jel da?? pa kud to brate mili premala rezolucijaa

Pa nije,držim ga na 1600x1200 meni aman taman ja presretan.Da to je zapravo TV,ali reko pošto mi je tak i tak kod pc-a zbog max tv-a koji je preko tv kartice uštekan reko da i tv onda uštekam,planiram ga umirovit tj. uzeti novi od nekih 32" full hd.

15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo mog "rednog mjesta"
BTW vidim da ljudi dobivaju dost kritika na ozvučenje itd,pa me zanima jel bolje da woofer ovak polegnem il da ga stavim da stoji kak je predviđeno?? 

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

kak je predvideno, iako bi mozda mogao i ovako proc, neznam to

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

kak je predvideno, iako bi mozda mogao i ovako proc, neznam to

Ja bi rekao da mu s ovim komentarom nisi nista pomogao.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 0:47 (Tomek.Klc).
15 godina
Vaš Desk

ja bi stavio kako je predvideno...i tocka ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo kako moje izgleda. :D

19 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: