Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.693.671
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Šef kaže...
CrnaBitanga kaže...

Prvo su pokemoni bili na tapeti jedno tjedan dana, sad šugavi temple run... I još lik trolla kak mu na iPadu ide fluidno.. A tema se zove ANDROID BORBENI KOMPLET!!!

Dajte se ljudi zbrojite malo, nitko nije ponudio neku kvalitetnu aplikaciju ne znam koliko dugo..

Što admini rade??

Sorry, ali Mitch je u temi oduvijek i sigurno ne trolla... Pomogao je tu podosta puta da bi ga netko nazvao Apple trollom.

Reakcija admina koji su u roku dvije minute pobrisali dvadesetak postova skupa sa Mitchevih 3-4 dosta govori. I ja sam podosta dugo u ovoj temi, a da ne spominjem na forumu i mislim da mogu procijeniti što je trolanje a što nije.

Bez ljutnje, ali mislim da se podosta iskusnih forumaša počesto malo zaboravi i krene se upuštat u rasprave koje s temom pdf-a nemaju veze.

Do NOT feed the troll!!
15 godina
Android borbeni komplet

moze preporuka nekakvog neobicnog launchera i da je brz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

Ne znam koliko ti je LauncherPro neobičan, ali je veoma brz.

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fede.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mZWRlLmxhdW5jaGVyIl0.

17 godina
maxy0 kaže...

{#}

Jel može preporuka nekog programa, al onak, da je malo bolji?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
Android borbeni komplet

Moze preporuka neke navigacije koja za koristenje ne treba internet nego samo gps? i da ima hrv mape?:D

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
17 godina
Kawabunga kaže...

Moze preporuka neke navigacije koja za koristenje ne treba internet nego samo gps? i da ima hrv mape?:D

A gle sad...besplatnih nema, a ja bih ti preporučio Mireo (https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImhyLm1pcmVvLmRwIl0).

Domaći proizvod, odlična podrška, karte su precizne i imaš Pervana za glasovnu (Nemojte se češat - hahaha).

Mape Hrvatske imaš trial 7 dana, a i inače koštaju cca 8 eura - po meni vrijedno tih para. Možeš birati po zemljama a ne po regijama, samim time je jeftinije.

Do NOT feed the troll!!
15 godina
Kako nema besplatnih? Ima brdo odlicnih i besplatnih navigacija, samo treba traziti. Dobre navigacije su: Navigon, Sygic Aura, iGO, Copilot itd.
17 godina
jurica_m kaže...
Kako nema besplatnih? Ima brdo odlicnih i besplatnih navigacija, samo treba traziti. Dobre navigacije su: Navigon, Sygic Aura, iGO, Copilot itd.

Malo si pobrkao lončiće - besplatnih a koje ne zahtjevaju pristup internetu (znači da imaju skinute mape u sebi) nema, doduše možeš ti besplatno skinuti Navigon ili Copilot koji ne zahtjevaju pristup internetu, ali mape se itekako plaćaju, i to masno!

Do NOT feed the troll!!
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXBmYWN0b3IubmF2aWdhdG9yIl0.

Eto ti offline navi.

Skines kod instalacije mape koje trebas i vozi.

Netreba ti net za navigiranje.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Android borbeni komplet

Proradila mi je kartica, uspješno sam kupio na Google Play.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

koja?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Android borbeni komplet

Imam jedan manji problem, ostalo mi je na mobitelju jos sam 19MB prostora i ne mogu vise nista skinuti/instalirati sa Market-a pa ako nekako mogu prebaciti da mi se svi programi instaliraju na SD karticu? posto tamo imam jos 750MB memorije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XVII Mini kaže...

Imam jedan manji problem, ostalo mi je na mobitelju jos sam 19MB prostora i ne mogu vise nista skinuti/instalirati sa Market-a pa ako nekako mogu prebaciti da mi se svi programi instaliraju na SD karticu? posto tamo imam jos 750MB memorije.

Zar nije jednostavnije da sve aplikacije koje su ti na mobu (a dozvoljeno je premještanje) premjestiš na SD karticu?

14 godina
Ziga kaže...
XVII Mini kaže...

Zar nije jednostavnije da sve aplikacije koje su ti na mobu (a dozvoljeno je premještanje) premjestiš na SD karticu?

Pa mozda i je ali ne znam kako {#} .. pa ako moze pomoc, bio bi vrlo zahvalan!

13 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Pod Manage applications i kod svake aplikacije kod koje se da klikneš Move to SD card

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Budući da nisam našao niti jednu temu ultimativnu temu Galaxy Mini, evo pišem ovdje.

Galaxy Mini uskoro dobiva MIUI

http://bit.ly/J8R93P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XVII Mini kaže...

Instaliraj App2SD

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result

17 godina
XVII Mini kaže...
Ziga kaže...
XVII Mini kaže...

Vrlo jednostavno: skineš aplikaciju App2SD (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFwcDJzZCJd), i kad je pokreneš imat ćeš listu svih aplikacija koje se mogu pohraniti na SD karticu. Za neke aplikacije ta radnja nije preporučljiva a to ćeš vidjeti po maloj sivoj ikonici koja sliči na SD karticu i ima ''x'' na sebi - nju ostavi tu gdje i je jer se ne garantira ispravan rad ako je makneš na SD.

Do NOT feed the troll!!
16 godina
Mitsuoka kaže...
mind_challenge kaže...

koja?

Visa web-prepaid OTP banke.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sad sam stavio ics na arc s, službeni  update....

Temple run ne radi tj. kontrole su zamijenjene i krivo prepoznaje.

Chrome nije nešto kao što govorite, malo je laggav, opera je brza po scrollanju i zoomanju.

jos treba doraditi dosta toga, daleko je to do fluidnosti wp7 ili ios, ali opet nije lose.

dobro je sto na izlasku iz aplikacije ne zasteka i onak ikone nestanu ko prije, nego je kak treba biti, ali vidjet cemo s vremenom, kad telefon bude radil tjedan dana+.

a i nema nikakvih poboljsanja na bateriji, jos mozda krace traje.

i jos nesto. youtube aplikacija se crasha i steka jako.

iako ima i dalje dosta gresaka, ali preporucam da updatate svoj telefon na ics.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 17:25 (luka_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet
Kako maknit onaj messenger i cameru šta je došlo s novin facebookon?
Gleda san u titaniumu ali ne zovu se tako a ima ih dosta u vezi s faceon. Kako se točno zovu?
Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RePlaY kaže...
Kako maknit onaj messenger i cameru šta je došlo s novin facebookon?
Gleda san u titaniumu ali ne zovu se tako a ima ih dosta u vezi s faceon. Kako se točno zovu?

Ne možeš ih maknuti, oni su dio facebook aplikacije.

14 godina
Android borbeni komplet

Ako već niste vidjeli Google Drive na Play-u, kao i na PC-u.

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

jel mi moze neko objasnit zasto mi se nece samo pokrenut widgeti kad upalim mob nego ih moram micat i ponovo stavljat na pozadinu? koristim go launcher i ovo je onaj HD widget za 2$...ovo se dogada bas s svim widgetima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da nije instaliran na sd karticu?

15 godina
luka_cro kaže...

Sad sam stavio ics na arc s, službeni  update....

Temple run ne radi tj. kontrole su zamijenjene i krivo prepoznaje.

Chrome nije nešto kao što govorite, malo je laggav, opera je brza po scrollanju i zoomanju.

jos treba doraditi dosta toga, daleko je to do fluidnosti wp7 ili ios, ali opet nije lose.

dobro je sto na izlasku iz aplikacije ne zasteka i onak ikone nestanu ko prije, nego je kak treba biti, ali vidjet cemo s vremenom, kad telefon bude radil tjedan dana+.

a i nema nikakvih poboljsanja na bateriji, jos mozda krace traje.

i jos nesto. youtube aplikacija se crasha i steka jako.

iako ima i dalje dosta gresaka, ali preporucam da updatate svoj telefon na ics.

na xperia neo v ista stvar sa temple runom, da bi stvar bila bolja gta3 zamrzne mob (samo vađenje baterije pomaže), shadowgun isto ne radi dobro, wormsi, neke igre su počele trzati. jedino što mi se sviđa je music player kontrole na lock screenu i novi look. čini mi se da se usporio mob (subjektivni dojam). neznam kak će se dalje ponašati, možda moram updateati neke aplikacije, ali zasad nebi savjetovao prelaz na ics dok se ne srede malo performanse nekim novim update-om (ako će ga ikada biti)

Guns don't kill people... lasers do
15 godina
dejo6 kaže...

Da nije instaliran na sd karticu?

bio je...slucajno sam ga maknuo na sd karticu preko app2sd programa pa sam ga ponovo vratio u memoriju uredaja...ak nista reinstalirat cu ga

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo meni nakon 3 dana baterija na 43 %.. To mi se nikad nije desilo...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
također imam dojam da je mob sporiji nakon ics-ae
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Držite se teme > Android borbeni komplet, opet spominjete temple run, trajanje baterije i slično. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 11:27 (Ziga).

3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice