Aplikacija za prijenos sadržaja

poruka: 7
|
čitano: 4.260
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Sjećam se da je postojala aplikacija za prijenos sadržaja sa jednog na drugi uređaj. Ako se dobro sjećam, aplikacija je već bila instalirana na mobilnom telefonu. Zna li netko kako se aplikacija zove? Cjelokupan sadržaj (fotografije, videozapisi, dokumenti, glazba, druge aplikacije, igrice, kontakti, poruke) je uspješno prenesen, iako je malo potrajalo zbog količine GB-a. Trebao bih ponovno promijeniti mobilni pa zbog toga pitam. Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Aplikacija za prijenos sadržaja

Znam da xiaomi ima " mi mover ", nisam siguran radi li na svakom mobitelu, ne vidim razlog zasto ne bi radio. Bitno je samo da su oba uredaja na istoj Wi-Fi mrezi.

14 godina
neaktivan

Ranije sam imao LG, a aplikacija je bila odlična. Ovoga puta bio bi prijenos sadržaja između dva Samsunga. Ima li Samsung nešto slično?

0 0 hvala 0
15 godina

Kako vidim na netu to bi islo preko aplikacije " Samsung Smart Switch ".

link

15 godina
zombie kaže...

Ranije sam imao LG, a aplikacija je bila odlična. Ovoga puta bio bi prijenos sadržaja između dva Samsunga. Ima li Samsung nešto slično?

Smart switch. Ali koliko se sjećam, dovoljno je da su oba (novi na kojeg kopiraš i stari s kojeg kopiraš) samsunga spojena na isti wifi i dalje sve ide "next next..".

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
16 godina
Da li je ta aplikacija Samsung Smart Switch, namjenjena samo za Samsung mobitele ili podržava i ostale marke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala puno! Koristiti ću Samsung Smart Switch.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice