Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.293
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet

Google Chrome > Yr.no i meteo.hr

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Koju aplikaciju za vremensku prognozu koristite? Vaznija mi je tocnost od izgleda

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.nrk.yr&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5vLm5yay55ciJd

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
Android borbeni komplet

Zanimljiva aplikacija za gasenje ekrana sa rukom i paljenje sa nagibom.

https://play.google.com/store/apps/details?id=grandmaster.awesomeonoffultimate&hl=hr

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Šta bi preporučili za sigurnost,neki antispyware i antivirus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Web
13 godina
neaktivan
M4X kaže...

Šta bi preporučili za sigurnost,neki antispyware i antivirus?

Avast

Ima najbolju anti-theft zaštitu.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
avast najbolji :)
warrior
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Za šta vam služi ovo?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

http://bluestacks.com/

Ovo je extra app za Windows i Mac na koji mozete instalirati sve android apps i ima mogućnost sync-a sa telefonom..

Exta pogotovo za igrice..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 1
15 godina
Intelovac123 kaže...

Za šta vam služi ovo?

Samo ime ti kaze. Kada uneses podatke, brze locira tvoj trenutni polozaj, dakle GPS. Funkcionira savrseno, meni recimo fix pronadje za pet-deset sekundi. Mobitel mota biti rootan za tu aplikaciju.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kad uneses koje podatke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
o zemlji u kojoj zivis
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 21:18 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Koju aplikaciju za vremensku prognozu koristite? Vaznija mi je tocnost od izgleda

Ova.

I još bi molil ako netko hoće se mjenjat za navigacije,točnije prije sam imao iphone i imam tamo dosta aplikacija koje su kupljene pa me zanima jel netko ovdje prelazi s Androida na Ios i ima Dont Panic navigaciju za Android pa da se mjenjamo.Ovi lopovi iz Mirea nedaju da si prebacim licencu.

Ovaj Navigon ili neki druga navigacija su ok,ali imaju očajne kvalitetu karta(mislim na rezoluciju).

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 12:26 (jpelko2).
14 godina

To ti je photo editor. 

17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Ako igra netko NFS:MW neka me doda kao frenda: mrjk193

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
15 godina

Da li ima slicna aplikacija kao sto je AirDroid samo da radi na 3G??

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Sa kojom apk mogu napraviti da mi se slika ne razvuće na ekranu kada je stavljam kao pozadinu/wallpaper.
Kada je odaberem set as ona se poveća i nije kao u Quckpic albumu.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fero kaže...
Sa kojom apk mogu napraviti da mi se slika ne razvuće na ekranu kada je stavljam kao pozadinu/wallpaper.
Kada je odaberem set as ona se poveća i nije kao u Quckpic albumu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ..

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
vrinho kaže...

To ti je photo editor. 

Da U pravu si, moja pogreška u krivom odražavanju, naime imao sam na umu pitat koliko ta aplikacija može više i bolje uređivati slike nego stock aplikacija koju imam na Samsungu Galaxy Note II, obzirom mi se čini da ipak bi mogla, nisam siguran previše, ali ako je netko instalirao narečenu aplikaciju, bilo bi mi drago da prenese svoja iskustva i dojmove {#}!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartanuj.hideitpro

Za skrivanje bilo kojih podataka, widget za aplikaciju prikazuje lažni audio manager za zavaravanje :)

16 godina
gardist kaže...

widget za aplikaciju prikazuje lažni audio manager za zavaravanje :)

Čak i nije lažni...radi...hehe

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav :)
Jel' ima neka aplikacija da mogu povezat bilješke na računalu, laptopu i svom androidu i uvijek ih koristiti, čitati, dodavati bilješke na bilo kojem od njih?

Znači npr. spremim si link nekog videa kad sam na mobitelu i nemam pristup wifi-u da mogu kasnije na računalu pogledati i sl.

Ima li možda Evernote tu funkciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moze preporuka.neke nove dobre igrice za ovr malo dlabije mobove
15 godina
GeraltTheWhite kaže...

Pozdrav :)
Jel' ima neka aplikacija da mogu povezat bilješke na računalu, laptopu i svom androidu i uvijek ih koristiti, čitati, dodavati bilješke na bilo kojem od njih?

Znači npr. spremim si link nekog videa kad sam na mobitelu i nemam pristup wifi-u da mogu kasnije na računalu pogledati i sl.

Ima li možda Evernote tu funkciju?

Dropbox

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koje su najbolje Tower Defense igre? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala, znam za dropbox, ali mislio sam više nešto kaj bilješke, ne radi mi se sad neka recimo txt datoteka da upišem link pa spremam i onda uploadam, mislio sam da li postoji nešto "jednostavnije", baš neka app da bude ko bilješke, upišem npr novu bilješku, pa da se to sinkronizira na kompu i obratno, da se osvježi kad upalim app na mobu.

Ako neko zna, bio bih zahvalan :) radi se najviše o spremanju linkova i nekih podsjetnika

17 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Koje su najbolje Tower Defense igre? :)

Meni najdraže:

Jelly Defense

Plants vs. Zombies

Radiant Defense

Crystallight Defense

Tower Defense

last.fm/user/jolly_bravo
14 godina
GeraltTheWhite kaže...

Hvala, znam za dropbox, ali mislio sam više nešto kaj bilješke, ne radi mi se sad neka recimo txt datoteka da upišem link pa spremam i onda uploadam, mislio sam da li postoji nešto "jednostavnije", baš neka app da bude ko bilješke, upišem npr novu bilješku, pa da se to sinkronizira na kompu i obratno, da se osvježi kad upalim app na mobu.

Ako neko zna, bio bih zahvalan :) radi se najviše o spremanju linkova i nekih podsjetnika

Ono što ti tražiš mora imati aplikaciju i za mob i za komp, jer iskreno, ne znam kako bi se drukčije moglo i trebalo sinkronizirati u nekom drugom inače slučaju.

Ja za sada nemam ništa tome slično, ALI, čini mi se da sam nešto tog tipa vidio nedavno, pa dok ne budem pronašao ja tog viđenog ili dok nešto drugo netko drugi ne nađu, budeš malo štrpljen, pokušat ću čim prije ti javiti ko sam našao

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice