Iphone 3gs - problem sa paljenjem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.828
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Iphone 3gs - problem sa paljenjem

Znaci kad upalim iphone, zablokira na apple logu i neide dalje. 
Probao sam uc u DFU mod i preko itunes-a napravit restore, i skinuo mi se neki fajl od  750 mb i kad pokrenem obnavljanje sve ide ok, raspakuje se, pokrene se instalacija i kad dodje do kraja izbaci gresku( Iphone se ne moze obnoviti, doslo je do nepoznate greske). Pokusao sam 3 puta, ali svaki put isto.... i sad mi na displeyu prikazuje itunes logo i usb, kao da ga prikljucim na itunes, ali kad prikljucim opet sve u krug...

1 1
2 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako dobro vidim na slici da zapne na erroru -1 šta bi najvjerojatnije značilo da nešto ne valja sa baseband chipom?

Si isprobao sa drugim kabelom? Drugi PC?

Koju verziju ios-a si imao gore?(vidim po slici da je zadnja ) Odkodiran tvornički ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 20:10 (trampoculo).

0 0 hvala 0
15 godina

meni to izgleda kao da je zapeo u connect to itunes modu, skini tinyumbrellu, spoji mob sa komp i upali ga, kad ti dode do itunes ikone stisni exit recovery u tinyumbrelli i iskopcaj mob iz kompa.

Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Iphone 3gs - problem sa paljenjem
trampoculo kaže...

Ako dobro vidim na slici da zapne na erroru -1 šta bi najvjerojatnije značilo da nešto ne valja sa baseband chipom?

Si isprobao sa drugim kabelom? Drugi PC?

Koju verziju ios-a si imao gore?(vidim po slici da je zadnja ) Odkodiran tvornički ili?

sada sam probao i sa drugim kabelom, ovaj put originalnim i opet ista stvar, sad cu probat i na drugom PC-u.

a sto se tice iphonea, o njemu ne znam nista posto nije moj

Genoxxx kaže...

meni to izgleda kao da je zapeo u connect to itunes modu, skini tinyumbrellu, spoji mob sa komp i upali ga, kad ti dode do itunes ikone stisni exit recovery u tinyumbrelli i iskopcaj mob iz kompa.

Probam i to ak neuspijem sa drugim PC-om 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 20:33 (next'24).
15 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice