IOS 6 bugovi

poruka: 28
|
čitano: 8.250
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Dakle, prekjučer si instalirah ios6. Tijekom same instalacije, mobitel mi se nekoliko puta restartao, ali mislim se, što ću, možda je normalno. Međutim. restart se događa i kasnije. Prvo u app storeu. Mislim se opet, možda je normalno. Vjerovatno sad svi provjeravaju nove mogućnosti pa se restarta. Brinut sam se počeo nakon što mi se počeo restartat u aplikacijama (Facebook, Ebay, Paypal itd.) Dogodi se sljedeće: zaslon se zatamni, kao da je nekakav zavjesa pala s gornje strane zaslona prema dole. Vidi se jedna malo izraženija crta. I gasi se. Potom se pali sam od sebe i jako mu dugo treba da se upali (cca 1 min). I sad mi se to događa stalno. Išao sam na itunes i pokrenuo obnavljanje, iphone se spoji, obnavljanje krene, ali mobitel se opet i svaki put restarta. Zatim sam pokrenuo brisanje cijelog uređaja preko moba, spojio ga itunes i instalirao 6icu. Opet se restarta par puta tijekom punjenja one crte kao indikatora instalacije. Ali opet se sve to završilo. I idem ga postavit, dodjem do Wi-FI-a i opet se restarta. Drugi put brže postavljam, dođem do lokacijskih usluga, opet se restarta. Treći put sam ga uspjeo konfigurirat. Ali me je*e što se i dalje restarta. Što mislite, u čemu je problem. Možda postoji problem u instalacijskom oaketu OS-a u itunesu? JA nemam pojma koji mu je vrag.

Ako netko ima bilo kakvih problema sa ios6 neka se ovdje slobodno javi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IOS 6 bugovi
Vidio sam više problema: prekidanje poziva bez razloga, WiFi se odspaja bez razloga, lose mape...
16 godina
IOS 6 bugovi

Zbog takvih stvari se ne žuri na novi OS. Instalira se tek kada prođe neko vrijeme dok se ne "zakrpa" ili kada se potvrdi da u velikoj većini slučajeva OS radi stabilno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Točno to... ;) ovo je urađeno slučajno od strane prijatelja koji sad žali za starim 4.3.3 ios :D
16 godina
neaktivan

Što se mapa tiče, mislim da je to nedovršen proizvod i smatram da ga još uvijek nisu trebali stavljati u iOS.

Ja sam sad ušao u DFU mode, upalio mi se i niti jednom se do sada nije restartao. Iako mislim da nisam ništa napravio, vidjet ću kako se ponaša.

A nemam pojma ni ja što sam ga išao ovako instaliravat - odmah prvi dan. iOS 5 sam instalirao puno nakon izlaska. Ono što me čudi jest da do sada nitko nije sličan bug prijavio.

Uglavnom se govori o riješenom bugu sa WI-FI vezom

Evo, sad dok pišem, opet restart {#}

17 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Jel ima tko rješenje za WiFi problem? Kada se spoji na WiFi, odspoji se za 2 sekunde i otvori se neka stranica s naslovom Login i to je to. I svaki put kad se spojim na wifi on se odspoji i opet pokaže stranicu, koja naravno nije dostupna jer je odspojio wifi. Ima li tko takav problem?

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boky kaže...

Jel ima tko rješenje za WiFi problem? Kada se spoji na WiFi, odspoji se za 2 sekunde i otvori se neka stranica s naslovom Login i to je to. I svaki put kad se spojim na wifi on se odspoji i opet pokaže stranicu, koja naravno nije dostupna jer je odspojio wifi. Ima li tko takav problem?

Jesi pogledao ovo?

http://www.idownloadblog.com/2012/09/19/wifi-issues-ios-6/

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Ne samo to, prekopao sam pola google-a pa ništa. Pokušao sam i reset network settings itd, itd... pa ništa. {#}

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Au, loše. A baš sam kontao da uradim update na 6.(iPad 2  WiFi) ali...čekamo iOS 6.1 :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Meni je na IOS 6 zasad sve stabilno i nema nikakvih zamjerni ni niceg.Samo mape su problem koji sam ja osjetio na sebi.

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
IOS 6 bugovi

Od prvog dana na šestici i niti jedan bug do sad nisam primjetio, sve radi uredno i bez problema(mape ne treba spominjati, to svi znamo koliki su fail one{#})

To je kod mene na 4S-u, brat je na četvorci i isto tako nikakvih problema sa update-om.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IOS 6 bugovi

I ja sam na 4 napravio update prvi dan, za sad nikakvih problema. Cak mi se cini da baterija duze traje...

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IOS 6 bugovi

prvi dan napravio update na dva iPhone 4 (prek iTunes-a) i jednog 3GS-a, do sada niti jednog problema...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 15:32 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

iPhone 4, sve radi savršeno.
Je li izašao Unthetered? 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Slash 666 kaže...

iPhone 4, sve radi savršeno.
Je li izašao Unthetered? 

nije jos

16 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

wifi u skoli me zeza recimo,spojim se pa malo radi pa prestane,pa se prespojim pa opet radi pa malo ne

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Maxxy kaže...

I ja sam na 4 napravio update prvi dan, za sad nikakvih problema. Cak mi se cini da baterija duze traje...

Ja ga imam od srijede i istotako je kao sto si i ti naveo.

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
17 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Jel se netko susreo sa problemom da nakon što se izgubi 3g signal iphone se prebaci na edge, ali nakon što se ponovo dođe u područje sa 3g signalom on se ne vrati nazad nego ostane na edge, pa ga se mora ručno natjerati nazad na 3g. Meni se to događa od kada sam metuno 6.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IOS 6 bugovi

iOS @ iPad3 radi uredno. Još nisam primijetio problema. Još sam nov na apple uređajima pa nisam još sve pohvatao :)

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
IOS 6 bugovi
Ip4s IOS6- sve uredno radi, baterija trunku bolja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

Jel se netko susreo sa problemom da nakon što se izgubi 3g signal iphone se prebaci na edge, ali nakon što se ponovo dođe u područje sa 3g signalom on se ne vrati nazad nego ostane na edge, pa ga se mora ručno natjerati nazad na 3g. Meni se to događa od kada sam metuno 6.

ma to se meni događa otkad imam četvorku. valjda još od ios 4

16 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Zar se jedino meni baterija pogorsala? iPhone 4S. na iOS5 mi je radio do nekih 20h i jos mi ostane 30-40% a sad nakon 6h mi je vec na 50%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi
iOS 6 mi je malo poboljšan u odnosu na prethodnika, sve bi bilo super da nije problematičnog wi-fija. Spaja se "satima", veza puca u korištenju i prebaci se na 3G, isprobao gašenje i paljenje wi-fia, proxy na auto, ništa ne pomaže. Doma moram resetirati router da bi uspostavio vezu, na poslu to nije moguće raditi a često koristim Viber. Ima li rješenja na vidiku.
Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
16 godina

Izašo vam je update na 6.0.1 koji bi trebao popraviti probleme oko wifija i još nekoliko drugih problema.

14 godina
neaktivan
Master Z kaže...

Izašo vam je update na 6.0.1 koji bi trebao popraviti probleme oko wifija i još nekoliko drugih problema.

Kod mene nije popravio, odmah po izlasku sam napravio update nadajući se najboljem, wi-fi je ostao kao i prije.{#}{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
IOS 6 bugovi

Pošto je iOS 6.1 beta 3 verzija dostupna za testiranje, vrlo je moguće da će kroz dva mjeseca iOS 6.1 biti objavljen. Koliko znam, u siječnju ove godine je izdan iOS 5.1 beta 3 i trebalo im je oko dva mjeseca za stabilnu verziju. Hoće li popraviti neke od navedenih bug-ova za sada nije poznato

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IOS 6 bugovi

Da ne otvaram novu temu, imam iPhone 3gs, iOS 6.0.1

Odnedavno mi neće otvoriti internet kad idem preko 3G-a.

Znači, preko WiFi-a ide sve bez problema ali preko kartice neide. Pomoć?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Da ne otvaram novu temu, imam iPhone 3gs, iOS 6.0.1

Odnedavno mi neće otvoriti internet kad idem preko 3G-a.

Znači, preko WiFi-a ide sve bez problema ali preko kartice neide. Pomoć?

A preko EDGE-a??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice