AutoCAD WS je dostupan za Android :D To sam cekao :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AutoCAD WS je dostupan za Android :D To sam cekao :D
Ima mozda i Catia ili Solidworks? xD (šala )

da, samo ti se .apk file prebaci, ali svi podaci od programa/igre ostanu na internoj.
Probajte igru Drag Racing,dostupna je na marketu!Vrlo zabavna igra za skratiti vrijeme...

imam jedan problem,skinuo sam Smart Keyboard Pro i kad je izaberem u input method sve radi dobro dok ne rebootam mobitel,onda svaki put moram ponovno u input method pa nju izabrati umjesto default tipkovnice,zna li netko rješenje?
imam jedan problem,skinuo sam Smart Keyboard Pro i kad je izaberem u input method sve radi dobro dok ne rebootam mobitel,onda svaki put moram ponovno u input method pa nju izabrati umjesto default tipkovnice,zna li netko rješenje?
prebaci ju na internu memoriju
postoji li aplikacija koja snima igricu koju igram,nešto kao što je Fraps za PC?

Sretan uskrs,
a uz želje preporuka za odličan browser https://market.android.com/details?id=cn.miren.browser,
nekako mi se čini ko spoj opere i dolphina, brz, glatko skrolanje, zumiranje dobro organiziran, istina da mi fale neke funkcije, ali odličan browser.
a najviše mi se sviđa gesture kretanje po tabovima.
zanima me koliko vas igra igru BasketBall? baš sam mislio otvoriti novu temu na forumu,natjecanje u toj igri zbog toga što je (bar meni) jako dobra i zarazna igra,slobodno recite ako vas ima još koji igrate igru pa ću pokrenuti temu,bilo bi zabavno jer još nisam vidio temu sa natjecanjem u android igrama...
možete predložiti i još neke igre u kojima se možemo natjecati...
Postoji li kakva aplikacija koja će nakon nekih 10-15 sekundi odgovoriti na dolazni poziv u stilu anih amerčkih sekretarica na telefonu - da osoba na drugom kraju čuje moju poruku i da ono to ta osoba keže da se spremi u nekom zvučnom formatu na karticu?
Zna neko aplikaciju koja predvidja koliko cu moc surfat ili igrat (baterija) ?
Dantex, zanimljiv zahtjev, no zasto ne koristis obicnu govornu postu od svog operatera.

hebemu daj probaj neko sloziti foobar 2000 controler(za kontroliranje foobara mobom)
neznam sto krivo radim.

To namjestiš u aplikacijama koje koristiš za mail i vrijeme, kad da ti se updejtaju.
Onaj juice defender može to. Uključiti internet samo u određenim periodima vremena.

zna li tko aplikaciju koja mi može reći odakle se emitira wi-fi signal, da mu se mogu približiti i dobiti kvalitetniji signal. vidio sam tako nešto na iphoneu ali se ne mogu sjetiti kako se zove.
Hero juzeri, ne znam ni jel vas ostalo, samo da objavim tužnu vijest. CyanogenMod za Hero je discontinued :(
Ljudi ako niste još, svakako isprobajte igru Backstab od Gamelofta. Ja sam naprosto oduševljen. Po meni najbolja 3D igrica koja se trenutno može naći na androidu. Igra je ekskluziva za Xperiu Play, ali radi na svim Snapdragon Adreno 200/205 procesorima (dakle Desire, Desire HD, Desire S). Ima verzija prilagođena za 800x480 rezoluciju.
Evo par videa da vidite o čem se radi...
Igra mi je nešto kao Assassins Creed u drugačijem settingu. Ne ovaj Assassins na mobitelima, nego pravi... :)
BTW, par upozorenja, potreban je Gingerbread (nije mi htio instalirati na Froyu), nekih 1,3GB prostora na mem. kartici (vrijedi svakog MB ako mene pitate).
Igra je vrlo igriva na Desireu (odigrao Prolog zasad) unatoč slabijem GPU od Xperije, ok vjerojatno je neš fluidnija na Xperiji ili Desireu HD. Nit kontrole nisu preveliki problem jer je Gameloft napravio tako da d-pad nije fiksan, već se nadje bilo gdje na lijevoj strani ekrana gdje pritisnete.
Topla preporuka. :) Ovoga nema ni na ajfonu ni na galaxyima... :D
Ei, jeli tko igrao igru Nova na desire HD-u, sad sam videl da se pojavila na Applanetu, ali svašta se piše pa nisam išel skidati to...