Google Chrome > Yr.no i meteo.hr
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanimljiva aplikacija za gasenje ekrana sa rukom i paljenje sa nagibom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=grandmaster.awesomeonoffultimate&hl=hr
Šta bi preporučili za sigurnost,neki antispyware i antivirus?
Šta bi preporučili za sigurnost,neki antispyware i antivirus?
Avast
Ima najbolju anti-theft zaštitu.

Mobitel: Samsung Galaxy Nexus, Android 4.2.1 (rootan)
Aplikacije:
- AdAway
- AirDroid
- Barcode Scanner
- Biblija (Šarić)
- Box
- Cache Cleaner NG
- Calendar
- Chrome
- Cinematic
- Coloring
- Compass
- Copilot Live EU Full
- Device Frame Generator
- Dr. Web Light
- Drippler Galaxy Nexus
- Earth
- FasterGPS
- GooMenager
- HD Widgets
- HZnet
- IMDb
- Live Score Addicts
- Magic Piano
- Mantano Reader
- Messenger
- Molitvenik
- Moon 3D
- Navigon
- Nexus 4 Dot
- Reader
- Root Explorer
- SoundHound
- Tapatalk
- Titanium Backup
- Touch Retouch
- Translate
- Trickster MOD
- TuneIn Radio
- TVDroid
- Veetle
- Viber
- Vimeo
- Wallbase
- Where's My Droid
- YouTube
Igre:
- Amazing Alex
- Angry Birds
- Angry Birds Seasons
- Angry Birds Space
- Angry Birds Star Wars
- Bad Piggies
- Basketball
- Beach Buggy Blitz
- Bela
- Crazy Snowboard
- Cut The Rope
- Fruit Ninja
- Granny Smith
- Hill Climb Racing
- Icy Tower 2
- Jetpack Joyride
- Little Crane
- Milk The Cow
- NFS Most Wanted
- NinJump Deluxe
- Parking Challenge 3D
- Pitfall!
- Pool Break Lite
- Rayman Jungle Run
- Riptide
- ShootTheBirds
- Ski Challenge 13
- Ski Safari
- Sprinkle
- Subway Surf
- Temple Run
- TurboFly HD
- Unblock Me FREE
- Where's My Water?
- Zombirds
Sretna i blagoslovljena Nova godina.
Za šta vam služi ovo?
Ovo je extra app za Windows i Mac na koji mozete instalirati sve android apps i ima mogućnost sync-a sa telefonom..
Exta pogotovo za igrice..
Kad uneses koje podatke?
Zanima me koliko je ova kamera ( može ) bolj/a/e od stock u JB na SGN II ?!?!
Ova.
I još bi molil ako netko hoće se mjenjat za navigacije,točnije prije sam imao iphone i imam tamo dosta aplikacija koje su kupljene pa me zanima jel netko ovdje prelazi s Androida na Ios i ima Dont Panic navigaciju za Android pa da se mjenjamo.Ovi lopovi iz Mirea nedaju da si prebacim licencu.
Ovaj Navigon ili neki druga navigacija su ok,ali imaju očajne kvalitetu karta(mislim na rezoluciju).
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express&feature=editorial-apps_promotion_3000068_best_apps#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5waXhsci5leHByZXNzIl0.
To ti je photo editor.
Ako igra netko NFS:MW neka me doda kao frenda: mrjk193
Da li ima slicna aplikacija kao sto je AirDroid samo da radi na 3G??
Kada je odaberem set as ona se poveća i nije kao u Quckpic albumu.

Kada je odaberem set as ona se poveća i nije kao u Quckpic albumu.
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express&feature=editorial-apps_promotion_3000068_best_apps#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5waXhsci5leHByZXNzIl0.
To ti je photo editor.
Da U pravu si, moja pogreška u krivom odražavanju, naime imao sam na umu pitat koliko ta aplikacija može više i bolje uređivati slike nego stock aplikacija koju imam na Samsungu Galaxy Note II, obzirom mi se čini da ipak bi mogla, nisam siguran previše, ali ako je netko instalirao narečenu aplikaciju, bilo bi mi drago da prenese svoja iskustva i dojmove !!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartanuj.hideitpro
Za skrivanje bilo kojih podataka, widget za aplikaciju prikazuje lažni audio manager za zavaravanje :)
widget za aplikaciju prikazuje lažni audio manager za zavaravanje :)
Čak i nije lažni...radi...hehe
Pozdrav :)
Jel' ima neka aplikacija da mogu povezat bilješke na računalu, laptopu i svom androidu i uvijek ih koristiti, čitati, dodavati bilješke na bilo kojem od njih?
Znači npr. spremim si link nekog videa kad sam na mobitelu i nemam pristup wifi-u da mogu kasnije na računalu pogledati i sl.
Ima li možda Evernote tu funkciju?
Pozdrav :)
Jel' ima neka aplikacija da mogu povezat bilješke na računalu, laptopu i svom androidu i uvijek ih koristiti, čitati, dodavati bilješke na bilo kojem od njih?
Znači npr. spremim si link nekog videa kad sam na mobitelu i nemam pristup wifi-u da mogu kasnije na računalu pogledati i sl.
Ima li možda Evernote tu funkciju?
Dropbox
Koje su najbolje Tower Defense igre? :)
Hvala, znam za dropbox, ali mislio sam više nešto kaj bilješke, ne radi mi se sad neka recimo txt datoteka da upišem link pa spremam i onda uploadam, mislio sam da li postoji nešto "jednostavnije", baš neka app da bude ko bilješke, upišem npr novu bilješku, pa da se to sinkronizira na kompu i obratno, da se osvježi kad upalim app na mobu.
Ako neko zna, bio bih zahvalan :) radi se najviše o spremanju linkova i nekih podsjetnika
Koje su najbolje Tower Defense igre? :)
Meni najdraže:
Hvala, znam za dropbox, ali mislio sam više nešto kaj bilješke, ne radi mi se sad neka recimo txt datoteka da upišem link pa spremam i onda uploadam, mislio sam da li postoji nešto "jednostavnije", baš neka app da bude ko bilješke, upišem npr novu bilješku, pa da se to sinkronizira na kompu i obratno, da se osvježi kad upalim app na mobu.
Ako neko zna, bio bih zahvalan :) radi se najviše o spremanju linkova i nekih podsjetnika
Ono što ti tražiš mora imati aplikaciju i za mob i za komp, jer iskreno, ne znam kako bi se drukčije moglo i trebalo sinkronizirati u nekom drugom inače slučaju.
Ja za sada nemam ništa tome slično, ALI, čini mi se da sam nešto tog tipa vidio nedavno, pa dok ne budem pronašao ja tog viđenog ili dok nešto drugo netko drugi ne nađu, budeš malo štrpljen, pokušat ću čim prije ti javiti ko sam našao