Ograničavanje vremena na mobitelu

poruka: 8
|
čitano: 1.159
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Vjerujem da većina roditelja muči istu brigu a to je kako ograničiti djetetu vrijeme na mobu.

Isprva sam imao onu Family Link aplikaciju ali se pokazala katastrofa.

Ja zadam 2h dnevno oni budu 4 itd beskrajno frustrirajuće stalno neki problemi oko naizgled jednostavne stvari.

Sad jedno ima Iphone 13 pro max i ima u postavkama zadati ograničenja i stavim 2h i ništa kao da nisam stavio. Sve aplikacije rade i one koje su uvjek otključane i one koje su zaključane.

Šta više raditi da nema ni jednog programera da napravi tu aplikaciju čestito i pravo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da, nažalost od Familiy Linka jedino kaj mi koristi je da vidim lokaciju gdje su klinci. Sve drugo ne vredi ničem...

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Re: Ograničavanje vremena na mobitelu

Upravo tako ta lokacija je ok i to jedino radi.

Nije mi jasno da netko nije napravio bolju aplikaciju do sada bar je to jednostavno mislim nekom od programera

16 godina

Ako koristite oboje isti OS onda ne bi trebalo biti problem. Znam da sestra sa svojim klincima to koristi i jako dobro radi (svi su bili na Androidu). Nakon isteka zadanog vremena mobitel im može služiti jednino za pozive i to je to. Vidim da i iOS ima ugrađeno kroz Family sharing. Moji su još mali i nemaju mobitele tako da nažalost nemam informacija iz prve ruke.

Evo link na apple support stranice pa možda pomogne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2025 17:18 (steve90).
16 godina

Nažalost ne, klinci su na androidu a ja na ios-u. Ali thx za link, pospremljen je u bazu znanja

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
16 godina

A ne znam onda, jedino što mi pada na pamet je ako imaš neki android uređaj koji stoji u rezervi pa čisto da njega koristiš za "administriranje" njihovih uređaja. Ukoliko to nije nešto što se mora svakodnevno mijenjati ili nešto odobravati, onda u tom slučaju ovo nije baš neko najsretnije rješenje.

14 godina
kaw_liga kaže...

Vjerujem da većina roditelja muči istu brigu a to je kako ograničiti djetetu vrijeme na mobu.

Isprva sam imao onu Family Link aplikaciju ali se pokazala katastrofa.

Ja zadam 2h dnevno oni budu 4 itd beskrajno frustrirajuće stalno neki problemi oko naizgled jednostavne stvari.

Sad jedno ima Iphone 13 pro max i ima u postavkama zadati ograničenja i stavim 2h i ništa kao da nisam stavio. Sve aplikacije rade i one koje su uvjek otključane i one koje su zaključane.

Šta više raditi da nema ni jednog programera da napravi tu aplikaciju čestito i pravo :)

Meni radi OK, s ovim novim ažuriranjima osobno mi je nepreglednije sučelje, ali ograničenja rade dobro, android.

10 mjeseci
Možda pišem gluposti ali ako nema aplikacije za ograničenje djetetu, svaki mobitel ima opciju ograničenja vremena. Zar se ne može na djetetovom mobitelu izabrati koje aplikacije ograničit i zaključati opcije 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice