Izgleda da nije moguće.
Postoji li kakav plugin za to? Ili jednostavno android to ne dopušta?
Izgleda da nije moguće.
Postoji li kakav plugin za to? Ili jednostavno android to ne dopušta?
Sad sam se pošteno izgluglo i čini se da ne postoji API preko kojeg bi ovo bilo moguće.
Oni koji imaju root a trebaju ubrzat uredaj :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032
Skinite, radi se o entropy seederu, ubrza IO visestruko,pa se vidi rezultat u paljenju system aplikacija i uigrama
Oni koji imaju root a trebaju ubrzat uredaj :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032
Skinite, radi se o entropy seederu, ubrza IO visestruko,pa se vidi rezultat u paljenju system aplikacija i uigrama
Već je postano negdje na forumu, dok se na drugim mjestima ispostavilo da je samo placebo.
Već je postano negdje na forumu, dok se na drugim mjestima ispostavilo da je samo placebo.
i ja sam mislio da je placebo, al nekako mislim da se stvarno ubrza mob, bar na kratko
Jel mi moze netko objasniti razliku izmedu MX player besplatne verzije i verzije koja se placa ???
Besplatna ima reklame u menijima.
jel postoji kakav android emulator ili program za pc da mogu neke igrice igrat posto mi je mob slab??
Probao sam s Bluestrack ali mi javlja neku gresku kada hocu pokrenut igricu i jako steka
jeli treba jos nesto dodatno instalirat jer mi.ovako ne pokrece nista. skinuo sam jar of beans 4.8.2
Pa samo to ???
Znaci da ja platim 5 dolara da nema reklama ??
pa da..... bukvalno to
jeli treba jos nesto dodatno instalirat jer mi.ovako ne pokrece nista. skinuo sam jar of beans 4.8.2
ako imas amd procesor to ti nece radit
ako imas amd procesor to ti nece radit
da, ne radi mi.... jel postoji jos nesto mozda?
Evo probao sam na svojoj makini sa ics-om ssLauncher i oduševio sam se! Totalno drugačiji od drugih
Pozdrav ljudi :)
Da li netko od vas zna za dobar TouchWiz 5 launcher sa svim widgetima da radi na Jelly Beanu ... Pronašao sam ja neke ali su svi za ICS što mi ne odgovara...
Pa samo to ???
Znaci da ja platim 5 dolara da nema reklama ??
Ako imas root stavis rom toolbox ili adfree i nemas vise nigdje reklame (u vecini)
Pozdrav ljudi :)
Da li netko od vas zna za dobar TouchWiz 5 launcher sa svim widgetima da radi na Jelly Beanu ... Pronašao sam ja neke ali su svi za ICS što mi ne odgovara...
Obično svi rade i za JB, nema tolike razlike.
Ako imas root stavis rom toolbox ili adfree i nemas vise nigdje reklame (u vecini)
Ili AdAway, meni najbolji
Ja isto odnedavno koristim AdAway i zadovoljan sam. U biti ono kada je AdFree prestao raditi i trebalo se prebaciti na novi AdFree... xD
Ne znam da li je off topic, ali moram pitati da li netko zna kako nadodati fontove u sslauncher da ih mogu primjeniti na shortcute aplikacija?
Naša sam na netu kako nadodati i promjeniti tekst na izbornicima (na vrhu ekrana) ali za shortcute nigdi nisam naša.
EDIT:
Skužio sam. Hvala meni!
Moze neka zanimljiva igra za SE X10i, hvala :D
Shoot the apple 1 i 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidhen.shootapple
Zakon je :-)
Negdje sam vidio aplikaciju koju aktiviras na mobitelu,ona napravi web adresu tvog mobitela pa se ti na kompu spojis na tu stranicu i kontroliras mob preko kompa.Znali netko kako se zove ta aplikacija?
Negdje sam vidio aplikaciju koju aktiviras na mobitelu,ona napravi web adresu tvog mobitela pa se ti na kompu spojis na tu stranicu i kontroliras mob preko kompa.Znali netko kako se zove ta aplikacija?
ima app pod nazivom AirDroid, za drugu nisam cuo, a po tome sto si napisao mislim da je to to
To je to.Hvala.
Ekipa, muči me aplikacija MobileGO.
uredno je instalirana na mob, no na komp ne mogu, instalacija dođe do 97% i tu stoji i stoji..i onda poruka da se ne može spojiti na server.
No da stvar bude gora drugi dan ne radi opet a probao sam i na laptopu s posla i ista stvar..
neka ideja?