iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.812
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
iPhone Jailbreak

Do jućer sam na i4s imao 5.01 a danas 5.1.1. i sada kao i prije nisam mogao kupiti tu temu... Izgleda da će autor teme tako ostati sa jednom temom manje prodanom ako ne uspijem riješiti kupovinu. Cydia ima trenutačno dosta problema, dobar dio aplikacija nisam uspio iz prve instalirati ali se isplatilo biti uporan. 

http://www.anno1777.com/index.php?i=289130
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Cydia ima velikih problema, samo sam uspio instalirat Installous. Ništa drugo mi neće, teme, sbsetting, activator,5icon dock, fake carrier. Za sve piše nešto host problem.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

ljudi imam ip4 , donosi li update na 5.1.1. nesto bolje za njega? znam da za 4s bolje baterija drzi no za ip4 nisam bas uocio nesto zapanjujuce... imam 5.0.1. i JB je i zadovoljan sam pa samo hocu

vidjet da li netko ima isto mob ko ja i da je osjetio razliku kad ga je stavio na zadnji update ...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: iPhone Jailbreak
MujagaWudakhi kaže...

ljudi imam ip4 , donosi li update na 5.1.1. nesto bolje za njega? znam da za 4s bolje baterija drzi no za ip4 nisam bas uocio nesto zapanjujuce... imam 5.0.1. i JB je i zadovoljan sam pa samo hocu

vidjet da li netko ima isto mob ko ja i da je osjetio razliku kad ga je stavio na zadnji update ...

ne, ostani na 5.0.1

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
MujagaWudakhi kaže...

ne, ostani na 5.0.1

zas?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
Volvox kaže...
Stolnik kaže...
MujagaWudakhi kaže...

ne, ostani na 5.0.1

zas?

Nema razlike, jedino ikona za kameru na lock screenu. Ne isplati se trošiti vrijeme i riskirati da nesto podje po zlu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
iPhone Jailbreak

Imam jedan problem. Absinthe se crasha kad pokusam jailbreakat iPad 2(iOS 5.1.1). Probao sam jailbreakat na tri razlicita racunala, ali na svakom se crasha, dakle, problem bi trebao biti u iPadu. Pri pocetku jailbrekanja, sve radi uredno, ali kad dodje na dio sa "Sending Initial Jailbreak data" program se crasha. Resetirao sam iPad, napravio backup i izbrisao sve sto imam na njemu, ali i dalje nema spasa.

Zna li netko u cemu je problem?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 19:48 (dturko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izbacili su verziju 2.0.1, probaj sa njom
Let them taste the triple guns... Aye, Captain
15 godina

Eh da, zaboravio sam napomenut da sam koristio Absinthe 2.0.1 za jailbreak i nije mi radilo.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

kod mene sve radi. dosad bio na iOS 4.1, tako da je dobra promjena.

napravio čisti restore, skinuo firmware (5.1.1) i shift restore, backup, i onda jailbreak.

cydia radi, mogu sve instalirat, jedino me malo sbsettings zeza, ponekad se neće pokrene, al se učim na ncsettings.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

Ja na svome i4s stavio na 5.1.1. (bio prije na 5.0.1) jailbreakao ga i instalirao gotovo identične programe i temu sa cydie i app store-a  te stavio identične postavke i koristio sam ga kao i uobičajeno kad ono iznenađenje! Baterija nije izdržala ni 16 sati!! Očekivao sam da će barem malo bolja biti od 5.0.1 gdje mi je trajala u prosjeku 25-30 sati. Napominjem da sam stavio potpuno novi ios bez backupa. Par dana ću još pratiti trajanje baterije a ako se ne popravi onda idem ponovno sve ispočetka instalirati... 

http://www.anno1777.com/index.php?i=289130
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uf, uspio sam jailbreakat. Daklem, problem je bio u iPadu. Ponovno sam wipe-ao iPad, skinuo Absinthe 2.0.2 i jailbreakao. Izgleda da je iPad imao neku dadoteku koja je poremetila cijeli proces.

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

stvar je sljedeča, tražio sam odgovor na netu ali bez uspjeha, naime ne mogu otključati 3gs

jailbreak je napravljen bez problema, ultrasn0w odradi sve kako treba i piše mi vip ali stalno traži mrežu i ništa

ista stvar je kada stavim t-mobile na koji je kodiran, kada obrišem ultrasn0w i fix za njega 5.1.1, restart i pronađe t-mobile bez problema

probao sam i sa SAM ali mi izbacuje error

jedino rješenje je baseband od ipada ali njega ne želim radi problema sa wifi-em i ne radi gps

os 5.1.1

baseband 05.16.05

možda nešto krivo radim ili stvarno se ne može otključati (zato što neki tvrde da može)

pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

os 5.1.1

baseband 05.16.05

možda nešto krivo radim ili stvarno se ne može otključati (zato što neki tvrde da može)

pozdrav

zadnji podržani BB za 3G/3Gs je 05.13.04 koji je dolazio sa 4.0/4.0.1,4.0.2 verzijom  za otključavanje preko ultrasn0wa, i naravno taj famozni 6.15.00 od ipada

moj stari 3G ima 6.15.00, i naravno ne radi GPS, zato dobro razmisli dal ćeš stavljat BB od ipada, može se dogodit da ti radi, i jedno i drugo, ili uopće ne... GPS i WI-Fi

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 20:23 (Flying Dutchman).
16 godina
iPhone Jailbreak

ja na ip trojki imam ipad baseband, nisam ni znao sto ce se dogodit stavim li ga, ali eto sve je uredu. radi i wifi i gps, iako neznam kako to gps ne radi? mislim ja stisnem da mi nađe polozaj i hoce, da mi postavi rutu od jedne pozicije do druge i oce, da nađe lokaciju i oce, nekuzim sto vam ne radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja na ip trojki imam ipad baseband, nisam ni znao sto ce se dogodit stavim li ga, ali eto sve je uredu. radi i wifi i gps, iako neznam kako to gps ne radi? mislim ja stisnem da mi nađe polozaj i hoce, da mi postavi rutu od jedne pozicije do druge i oce, da nađe lokaciju i oce, nekuzim sto vam ne radi?

tako kažu ljudi, nekima se čak i brickao mob

uglavnom nebih stavljao taj baseband

još malo sačekam, možda izađe unlock

17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Absinthe 2.0.2 za iPhone 4 s novim iOS 5.1.1 softverom (9B208).

http://isvijet.com.hr/absinthe-2-0-2-dobio-podrsku-za-novo-izasli-ios-5-1-1-b9208-za-iphone-4/

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 23:47 (Edge).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
mar123 kaže...

tako kažu ljudi, nekima se čak i brickao mob

uglavnom nebih stavljao taj baseband

još malo sačekam, možda izađe unlock

Ima jako puno nedostataka taj bb - od gubitka gps-a (samo povremeno ga nalazi), od vrlo zeznutog stavljanja novog softvera, kraće trajanje baterije, gubitak garancije, brickanje telefona ako je proizveden nakon 23-eg tjedna 2011, itd.

Unlock ne vjerujem da će ikada izaći za više bb na i3G i i3GS.

17 godina
protjeran
Edge kaže...

http://isvijet.com.hr/absinthe-2-0-2-dobio-podrsku-za-novo-izasli-ios-5-1-1-b9208-za-iphone-4/

što je novo kod ovog iOS 5.1.1 9B208, ima li kakvo poboljšanje u nečemu.

''how yes no''
14 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...
Edge kaže...

Nema osim patcha da se ne može napraviti jailbreak s verzijom Absinthea 2.0 već se treba napraviti s v2.0.2 - pazi s kojim radiš jb (ako ga radiš).

16 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...
Edge kaže...

Mrezni fix, za neke korisnike

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ako vas pati jailbreak za 5.1.1, ja sam bez problema napravio sa zadnjim redsn0w 0.9.11b4, samo što verzija iosa je bila 9b206

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ako već imate tethered na svom iphoneu, dovoljno je otić u cydiu i potražiti "rocky racoon" instalirati i vaš iphone će biti untethered (znači može se resatirati) :)

http://www.omizio.com/jailbreak/kako-pretvoriti-ios-5-1-1-tethered-jailbreak-u-untethered-putem-rocky-racoon-tweaka/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shadows kaže...

ako već imate tethered na svom iphoneu, dovoljno je otić u cydiu i potražiti "rocky racoon" instalirati i vaš iphone će biti untethered (znači može se resatirati) :)

http://www.omizio.com/jailbreak/kako-pretvoriti-ios-5-1-1-tethered-jailbreak-u-untethered-putem-rocky-racoon-tweaka/

to sam zaboravio reći, sa zadnjim redsn0w root je untethered

17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

jel još kome navigacija na iOS 5.1.1 radi sporije.

meni je na verziji 4.1 puno brže gps našao poziciju nego sad.

napravio sam normalan restore na 5.1.1 sa podizanjem basebanda (ionako je bio 4.10 koji se ne more otključati)

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav,

zanima me dali postoji kakva zaštita - antivirus aplikacija te koja je navigacija najbolja, može li radit bez interneta?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hani10 kaže...

Pozdrav,

zanima me dali postoji kakva zaštita - antivirus aplikacija te koja je navigacija najbolja, može li radit bez interneta?

Ne treba ti anitivirus jer nema virusa na appstoru, sve aplikacije prolaze temeljite provjere prije stavljanja na appstore.

Najbolja navigacija ti je Navigon, skineš onaj osnovni file i onda možeš odabrat od kojih zemalja ti trebaju mape, a ne ko na nekima skineš 4 gb cjele europe a koristis samo 2-3 zemlje.

Ima ti sve, mene još nikad nije iznevjerio, svaku školu, svaku dvoranu, svaki dućan ima.

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
hani10 kaže...

Pozdrav,

Ne treba ti anitivirus jer nema virusa na appstoru, sve aplikacije prolaze temeljite provjere prije stavljanja na appstore.

Najbolja navigacija ti je Navigon, skineš onaj osnovni file i onda možeš odabrat od kojih zemalja ti trebaju mape, a ne ko na nekima skineš 4 gb cjele europe a koristis samo 2-3 zemlje.

Ima ti sve, mene još nikad nije iznevjerio, svaku školu, svaku dvoranu, svaki dućan ima.

A ako ne skidam preko appstore,neko preko JB Installous-a?

Dali moze radit navigacija bez interneta?

16 godina
iPhone Jailbreak

mislim da te navigacije uopce ne rade preko interneta nego preko antene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hani10 kaže...

A ako ne skidam preko appstore,neko preko JB Installous-a?

Dali moze radit navigacija bez interneta?

E to nisam siguran, tamo bi se mogao zalomit neki virus, iako koliko sam upoznat na macu nema virusa, pa neznam kako je to na iphonu, al skidam sa installousa većinu aplikacija, i još nisam dobio virus, ali moraš pazit šta skidaš, ko i svugdje.

Ne treba ti internet za navigaciju. Eventualno može više mjesta nać, ako je spojen na internet, ali i ovako sve nalazi, eventualno ti sa internetom kaže ako je negdje neka prometna ili zastoj, pa ako želiš zaobić ili nešto.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice