Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.599
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Tinča14 kaže...

Jel zna netko neku aplikaciju za automatsko odbijanje poziva ? Hvala {#}

pa zar sistemski to nije najbolje ?

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
Tinča14 kaže...

Jel zna netko neku aplikaciju za automatsko odbijanje poziva ? Hvala {#}

pa zar sistemski to nije najbolje ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netqin.mm&feature=search_result

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Android borbeni komplet
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Vice City se može pronaći, ako znate gdje treba tražiti... :D

0 0 hvala 5
15 godina
Android borbeni komplet

Evo jedne zanimljive aplikacije. Naime, ako volite raditi screenshotove, a pritom posjedujete mobilni telefon poput Nexus S, Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note, Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 2 7inch, Motorola Xoom /10 -inch tablet ili HTC One X, postoji aplikacija pomoću koje svoje screenshotove možete "umetnuti" u telefon ili tablet, tako da se vidi i izgled telefona, ali i samog screenshota. Primjer slike je ispod.

Isto tako, preporuka za dvije igre: Sprinkle i Subway Surfers

0 0 hvala 5
16 godina
Meni je lakse i bolje radit na racunalu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
trap kaže...

Vice City se može pronaći, ako znate gdje treba tražiti... :D

Ja ne znam gdje treba trazit :(

12 godina
Android borbeni komplet

jel moze u poruku mi poslati link gdje si nasao vice city ako kojim slucajem nesmjes staviti vamo..

1 0 hvala 1
12 godina
Android borbeni komplet

vice city radi savrseno {#}

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Gdje si tačno stavio cache?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Android borbeni komplet

Kupio sam upravo Cerberus. Nadam se da mi nikada neće trebati, ali 21kn je premala vrijednost da bi riskirao krađu mobitela {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Kupio sam upravo Cerberus. Nadam se da mi nikada neće trebati, ali 21kn je premala vrijednost da bi riskirao krađu mobitela {#}

To je prva aplikacija koju oču kupiti, ali mi ne prihvaća visa kartice od zagrebačke banke :/

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

da li za cerebrus ide jedna licenca po mobu ili moze na vise mobova (ako sam skuzio moze se corporate uzet za vise od 5 mobitela)?

e da,pretpostavljam da ne sljakaju ostali featuri (osim lokacije preko gps-a) ako je mob ugasen ili nema data connectivity? da li radi ako je promijenjena sim kartica od strane kradljivca?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 20:23 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Ja skinuo besplatno,a ne vidim da se prodaje...barem ovaj link što so stavio...

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Decki skinite V6 SC skriptu

Cini se da cu morat neki tutorial, upravo radi ovih stvari

Bude kakav tutorial? :D

14 godina
robijan kaže...
kuleee kaže...

Ja skinuo besplatno,a ne vidim da se prodaje...barem ovaj link što so stavio...

To ti je šestodnevni trial ;) kupi si licencu stvarno se isplati. A pretpostavljam da se ne može ništa ako je mobitel ugašen ili ako sam ga izgubio. No ako ga netko pronađe, kladim se da će prvo probati staviti svoju karticu. A onda se vidimo {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ček kako mislis ne moze se nista? ne moze ga naci ako si ga izgubio, preko gps-a?

isto tako, ako stavi karticu i nema data onda opet samo gps

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ako ga izgubis i on ga otvori i stavi svoju karticu u mob direktno salje sms sa svojom lokacijom. Sta ako ga upali i nebude upaljen ni gps ni wi fi ni 3g? Trebalo bi mob napravit da kad se pali da odma upali gps, pa onda naravno da osoba mora ukucati svoj pin i kod za otkljucavanje zaslona, ali to neznam moze li se.
14 godina
Android borbeni komplet

Ja sam isprobao bez upaljenog GPS-a pa me je detektirao gdje sam, ali naravno samo zato što sam spojen na WiFi. Ima puno korisnih opcija koje ti nudi, mnogo logova i zapisnika, na koje je WiFi uređaje spojen, gdje se nalazi, koji su pozivi obavljani, poruke... Pa onda ona šema sa zaključanim uređajem pa se prilikom pogrešnog unošenja koda automatski uzima slika prednjom kamerom i dolazi na mail... Ja sam rekao da je jedini problem ako ga baš izgubiš pa ti se ugasi uređaj, onda se možeš slikat. Ovo je prvenstveno namjenjeno u slučaju gubitka mobitela, a da ga netko s druge strane pokušava prisvojiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel taj cerebrus bolji od avasta? Znam da avast može sam upaliti gps i data ako je isključeno i blokirati pristup postavkama da se ne može isključiti.

16 godina
Pozdrav, hoce li mi u vipu otkljucat HTC Desire C for free ako ga odnesem, jer je kupljen u goyltovini tamo. Ako nece, gdje na netu mogu nac unlock code ili kupiit? Hitno je. Thnxx.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan

Ako je tamo kupljen i imaš račun, a ne veže ga nikakva pretplata, možeš.  Ako ga veže pretplata, to ti je 500kn.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 17:26 (Mitsuoka).
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 0:57 (dinos3).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Teribad.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
ako ima ljubitelja Football Managera, stigao vam je FM 2013 za Android pa potražite ako vas zanima :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
Android borbeni komplet

GTA Vice Citiy stigao i na play store, pa si skinite tko hoce, besplatno je, i poprilicno zabavna... 

0 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

cini se kao dobra igra 
Ski Challenge 13

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 18:25 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

besplatno, na google play-u? ne bi rekao {#}

16 godina

4.99 dolara i nije baš besplatno...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice