Znaci kad upalim iphone, zablokira na apple logu i neide dalje.
Probao sam uc u DFU mod i preko itunes-a napravit restore, i skinuo mi se neki fajl od 750 mb i kad pokrenem obnavljanje sve ide ok, raspakuje se, pokrene se instalacija i kad dodje do kraja izbaci gresku( Iphone se ne moze obnoviti, doslo je do nepoznate greske). Pokusao sam 3 puta, ali svaki put isto.... i sad mi na displeyu prikazuje itunes logo i usb, kao da ga prikljucim na itunes, ali kad prikljucim opet sve u krug...
Iphone 3gs - problem sa paljenjem
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.828
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako dobro vidim na slici da zapne na erroru -1 šta bi najvjerojatnije značilo da nešto ne valja sa baseband chipom?
Si isprobao sa drugim kabelom? Drugi PC?
Koju verziju ios-a si imao gore?(vidim po slici da je zadnja ) Odkodiran tvornički ili?
meni to izgleda kao da je zapeo u connect to itunes modu, skini tinyumbrellu, spoji mob sa komp i upali ga, kad ti dode do itunes ikone stisni exit recovery u tinyumbrelli i iskopcaj mob iz kompa.
Ako dobro vidim na slici da zapne na erroru -1 šta bi najvjerojatnije značilo da nešto ne valja sa baseband chipom?
Si isprobao sa drugim kabelom? Drugi PC?
Koju verziju ios-a si imao gore?(vidim po slici da je zadnja ) Odkodiran tvornički ili?
sada sam probao i sa drugim kabelom, ovaj put originalnim i opet ista stvar, sad cu probat i na drugom PC-u.
a sto se tice iphonea, o njemu ne znam nista posto nije moj
meni to izgleda kao da je zapeo u connect to itunes modu, skini tinyumbrellu, spoji mob sa komp i upali ga, kad ti dode do itunes ikone stisni exit recovery u tinyumbrelli i iskopcaj mob iz kompa.
Probam i to ak neuspijem sa drugim PC-om