Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.688.385
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Android borbeni komplet
tpg kaže...
Domido kaže...

Definitivno makni task killere

Mozes mi reci zasto da smakne task killer?

Ja ga koristim pa reko da nije bezveze,znam zasto sluzi ali..

Zato jer Android automatski pali pojedine aplikacije koje ti nasilno ugasiš task killerom i tako nepotrebno troši bateriju. Osobno sam koristio na početku Advanced task killer i uvjerio sam se u istinitost te tvrdnje tako da sam ga maknuo i koristim ugrađeni task manager ako mi ikada zatreba, a to je stvarno rijetkost.

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
15 godina
Domido kaže...
tpg kaže...
Domido kaže...

Definitivno makni task killere

Mozes mi reci zasto da smakne task killer?

Ja ga koristim pa reko da nije bezveze,znam zasto sluzi ali..

Zato jer Android automatski pali pojedine aplikacije koje ti nasilno ugasiš task killerom i tako nepotrebno troši bateriju. Osobno sam koristio na početku Advanced task killer i uvjerio sam se u istinitost te tvrdnje tako da sam ga maknuo i koristim ugrađeni task manager ako mi ikada zatreba, a to je stvarno rijetkost.

de mi jos reci,imam galaxy ace i on ima 278MB rama,stalno mi zauzima oko 170-180 MB rama da li je to dobro?i je li dobro ako ne prellazi 200MB?

Hvala.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
Android borbeni komplet

on oslobada ram ali mob ponovo sam pokrece iste aplikacije i za to dodatno trosi bateriju...zato badava imas te task killere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Camera 360

U ovoj verziji se gubi opcija da se slika automatski spremi nakon što se okine,ne može se isključiti zvuk "škljocanja",tako da nema špijunskog slikanja

Barem ja nisam vidio di se to moze namještati

Sve u svemu mi se ne sviđa update

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 17:35 (dudo986).
15 godina

Hocete reci da ne postoji nijedna aplikacija koja bi ugasila druge da se ne pale stalno i nepotrebno??

inox
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Hocete reci da ne postoji nijedna aplikacija koja bi ugasila druge da se ne pale stalno i nepotrebno??

Titanium Backup

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Unix kaže...
dmanz kaže...
koji emulator trebam da igram pokemone?

samsung galaxy ace

Koje pokemone?

Za Gameboy/Gameboy color pokemone ti treba GBA A.D.

Za Gameboy Advance ti treba Gameboid

di se mogu skinut ti romovi za gameboy?

AMD-ATI
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li za android ijedna aplikacija koja pokraj onog malog indikatora za bareriju u gornjem desnom kutu ekrana stavlja koiko % baterije preostaje?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

battery info

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

hvala puno

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

jel ima neki widget da mi prikazujekoje sam poruke zadnje dobio i pozive sve u jednom ko sta na huaweiu na defualtnoj temi bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

sta mislite o Sony Ericsson Xperia X10 velika ?

Dr.Z

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr.Z kaže...

sta mislite o Sony Ericsson Xperia X10 velika ?

stari mobitel, slabi proc, slaba grafa za pokretat nove 3d igre, ali ovisi za koliko ga nabavis.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan

a nova 2011 godina ... tako los ?!

Dr.Z
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Kaj nova godina?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da, sta ti preporučaš za 1500 kuna ?

Dr.Z
16 godina
Dr.Z kaže...

Da, sta ti preporučaš za 1500 kuna ?

Motorolu Defy

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
dudo986 kaže...
...ne može se isključiti zvuk "škljocanja",tako da nema špijunskog slikanja...

Kako nema? Klikneš na "zupčanik" za postavke i odmah prva opcija je Sound di isključiš zvuk okidanja :)

15 godina
IRebic kaže...

Ima li za android ijedna aplikacija koja pokraj onog malog indikatora za bareriju u gornjem desnom kutu ekrana stavlja koiko % baterije preostaje?

e sry krivo sam ti reko...zove se battery monitor

15 godina
ATJLučko kaže...
domac5 kaže...

kak ugasit vibraciju na swift key x tipkovnicu...besplatna verzija

Kada klikneš na ikonu SwiftKey-a, pokaže ti se izbornik Settings, nakon toga Advanced, Typing styles and other settings, sada Audio & haptic feedback, Customize sounds and haptics, sada ti se pokazuje 4 sektora a treći je Keypress feeback, Device will not vibrate on keypress, makni kvačicu.

I to je to {#} !!!!

e jel znas zasto mi na toj tipkovnici nekad nudi rijeci gore a nekad ne? 

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo jedna dobra igra, Can Knockdown 2, mislim da je netko već spomenio amo prije par dana. 

Evo "recenzija"

I Gameplay video:

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Na marketu pise da Riptide zahtjeva samo android 2.2 ili vise a ne radi na mom wildfire S?

Zasto?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Na marketu pise da Riptide zahtjeva samo android 2.2 ili vise a ne radi na mom wildfire S?

Zasto?

Vjerojatno igra zahtjeva i snažniji mobitel.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam jedno pitanje.
Kako pisati aplikacije za android?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Imam jedno pitanje.
Kako pisati aplikacije za android?

http://developer.android.com/guide/index.html

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
vidim da je netko tražio neku kul aplikaciju za oslobađanje RAM memorije...pa preporučio bih vam "Fastreboot" možete ju nać na marketu. Osobno je koristim na svom huaweiu u8650 koji sada uvjek ima oko 70mb slobodna RAM-a.

i još jedno pitanje...dal' se itko ovdje iskušao u razvijanju vlastitog ROM-a za android i dal' mi može reći na koji način je to radio il' dati koji dobar tutorial/link il bilo što vezano za to ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moram da preporuciti apsolutno predobru aplikaciju za slike tj galleriju. QuickPic je lagana, jednostavna i odlicnog izgleda galerija tako da preporucujem svima da je probaju :D Ja sam zaboravio na stock galeriju na svom desire-u nakon ove aplikacije.

https://market.android.com/details?id=com.alensw.PicFolder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbGVuc3cuUGljRm9sZGVyIl0.

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
dex3108 kaže...

Moram da preporuciti apsolutno predobru aplikaciju za slike tj galleriju. QuickPic je lagana, jednostavna i odlicnog izgleda galerija tako da preporucujem svima da je probaju :D Ja sam zaboravio na stock galeriju na svom desire-u nakon ove aplikacije.

https://market.android.com/details?id=com.alensw.PicFolder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbGVuc3cuUGljRm9sZGVyIl0.

Ja sam ju jučer skinia i osta sam odusevljen. Stock galerija mi je uvik sporo ucitavala sliku al ova app je odlična. Moja preporuka :)

xf: recod8600
16 godina
Android borbeni komplet

Samo da obavijestim kolege Androidaše, konačno sam rootao, napravio S-OFF i flashao Desire Z sa Virtuous v2.0.0 ROM-om.

Naravno, ne bi bilo zanimljivo da mi komp tijekom flashanja nije bacio BSOD...{#}

Na svu sreću, sve je OK prošlo. Ako još netko posjeduje dotični uređaj, neka se javi PP-om ako želi linkove na tutoriale...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Samo da obavijestim kolege Androidaše, konačno sam rootao, napravio S-OFF i flashao Desire Z sa Virtuous v2.0.0 ROM-om.

Naravno, ne bi bilo zanimljivo da mi komp tijekom flashanja nije bacio BSOD...{#}

Na svu sreću, sve je OK prošlo. Ako još netko posjeduje dotični uređaj, neka se javi PP-om ako želi linkove na tutoriale...

Konačno si se odlučio, ha? Evo moj kompa ima Z, i ne usuđuje se. Reci kako si riješio taj BSOD, pa da mu složim tutorijal (ja naime imam SGS, ali puno bolje se snalazim s tim stvarima pa da mu pomognem).

Do NOT feed the troll!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice