Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.872
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Kakve veze s temom imaju zadnjih par postova? Treba vas sve kartonirat, drzite se teme.
12 godina
Android borbeni komplet

jer postoji neka aplikacija bilo sta pomocu koje mogu staviti na pozadinu sliku pune velicine, a ne rezat kako mi je odredio mobitel, stvarno zivcira jer se nekim slikama pri rezanju zatim povecavanju na cjeli ekran jako smanji kvaliteta {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zašto mi niti jedan clock wiget ne radi kako treba?

Čak ni ovi tvornički.

Kasne po sat vremena, onda se sinkroniziraju pa opet kasne...

Katastrofa, sranje tesko.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Čak ni ovi tvornički.

Nemaju "Synchronize when screen is off"

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
forzzuk kaže...

Čak ni ovi tvornički.

Ili ti ponesane MB,pa OS ubija i samim ti se ne azurira.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nemaju "Synchronize when screen is off"

Hmm... gdje se to može podesiti, ako znaš? Xperia Arc S je u pitanju a newbie sam za android

pa stvarno neznam neke osnovne stvari, thnx

dinos3 kaže...

Ili ti ponesane MB,pa OS ubija i samim ti se ne azurira.

Nope, ima 200injak MB prostora.

Jako iritantna stvar jer su de facto neupotrebljivi, ne samo to nego sam

se lijepo par puta zeznuo dok nisam skužio da kasne.

Ono, upališ mob, unlockaš i pogledaš na wiget.

Out of the blue and into the black.
16 godina
Decki skinite V6 SC skriptu

Cini se da cu morat neki tutorial, upravo radi ovih stvari
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Ima tutoriala na XDA koliko hoćeš..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Već ima jedan tutorial, ali ako je potrebno ga ispravi, nadopuni ili napravi svoj :)

jurica_m kaže...
...

Potom za veću fluidnost samog sustava, brzine otvaranja aplikacija, što i sama skripta govori, preporučujem tzv. Supercharger script, a stranica za link je ovdje: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021 . Link za skriptu je skroz zadnji, pri dnu stranice, točnije V6_Supercharger_for_Android_Update9_RC6.9.sh.pdf . Skriptu preuzimate tako da kliknete desnom tipkom miša na nju Save as. Vidite da je ona u pdf formatu pa ju je prije upotrebe potrebno preimenovati u txt datoteku. Najlakše vam je da otvorite Internet Explorer i otiđite na link za skriptu i desnom tipkom miša kliknite na Save target as ... i tu odaberite gdje želite da vam se skripta spremi i prije nego ju spremite možete ju preimenovati u recimo V6script.sh.txt . Dakle, bitno je da je datoteka u txt formatu. Potom skriptu prebacite na memorijsku karticu i otiđite na Market i skinite aplikaciju pod nazivom Script Menager: https://play.google.com/store/apps/details?id=os.tools.scriptmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9zLnRvb2xzLnNjcmlwdG1hbmFnZXIiXQ.. .

Kada ste instalirali aplikaciju, prije nego ju otvorite obavezno uključite Super User, dakle da joj omogućavate root pristup. Zatim otvorite aplikaciju i ovdje pronađite skriptu koju ste spremili na karticu. Tapnite na nju i otvorite ju. Obavezno zatim tapnite na SU koji vam pozeleni i po tome ćete znati da vam je uključen. Tapnite na Run i dalje slijedite upute na ekranu. Doći ćete do odabira brzine skrulanja i izaberete FASTEST SCROLL SPEED, zatim za SUPERCHARGING odaberite BUILD.PROP, YES za INTEGRATE / INIT.RC u SYSTEM. Dalje slijedite upute i ostalo odaberite što želite i na kraju će vas pitati za WIPE DALVIK i RESTART i odaberite YES. Po restartu to je to.

Probajte i vidite. Sretno

P.S. Za namiještanje Supercharger skripte, ovo su najbolje postavke:

Is Home is Locked in memory? NO

Scrolling Speed Options ... 1 (fast)

Do you want to use Build.prop ... I want Build.prop ENTER

Integrate /init.rc into system YES

Disable awesome V6 Animation NO

SuperCharger Level 10

Apply SuperMinFree Calculator Settings YES

Do you want to SuperClean & Restart now YES

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 20:36 (Osa).
16 godina
Meni onaj tutorial na XDA (glavni) nista ne valja, sve nesto sareno uz neke komentare koji bi trebali bit super smijesni.
Ovo ispod nije dobro, dodano je da se moraju patchat services.jar na ICS+ romovima i SC Level10 vrijedi samo za uredaje s 1GB rama
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Napravi tutic, sigurno nece skodit :)

Ali ne kuzim o kakvom kasnjenju pricate? O ne sinkroniziranom satu na weather widgetu ili sto se weather info ne refresha svakih xy?

Edit: nisam vidio screen shot, na S3u nemam takvih problema na stock widgetu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 20:23 (PraskaviRepan).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
forzzuk kaže...

se lijepo par puta zeznuo dok nisam skužio da kasne.

Ono, upališ mob, unlockaš i pogledaš na wiget.

Probaj naci u postavkama kolko cesto se refresaju ti widgeti (imas opciju da refresa kad ga upalis). Meni ponekad kad upalim mob (otkljucam) nakon 2-3 sekunde se refresa vrijeme, jer je mob bio u "deep-sleep-u". Da nije, baterija bi otisla  jako brzo.

daniel
14 godina
neaktivan
Osa kaže...
Mitch kaže...

Već ima jedan tutorial, ali ako je potrebno ga ispravi, nadopuni ili napravi svoj :)

jurica_m kaže...
...

Potom za veću fluidnost samog sustava, brzine otvaranja aplikacija, što i sama skripta govori, preporučujem tzv. Supercharger script, a stranica za link je ovdje: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021 . Link za skriptu je skroz zadnji, pri dnu stranice, točnije V6_Supercharger_for_Android_Update9_RC6.9.sh.pdf . Skriptu preuzimate tako da kliknete desnom tipkom miša na nju Save as. Vidite da je ona u pdf formatu pa ju je prije upotrebe potrebno preimenovati u txt datoteku. Najlakše vam je da otvorite Internet Explorer i otiđite na link za skriptu i desnom tipkom miša kliknite na Save target as ... i tu odaberite gdje želite da vam se skripta spremi i prije nego ju spremite možete ju preimenovati u recimo V6script.sh.txt . Dakle, bitno je da je datoteka u txt formatu. Potom skriptu prebacite na memorijsku karticu i otiđite na Market i skinite aplikaciju pod nazivom Script Menager: https://play.google.com/store/apps/details?id=os.tools.scriptmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9zLnRvb2xzLnNjcmlwdG1hbmFnZXIiXQ.. .

Kada ste instalirali aplikaciju, prije nego ju otvorite obavezno uključite Super User, dakle da joj omogućavate root pristup. Zatim otvorite aplikaciju i ovdje pronađite skriptu koju ste spremili na karticu. Tapnite na nju i otvorite ju. Obavezno zatim tapnite na SU koji vam pozeleni i po tome ćete znati da vam je uključen. Tapnite na Run i dalje slijedite upute na ekranu. Doći ćete do odabira brzine skrulanja i izaberete FASTEST SCROLL SPEED, zatim za SUPERCHARGING odaberite BUILD.PROP, YES za INTEGRATE / INIT.RC u SYSTEM. Dalje slijedite upute i ostalo odaberite što želite i na kraju će vas pitati za WIPE DALVIK i RESTART i odaberite YES. Po restartu to je to.

Probajte i vidite. Sretno

P.S. Za namiještanje Supercharger skripte, ovo su najbolje postavke:

Is Home is Locked in memory? NO

Scrolling Speed Options ... 1 (fast)

Do you want to use Build.prop ... I want Build.prop ENTER

Integrate /init.rc into system YES

Disable awesome V6 Animation NO

SuperCharger Level 10

Apply SuperMinFree Calculator Settings YES

Do you want to SuperClean & Restart now YES

dali je sada ovo primjenjivo ili se ne preporuča ?

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
16 godina
neaktivan

Robijan, ne treba ti ovo na S III.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ma inače me te stvari i ne zamaraju ali iskreno malo sam tu oko tog problema čitao i vidio da je to nešta slično mom problemu ako je to problem.

Koristim stock preglednik i recimo odem na neku stranicu i kad god s tipkom za back na mobu ne u pregledniku vrat mi se uvijek na početnu stranicu googla. Dali je to do moba. preglednika ili ????

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Odlično izgleda Modern Combat 4. Istina, i 3. je odlično izgledala. Baš me zanima kako to izgleda na 720p ekranu i ovim najjačim pilama. :D

0 0 hvala 0
16 godina
Mitsuoka kaže...

Na stocku definitivno treba, browser u bg-u uvijek mora refreshat stranicu kad se vracas na njega.

Na Omegi i sl. romovima ne.

16 godina
Android borbeni komplet

jel ima neki program koji će mi maknuti zvuk iz videa, skino sam androvid besplatnu verziju i makne mi zvuk al mi također zaokrene video za 90 stupnjeva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I što ti tu realno imaš od toga? Apsolutno ništa. Samo prije moraš rootat i sl., pa je jednostavnije stavit Wanam recimo. Ako je mob stock stock, ne mora se mučit, apsolutno je nepotrebno, nisam primjetio neku potrebu za time. 

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 17:40 (nedIm).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Android borbeni komplet

Zanimljiva vijest:

Novi update za Facebook Messenger donosi mogućnost prijave na istu bez potrebe da postoji Facebook profil.

Više na gadgeteriji.net 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To je vec bio jednom potvrdio neki samsungov serviser, negdje na xda sam to vidio ;)

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Neki problemi s Vice Cityjem za android... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtavc

Šta Rockstar kaže:

We’re aware that some users have attempted to download Vice City: 10th Anniversary Edition from the Google Play Store and have experienced validation errors. Just to be clear: the game is not available for Android devices just yet, and if you’re seeing it listed on the Store then this is an error, and you shouldn’t attempt to download it. We’ll keep you up to date and let you know as soon as the game is live and available to purchase.

Valjda će biti sređeno ASAP. :D

2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Beautiful Widgets je dobio sjajan update:

*5.0.2*
6/12/2012
_Bug fixes_
* New date format
* Add an option to invert min/max
_Bug fixes_
* Livewallpaper crashes
* Fix a lot of OutOfMemory
* Fix multi migration
* Fix toggle bluetooth
* Fix others crashes
*5.0.0*
* Beautiful Facelift
* Application rewritten
* JellyBean notifications
* Daydream support
* independent widgets
* forecast hours
* widget 4x4
* lockscreen widget
* pick location

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 10:25 (Kordy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, imam problem sa nekakvim oglasima za igre i aplikacije koji mi se pojavljuju u prvom redu kod ostalih obavijesti kzo sto su mail, poruke i sl, pojavi se zelena zvijezda ili slika preko cijelog ekrana. Zna li netko sto sam aktivirao i kako se toga rijesiti? Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Instalirao si neku igricu ili app koja to daje.
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...
Instalirao si neku igricu ili app koja to daje.

A kako da doznam sto? Igre ne skidam.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kolega Philip  stavio u temu s III ali vrijedi je ovdje staviti: Mozes probati exDialer sa storea, ali malo odskace od 'samsung' izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel zna netko neku aplikaciju za automatsko odbijanje poziva ? Hvala {#}

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina