Dakle, prekjučer si instalirah ios6. Tijekom same instalacije, mobitel mi se nekoliko puta restartao, ali mislim se, što ću, možda je normalno. Međutim. restart se događa i kasnije. Prvo u app storeu. Mislim se opet, možda je normalno. Vjerovatno sad svi provjeravaju nove mogućnosti pa se restarta. Brinut sam se počeo nakon što mi se počeo restartat u aplikacijama (Facebook, Ebay, Paypal itd.) Dogodi se sljedeće: zaslon se zatamni, kao da je nekakav zavjesa pala s gornje strane zaslona prema dole. Vidi se jedna malo izraženija crta. I gasi se. Potom se pali sam od sebe i jako mu dugo treba da se upali (cca 1 min). I sad mi se to događa stalno. Išao sam na itunes i pokrenuo obnavljanje, iphone se spoji, obnavljanje krene, ali mobitel se opet i svaki put restarta. Zatim sam pokrenuo brisanje cijelog uređaja preko moba, spojio ga itunes i instalirao 6icu. Opet se restarta par puta tijekom punjenja one crte kao indikatora instalacije. Ali opet se sve to završilo. I idem ga postavit, dodjem do Wi-FI-a i opet se restarta. Drugi put brže postavljam, dođem do lokacijskih usluga, opet se restarta. Treći put sam ga uspjeo konfigurirat. Ali me je*e što se i dalje restarta. Što mislite, u čemu je problem. Možda postoji problem u instalacijskom oaketu OS-a u itunesu? JA nemam pojma koji mu je vrag.
Ako netko ima bilo kakvih problema sa ios6 neka se ovdje slobodno javi!