Sjećam se da je postojala aplikacija za prijenos sadržaja sa jednog na drugi uređaj. Ako se dobro sjećam, aplikacija je već bila instalirana na mobilnom telefonu. Zna li netko kako se aplikacija zove? Cjelokupan sadržaj (fotografije, videozapisi, dokumenti, glazba, druge aplikacije, igrice, kontakti, poruke) je uspješno prenesen, iako je malo potrajalo zbog količine GB-a. Trebao bih ponovno promijeniti mobilni pa zbog toga pitam. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da xiaomi ima " mi mover ", nisam siguran radi li na svakom mobitelu, ne vidim razlog zasto ne bi radio. Bitno je samo da su oba uredaja na istoj Wi-Fi mrezi.
Ranije sam imao LG, a aplikacija je bila odlična. Ovoga puta bio bi prijenos sadržaja između dva Samsunga. Ima li Samsung nešto slično?
Ranije sam imao LG, a aplikacija je bila odlična. Ovoga puta bio bi prijenos sadržaja između dva Samsunga. Ima li Samsung nešto slično?
Smart switch. Ali koliko se sjećam, dovoljno je da su oba (novi na kojeg kopiraš i stari s kojeg kopiraš) samsunga spojena na isti wifi i dalje sve ide "next next..".
Hvala puno! Koristiti ću Samsung Smart Switch.