Molim pomoc: Problem sa aplikacijom

poruka: 6
|
čitano: 1.666
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Mala kcerka mije sa play-storea skinula aplikaciju Locker Master- Fun, DIY Themes i ne zna sta je ukucala za lozinku i sada ne moze pristupiti telefonu.

Kad ugasim telefon i upalim pojavi se standardni skren locker i cim njega otkljucam aktivira se aplikacija i telefon blokiran.

Kako mogu maknuti aplikaciju ako ne mogu pristupiti Google play-storeu da je deinstaliram.

Telefon je Samsung S3 ONE.

sad znam da ništa ne znam

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Molim pomoc: Problem sa aplikacijom
gnost kaže...

Mala kcerka mije sa play-storea skinula aplikaciju Locker Master- Fun, DIY Themes i ne zna sta je ukucala za lozinku i sada ne moze pristupiti telefonu.

Kad ugasim telefon i upalim pojavi se standardni skren locker i cim njega otkljucam aktivira se aplikacija i telefon blokiran.

Kako mogu maknuti aplikaciju ako ne mogu pristupiti Google play-storeu da je deinstaliram.

Telefon je Samsung S3 ONE.

Ako nemaš bitnih stvari na mobu vrati na tvorničke postavke.

skOOrvy
15 godina
neaktivan

Ne mogu ni to, vec pokusao

0 0 hvala 0
15 godina
skorvy kaže

gnost kaže...

Kako ne možeš?!

Zagasi mobitel i uđi u "recovery" pomoću tipki "volume +"(na nekim mobitelima je "volume -") i "power on-off" te  odaberi opciju "wipe data/factory reset" . Navigiraj  tipkama "volume -/+" i potvrdi  tipkom "power on/off" .

15 godina
neaktivan

Rijesio, hvala

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
bodija kaže...
skorvy kaže

gnost kaže...

Kako ne možeš?!

Zagasi mobitel i uđi u "recovery" pomoću tipki "volume +"(na nekim mobitelima je "volume -") i "power on-off" te  odaberi opciju "wipe data/factory reset" . Navigiraj  tipkama "volume -/+" i potvrdi  tipkom "power on/off" .

gnost kaže...

Rijesio, hvala

Da, to sam mislio, pomoću recovery-a, trebao sam odmah nap :/ bitno da je riješeno.

skOOrvy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice