Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.334
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
OriginalEXE kaže...

Malo su đubrad ovi iz Google-a, umjesto da me upozore da igra nije kompatibilna s mojim uređajem prije kupnje, ja dobijem tu obavijest tek nakon što sam igru kupio/instalirao. 

Nije stvar u novcu nego u principu.

to je do developera mislim, ne do googla...a i imas neko vrijeme za refound pa ne vidim problem..

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna ko dobru igru za lg l700 ? tek sam kupil mob pa ne znam nis koje bi dobre bile

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

zna ko dobru igru za lg l700 ? tek sam kupil mob pa ne znam nis koje bi dobre bile

Probaj si nać igre na Google Play-u pa vidi koja ti odgovora...

Nemam potpis osim na licnoj
15 godina

Ima li koja aplikacija za prebacivanje aplikacija na memorijsku,naime imam problem da ne mogu updateat pola aplikacija koje su na memoriji od mobitela jer nema dodvoljno prostora.A ono sto meni ide na zivce je sto imam 2-3 aplikacije koje sam ja skinuo(Facebook,Onavo,Otvoreni).I sada imam slobodno negdje oko 70mb sto opet navodno nije dovoljno za skinut zakrpe.Do sada sam koristio App2 SD,a mob je SE Arc.

15 godina
Android borbeni komplet

kod takvih mobitela se napravi particija na sd kartici i deri link 2 sd...potrazi si malo po internetu tutorijale kako to napravit

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

delete

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 2:39 (dinos3).
14 godina
Mitch kaže...
dinos3 kaže...
Mitch kaže...
Najnovija fora (barem ona koju sam ja radio) jest ta da kad izgubis IMEI odnosno kad se mobitel vise ne pali, odneses ga u neki servis i spojis na 12 ili 24V da skuri maticnu (ako imas garanciju).

Onda samo odneses na pravi servis gdje imas garanciju i ne moze skuzit da si imao root ili bilo sta.

Kul :D Sta ima kazes kako ti se pokvario mob?

Nazalost SGS3 mi se vec dva put nije htio upalit (nesto s baterijom i cipom za nju) i onda sam imao root gore i sve, mogao si preko USB-a upalit ali si i dalje vidio i onaj counter na maticnoj koliko puta sam sto flashao i sl. (samsung pazi do tih detalja i ne daju servis ako je bilo sta mijenjano) pa sam to napravio i rekao u servisu (glavnom) da mi se mob nece  upalit, ovaj nije ni pokusavao, samo je zaprimio uredaj i to je to.

P.S drugi put kad sam isao sam i podigao ton pa ni tad nisu isli nista gledat, samo dali novi uredaj ili novu maticnu.

Citirat cu ovo jer sad imam slican problem. Nesto sam falshao i nemogu upaliti mob.
Dali su ti skroz novi uredaj?

15 godina
Android borbeni komplet

Preporuka za dvije odlične igre:

Pitfall! (meni bolja i zanimljivija od Temple Run-a)

TurboFly HD - naganjanje s letjelicama

2 1 hvala 3
15 godina
Android borbeni komplet

imate danas World of Goo besplatno na Amazon Appstore-u, inače je 5$, odlična igra...

sretan vam Božić Androidaši :) {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Android borbeni komplet

Baš sam sinoć naletio na ovo : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registered&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2Jpc3lzdGVtcy5lZGl0b3Iub2ZmaWNlX3JlZ2lzdGVyZWQiXQ..

Bilo je samo jedan dolar pa sam uzeo pošto nisam našao bolji app, sad je $10 ali i dalje je ok popust (33%) pa eto moja preporuka s te strane.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Poz,jel mi mozete dati linkove di da skinem asphalt 7? Posto prvi put koristim android jel mi mozete dati par linkova za dobre 3d wallpapere,ono kad se zakljucava,i jel moguce nekako stavit zivu il 3d wallpaper na lock screen?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Napravis gmail akaunt ako vec nisi, i odes na  https://play.google.com/store 

I tu imas sve aplikacije, naravno i igre, neke su besplatne a neke ne, Asphalt 7 nije besplatan. 

dzix
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Vec imam acc tamo ali se bas ne snalazim po storeu,neki ljudi imaju besplatno asphalt pa me zanima kako to?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa moguce da su ga skinuli sa net-a na komp i onda ga install na mob.

dzix
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 8:59 (dzelo).
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Jel mogu kupovat stvari u storeu da mi skine sa racuna? To sam mogao na wave 2 na badi

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozes kupovati preko PayPal-a ja mslim, a sigurno mozes kupovati preko debitnih kartica (Visa)

dzix
12 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Mozes kupovati preko PayPal-a ja mslim, a sigurno mozes kupovati preko debitnih kartica (Visa)

Ja bih htio znati način kako kupiti preko PayPala. Googleov checkout je konkurentska firma PayPalu, ne vjerujem da bi to dopustili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 11:54 (kpavl).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

imate danas World of Goo besplatno na Amazon Appstore-u, inače je 5$, odlična igra...

sretan vam Božić Androidaši :) {#}

Kvragu fulao sam! :-/

P.S. Moze tko objasnit kako skidati da Amazona??

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 12:30 (darioklc).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Preporucam aplikaciju SoundHound.

Sluzi za prepoznavanje glazbe.Npr. cujete neku pjesmu ukljucite aplikaciju i ona vam ocita pjesmu.

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
sto se dogodilo sa programom ad free? ja ga vise ne mogu nac na marketu a za ovu instaliranu verziju pise da je stara i da ažuriram na novu
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
domac5 kaže...
sto se dogodilo sa programom ad free? ja ga vise ne mogu nac na marketu a za ovu instaliranu verziju pise da je stara i da ažuriram na novu

Nema ga (ne znam zašto), možeš skinuti Adaway.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Trazim aplikaciju s kojom bih mogao lijepo backupati SMS poruke na neki "oblak (Google, Dropbox, etc.) i ako je moguce da ih mogu kasnije pregledavat s bilokojeg kompjutera. Ima tko kakvu preporuku?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja koristim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZWdvZ2dsZXMuc21zc3luYyJd

Od kad imam telefon nisam imao problema. Namjesten mi je automatski backup. Cuva ti sve poruke pod posebnim label-om na Gmail-u. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Šef kaže...
Trazim aplikaciju s kojom bih mogao lijepo backupati SMS poruke na neki "oblak (Google, Dropbox, etc.) i ako je moguce da ih mogu kasnije pregledavat s bilokojeg kompjutera. Ima tko kakvu preporuku?

Almighty Titanium Backup...Smijeh

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Probajte apk DCSMS Frame widget jako dobra za ljepljenje slika na wallpaper i morate skinuti Quckpic apk jer radi sa njom.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel postoji aplikacija kojom bi povezao preko bluetootha laptop i mobitel te mogao koristiti tipkovnicu za pisanje te eventualno mis. Nešto kao TakeControl, ali preko bluetootha, jer nemam uvjek wifi da se preko njega spajam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dex3108 kaže...

Ja koristim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZWdvZ2dsZXMuc21zc3luYyJd

Od kad imam telefon nisam imao problema. Namjesten mi je automatski backup. Cuva ti sve poruke pod posebnim label-om na Gmail-u. 

Odlično! Hvala

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
Android borbeni komplet

Icy Tower 2

Možda je već netko pričao o njoj, ali svakako probati!

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koju aplikaciju za vremensku prognozu koristite? Vaznija mi je tocnost od izgleda
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice