Izašao Temple Run 2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izašao Temple Run 2
Na mom HD2 sa ICS-om nekim čudom radi fluidnije od prvog Temple run-a.
Odlično. ^^
Izašao Temple Run 2
Na mom HD2 sa ICS-om nekim čudom radi fluidnije od prvog Temple run-a.
Odlično. ^^
Imaš u opcijama za namjestiti si kvalitetu grafike. Meni se ovo izdanje više sviđa od prvog, ali je i teže za igrati.
Izašao Temple Run 2
meni nikako nece da instalira pise application not installed. :/
Ne mogu izaći iz igrice haha, nikako da mogu otići skroz back pa da piše exit. Ne moze se ili nisam dovoljno potrazio?
kak to mislis nemozes izaci iz igrice? sta ne radi ti home tipka?
kak to mislis nemozes izaci iz igrice? sta ne radi ti home tipka?
Želi izaći preko exit, a ne da mu igra ostane u "pozadini"
pa moze ako bas oce moze otic u aplikacije i nek ubije proces ili ako ima takav mobitel kad stisne i drzi home tipku i pojavi se meni s nedavnim aplikacijama nek tam ubije
pa moze ako bas oce moze otic u aplikacije i nek ubije proces ili ako ima takav mobitel kad stisne i drzi home tipku i pojavi se meni s nedavnim aplikacijama nek tam ubije
A gle bisera, koje ubijanje aplikacija? Misli pod obično izlaženje iz aplikacije, dakle pod Qiut ili Exit. Očito toga nema pa se mora izaći sa Home tipkom.
Pozdrav forumaši !
Imam jedno pitanje, nadam se da nisam u krivoj temi.
Naime kupio sam Samsung Galaxy Mini 2 i zanima me da li postoji neka aplikacija koja locira mjesto odakle pozivatelj upučuje poziv?
Unaprijed zahvaljujem !
Opet su inovativniji, subway surf je prije ovog NYC patcha bila cista kopija, skupljas novcice, prepreke, imas tilt i slide i neko te ganja.
Pozdrav forumaši !
Naime kupio sam Samsung Galaxy Mini 2 i zanima me da li postoji neka aplikacija koja locira mjesto odakle pozivatelj upučuje poziv?
Unaprijed zahvaljujem !
Nisam isprobao i neznam dal radi kod nas, možda ova app to omogucuje: Caller Location
Pozdrav forumaši !
Unaprijed zahvaljujem !
To nije moguće.
Opet su inovativniji, subway surf je prije ovog NYC patcha bila cista kopija, skupljas novcice, prepreke, imas tilt i slide i neko te ganja.
Subway Surf mi je drastično zabavnija igra od TR i TR2. Samim time što nema tilt je u velikoj prednosti, a da ne govorim da me atmosfera u TR-u ubija u pojam koliko je dosadna :) No to sam samo ja, TR je odlična igra ako vam dominacija žute boje i tiltanje ne smetaju.
Jedina igra koju konstantno mogu igrat je GTA3, pogotovo kad spojim PS3 joystick :)
Ne mogu izaći iz igrice haha, nikako da mogu otići skroz back pa da piše exit. Ne moze se ili nisam dovoljno potrazio?
evo već je izašao update za to koliko vidim.

Izašla je odlična nadogradnja za aplikaciju "ZET karta", više nemoraš imati mobitel sinkroniziran sa facebook-om ili twiterom.
Jučer sam to slučajno otkrio, kupio sam za frenda kartu preko mobitela, i kad smo izašli, reko da je podjelim, i kliknem podjeli i otvori se novo sučelje gdje samo zalijepiš poruku (prethodno se sama kopirala) i gotovo...
Inače, probao sam igrati GTA3 na xperiaP i osječaj je genijalan :-D
Mogu li ovo instalirati na svoj Ace 2? Stock 2.3.6 zadnji build (XXLK6). Tamo vidim da piše da ide na sve uređaje koji imaju Samsungov ROM. Napominjem da imam i stock kernel i stock recovery. http://androidadvices.com/download-touchwiz-ux-galaxy-s3-install-android-phone/
Mogu li ovo instalirati na svoj Ace 2? Stock 2.3.6 zadnji build (XXLK6). Tamo vidim da piše da ide na sve uređaje koji imaju Samsungov ROM. Napominjem da imam i stock kernel i stock recovery. http://androidadvices.com/download-touchwiz-ux-galaxy-s3-install-android-phone/
koliko vidim to je samo za ics bazirane romove. za gb toga nema...
Nigdje ne piše da je za ICS, samo da je za uređaje koji imaju Samsungov stock rom, ali me zanima radi li na nekim drugim uređajima osim SGS-a 2 kako tamo piše.
Nigdje ne piše da je za ICS, samo da je za uređaje koji imaju Samsungov stock rom, ali me zanima radi li na nekim drugim uređajima osim SGS-a 2 kako tamo piše.
Radi na svim Samsung Stock ROM-ovima baziranim na ICS.
To je iskljucivo za ICS+, ove novije stvari za JB
BTW ne mozes nista flashat preko stock recoverya osim update.zipova koji su posebno sign-ani
izgleda slicno ili isto ko amazing alex
Pa samo skineš i flešaš u Recoveryju.