Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.689.743
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
mind_challenge kaže...
Mitch kaže...

Oni koji imaju root a trebaju ubrzat uredaj :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

Skinite, radi se o entropy seederu, ubrza IO visestruko,pa se vidi rezultat u paljenju system aplikacija i uigrama

Već je postano negdje na forumu, dok se na drugim mjestima ispostavilo da je samo placebo.

Ja sam čak dobio dojam da mi se mob usporio {#}

16 godina
Eyekool kaže...
mind_challenge kaže...
Mitch kaže...

Oni koji imaju root a trebaju ubrzat uredaj :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

Skinite, radi se o entropy seederu, ubrza IO visestruko,pa se vidi rezultat u paljenju system aplikacija i uigrama

Već je postano negdje na forumu, dok se na drugim mjestima ispostavilo da je samo placebo.

Ja sam čak dobio dojam da mi se mob usporio {#}

Meni to osjetno uspori mob.

16 godina
Koji uredaji?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Xperia S

16 godina
Hmm, meni na N7 i Note 2 osjetno ubrza, odnosno skrolanje je puno bolje, odaziv takoder, npr kad spustam notif. bar onda tocno prati prst, GTA3 takoder bolje radi...
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li aplikacija(besplatna) da koristim mobitel kao volan za igranje NFS-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Entropy Seeder apk je prvenstveno uspješna kod low end mobitela sa procesorima ispod 1000 mhz tako da na jaćim mobitelina nema nekog ućinka, a ako ste je isprobali i niste vidjeli ubrzanje u nekim stvarima slobodno je maknite jer nije za vaš mobitel.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

SEEDER JE PLACEBO.

https://plus.google.com/115049428938715274412/posts/GWr72W9zmY2

http://www.xda-developers.com/android/entropy-seed-generator-not-all-its-hacked-up-to-be/

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=42265

Jedini razlog za ubrzanja koja korisnici primjećuju je to što aplikacija ne dopušta procesoru da frekvenciju spusti na minimalnu.

Isti efekat možete dobiti sa governorom koji preferira visoke frekvencije. Kako se ovo može odraziti na trajanje baterije zaključite sami. 

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kako je PLACEBO ako radi nesto?! Kako velis, ne da da se spusta brzina procesora.. Po tome ocito nesto radi...
12 godina

(Negdje sam vidio aplikaciju koju aktiviras na mobitelu,ona napravi web adresu tvog mobitela pa se ti na kompu spojis na tu stranicu i kontroliras mob preko kompa.Znali netko kako se zove ta aplikacija?)

Koristim WiFi Transfer pro i izvrsna je. Samo u browseru upišeš IP adresu koju ti izbaci aplikacija kad ju pokreneš na mobitelu i odmah si spojen, te možeš raditi sve kao u nekom File manageru, te prebacivati fajlove i dr. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 19:37 (Darko150).
13 godina
neaktivan
Android kaže...
Kako je PLACEBO ako radi nesto?! Kako velis, ne da da se spusta brzina procesora.. Po tome ocito nesto radi...

Placebo u odnosu na osnovni opis app-a.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
Android borbeni komplet
Treba mi za mob sa dvije Sim kartice aplikacija koja bi pratila promet, prvenstveno ukupne izlazne razgovore i izlazne Sms-ove, ali za svaku Sim karticu posebno. Ima ih puno dobrih koje su za jednu karticu, ali nisam naišao niti na jednu koja to može pratiti za svaku Sim karticu posebno.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darko150 kaže...
Treba mi za mob sa dvije Sim kartice aplikacija koja bi pratila promet, prvenstveno ukupne izlazne razgovore i izlazne Sms-ove, ali za svaku Sim karticu posebno. Ima ih puno dobrih koje su za jednu karticu, ali nisam naišao niti na jednu koja to može pratiti za svaku Sim karticu posebno.

To je zato što su mobiteli sa 2 SIM kartice ekstremno rijetki, i to su uglavnom kineske kopije. Niti jedan veliki proizvođač nije izdao mobitel sa 2 SIM kartice, stoga nije bilo praktične potrebe na tržištu za app sa tom mogućnošću.

16 godina
moderator
Unix kaže...

Niti jedan veliki proizvođač nije izdao mobitel sa 2 SIM kartice

nisi ni svjestan koliko si u krivu...KLIK

Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, itd...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Unix kaže...

Niti jedan veliki proizvođač nije izdao mobitel sa 2 SIM kartice

nisi ni svjestan koliko si u krivu...KLIK

Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, itd...

Mislio sam na često korištene mobitele. Ove iskreno, nisam vidio da je koristilo puno ljudi, ne toliko da bi se netko zamislio i odlučio napraviti app sa 2 SIM podrškom.

16 godina
moderator
Unix kaže...

Mislio sam na često korištene mobitele. Ove iskreno, nisam vidio da je koristilo puno ljudi, ne toliko da bi se netko zamislio i odlučio napraviti app sa 2 SIM podrškom.

to je već druga stvar što se slabo koriste...

al ne možeš davati takve izjave kad ih svi proizvode

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina

Pa ni tu baš nisi u pravu. Nije cijeli svijet ovo malo oko tebe.
Južna Amerika, Azija, Indija... koriste više dvo nego jednosimne mobitele...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 21:26 (Darko150).
15 godina
Android borbeni komplet

Ako imate rootan telefon, probajte skinuti i flešati novi Xperia Z Launcher . Ekipa s XDA ga je portala pa preuzmite zip i flešajte u Recoveryju. Ne odgovaram za posljedice. Ja probao prije par minuta na svom Galaxy Nexusu i launcher je pravo osvježenje, ali i vrlo fluidan i brz. Probajte svakako.

2 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Jako mi se sviđa al zaista šteta što nije za Gingerbread. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Triba mi app koji me obavijesti da se drugi app spaja na net i da mogu to blokirat da mi ne troši bezveze mb.
AMD u <3 Intel u C===3
12 godina
neaktivan
LBE Security je slican samo sto njemu na pocetku odtedis koji se smije spajati i koji se smije bootati sam od sebe. Naravno moras biti rootan.
16 godina
nedIm kaže...

SEEDER JE PLACEBO.

https://plus.google.com/115049428938715274412/posts/GWr72W9zmY2

http://www.xda-developers.com/android/entropy-seed-generator-not-all-its-hacked-up-to-be/

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=42265

Jedini razlog za ubrzanja koja korisnici primjećuju je to što aplikacija ne dopušta procesoru da frekvenciju spusti na minimalnu.

Isti efekat možete dobiti sa governorom koji preferira visoke frekvencije. Kako se ovo može odraziti na trajanje baterije zaključite sami. 

Pa ako nesto radi nije placebo.

I to da ne dopusta procesoru da se spusti na minimalnu i sto nije losa stvar.

Ima uredaja koji nemaju kernele koji daju OC.

12 godina
Mitch kaže...
nedIm kaže...

SEEDER JE PLACEBO.

Pa ako nesto radi nije placebo.

I to da ne dopusta procesoru da se spusti na minimalnu i sto nije losa stvar.

Ima uredaja koji nemaju kernele koji daju OC.

Isprobao sam ga na 7-8 uređaja. Svi sa androidom 2.3x su mi radili brže (subjektivno), a oni s 4.xx uglavnom sporije, neki čak i strašno sporo.

17 godina
neaktivan

Placebo je jer generisanje entropije iz /dev/urandom umjesto /dev/random ima uticaja na preformanse samo aplikacija koje koriste libcrypto library.

Kernel ne mora imati OC podršku da bi se mijenjala minimalna frekvencija. I ne vidim kako je dobra stvar da procesor radi na istoj frekvenciji bez obzira

da li je mobitel u mirovanju ili npr. slušam muziku. Ako to nekome odgovara ima SetCPU i gomilu različitih governora.

16 godina
nedIm kaže...

Placebo je jer generisanje entropije iz /dev/urandom umjesto /dev/random ima uticaja na preformanse samo aplikacija koje koriste libcrypto library.

Kernel ne mora imati OC podršku da bi se mijenjala minimalna frekvencija. I ne vidim kako je dobra stvar da procesor radi na istoj frekvenciji bez obzira

da li je mobitel u mirovanju ili npr. slušam muziku. Ako to nekome odgovara ima SetCPU i gomilu različitih governora.

Mora imat OC podrsku, ne mozes ni upalit SetCPU odnosno mijenjat ista bez da imas disablean perflock, sto nudi samo OC kernel.

I gdje to on dize minimalnu frekvu?

Evo 2h igranja GTA3, gpu na 600mhz, proc na 700 po jezgri (quad)

15 godina
Android borbeni komplet
ja to mogu sa stock kernelom...moze se mjenjat minimalni takt ali ne moze se povecat maksmalni takt bez oc kernela
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zato sam gore i napisao neki uredaji, jer npr. motorola defy u stock kernelu s rootom ima OC, HTC ima problema sa perflockom i zato je ova aplikacija npr idealna za HD2.

Poanta je da on nista ne dira procesor, vec puni taj entropy pool koji je inace prazan, nista drugo.
15 godina
Android borbeni komplet

Ima li koja aplikacija da mi synca određene foldere na kompu i mobitelu preko WiFia. Muzika prvenstveno.

Znam da Winamp može, ali gade mi se i desktop i mobile verzija

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pa bilo koji cloud
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Prvo, funkcija seedera je puni entropy pool iz /dev/urandom umjesto /dev/random.

Više entropije može ubrzati samo aplikacije kojima entropija treba. npr. generatori SSL, SSH ključeva i slično.

Uglavnom sve one koriste libcrypto library, ali to nisu igre, browseri, launcheri niti bilo šta čijem se ubrzanju korisnici nadaju.

Drugo, navodna ubrzanja, manje laga, bolje skrolanje itd. nisu rezultat viška entropije nego načina na koji RNG servis (Seeder ga samo pokreće)

stvara enropiju.

"While the screen is on, the RNG service simply polls a file descriptor every second, and, when needed, injects a small amount of random data into /dev/random (and calls an ioctl)."

dalje FAQ kaže

"It's unlikely that this would present enough load to trigger a CPU governor state change at 10mhz (let alone 200mhz)."

Znači RNG svake sekunde nešto radi i ne da governoru da proc spusti na minimalnu frekvenciju (ovo nema nikakve veze sa OC-om ili dizanjem min frekvencije već

samo sa načinom rada governora). Autor kaže da bi promjena frekvencije trebala biti zanemariva, ali po xda možete čitati da to ne mora biti slučaj.

A ne koriste svi vendori isti governor i iste thresholde ako se radi o ondemandu. Zaključak je da sve ovo može postići korištenjem adekvatnog governora.

Sad sam vidio se proces spava kada je ekran ugašen pa ne bi trebao uticati na deep sleep što se može vidjeti iz tvog SS-a. I jesi li možda primjetio nekakvo ubrzanje

u GTA 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice