Jel zna netko neku aplikaciju za automatsko odbijanje poziva ? Hvala
pa zar sistemski to nije najbolje ?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netqin.mm&feature=search_result
Stigla aplikacija Antene zagreb
Vice City se može pronaći, ako znate gdje treba tražiti... :D
Evo jedne zanimljive aplikacije. Naime, ako volite raditi screenshotove, a pritom posjedujete mobilni telefon poput Nexus S, Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note, Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 2 7inch, Motorola Xoom /10 -inch tablet ili HTC One X, postoji aplikacija pomoću koje svoje screenshotove možete "umetnuti" u telefon ili tablet, tako da se vidi i izgled telefona, ali i samog screenshota. Primjer slike je ispod.
Isto tako, preporuka za dvije igre: Sprinkle i Subway Surfers
Vice City se može pronaći, ako znate gdje treba tražiti... :D
Ja ne znam gdje treba trazit :(
jel moze u poruku mi poslati link gdje si nasao vice city ako kojim slucajem nesmjes staviti vamo..
vice city radi savrseno
Gdje si tačno stavio cache?
da li za cerebrus ide jedna licenca po mobu ili moze na vise mobova (ako sam skuzio moze se corporate uzet za vise od 5 mobitela)?
e da,pretpostavljam da ne sljakaju ostali featuri (osim lokacije preko gps-a) ako je mob ugasen ili nema data connectivity? da li radi ako je promijenjena sim kartica od strane kradljivca?
Kupio sam upravo Cerberus. Nadam se da mi nikada neće trebati, ali 21kn je premala vrijednost da bi riskirao krađu mobitela
Ja skinuo besplatno,a ne vidim da se prodaje...barem ovaj link što so stavio...
Bude kakav tutorial? :D
Kupio sam upravo Cerberus. Nadam se da mi nikada neće trebati, ali 21kn je premala vrijednost da bi riskirao krađu mobitela
Ja skinuo besplatno,a ne vidim da se prodaje...barem ovaj link što so stavio...
To ti je šestodnevni trial ;) kupi si licencu stvarno se isplati. A pretpostavljam da se ne može ništa ako je mobitel ugašen ili ako sam ga izgubio. No ako ga netko pronađe, kladim se da će prvo probati staviti svoju karticu. A onda se vidimo
ček kako mislis ne moze se nista? ne moze ga naci ako si ga izgubio, preko gps-a?
isto tako, ako stavi karticu i nema data onda opet samo gps
Ja sam isprobao bez upaljenog GPS-a pa me je detektirao gdje sam, ali naravno samo zato što sam spojen na WiFi. Ima puno korisnih opcija koje ti nudi, mnogo logova i zapisnika, na koje je WiFi uređaje spojen, gdje se nalazi, koji su pozivi obavljani, poruke... Pa onda ona šema sa zaključanim uređajem pa se prilikom pogrešnog unošenja koda automatski uzima slika prednjom kamerom i dolazi na mail... Ja sam rekao da je jedini problem ako ga baš izgubiš pa ti se ugasi uređaj, onda se možeš slikat. Ovo je prvenstveno namjenjeno u slučaju gubitka mobitela, a da ga netko s druge strane pokušava prisvojiti
Jel taj cerebrus bolji od avasta? Znam da avast može sam upaliti gps i data ako je isključeno i blokirati pristup postavkama da se ne može isključiti.
Ako je tamo kupljen i imaš račun, a ne veže ga nikakva pretplata, možeš. Ako ga veže pretplata, to ti je 500kn.
Dota 2 bi mogla doci na tablete! http://www.gamersbook.com/scene/news/dota-2-could-be-available-on-tablets-in-future/
Teribad.
GTA Vice Citiy stigao i na play store, pa si skinite tko hoce, besplatno je, i poprilicno zabavna...
cini se kao dobra igra
Ski Challenge 13
besplatno, na google play-u? ne bi rekao
4.99 dolara i nije baš besplatno...