Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.688.337
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

AutoCAD WS je dostupan za Android :D To sam cekao :D

Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
dex3108 kaže...

AutoCAD WS je dostupan za Android :D To sam cekao :D

Ima mozda i Catia ili Solidworks? xD (šala {#} )

15 godina
Preporuke za Quickoffice Pro. Mozda i najbolji alat za gledanje dokumenata, prezentacija, pdf fajlova i uredjivanje svega toga. Imate na Aplanetu.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Imam pitanjce u vezi aplikacija i programa, na koju fintu radi app2sd na androidu, kad instaliram neku igru na mob koja ima recimo 10mb i onda ju prebacim na sd i velicina se smanji na 4mb, kaj to znaci da se samo dio igre prebaci na sd ili?
[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...
Imam pitanjce u vezi aplikacija i programa, na koju fintu radi app2sd na androidu, kad instaliram neku igru na mob koja ima recimo 10mb i onda ju prebacim na sd i velicina se smanji na 4mb, kaj to znaci da se samo dio igre prebaci na sd ili?

da, samo ti se .apk file prebaci, ali svi podaci od programa/igre ostanu na internoj.

Stoja
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Probajte igru Drag Racing,dostupna je na marketu!Vrlo zabavna igra za skratiti vrijeme...

Kralju Dmitre Zvonimire, u tamnici tvoji su vojnici!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 18:10 (zgsolja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Izasao update za Speedex. Nema vise onih nivoa tezine sad imaju level-i i survival mod, a bice i jos jedan uskoro
http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

imam jedan problem,skinuo sam Smart Keyboard Pro i kad je izaberem u input method sve radi dobro dok ne rebootam mobitel,onda svaki put moram ponovno u input method pa nju izabrati umjesto default tipkovnice,zna li netko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

imam jedan problem,skinuo sam Smart Keyboard Pro i kad je izaberem u input method sve radi dobro dok ne rebootam mobitel,onda svaki put moram ponovno u input method pa nju izabrati umjesto default tipkovnice,zna li netko rješenje?

prebaci ju na internu memoriju {#}

jeremija
15 godina
Android borbeni komplet

postoji li aplikacija koja snima igricu koju igram,nešto kao što je Fraps za PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ShootMe screen grabber, inace za screenshotove, ali ima mogucnost snimanja. Nemam pojma hoce li ti raditi :/.
15 godina
Android borbeni komplet
neznam dali je netko već spomenuo SkyDiver,jako zabavna i zarazna igra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blagoslovljen i lijep Uskrs! Zivjeli!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sretan uskrs,

a uz želje preporuka za odličan browser https://market.android.com/details?id=cn.miren.browser,

nekako mi se čini ko spoj opere i dolphina, brz, glatko skrolanje, zumiranje dobro organiziran, istina da mi fale neke funkcije, ali odličan browser.

a najviše mi se sviđa gesture kretanje po tabovima.

hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

zanima me koliko vas igra igru BasketBall? baš sam mislio otvoriti novu temu na forumu,natjecanje u toj igri zbog toga što je (bar meni) jako dobra i zarazna igra,slobodno recite ako vas ima još koji igrate igru pa ću pokrenuti temu,bilo bi zabavno jer još nisam vidio temu sa natjecanjem u android igrama...

možete predložiti i još neke igre u kojima se možemo natjecati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 2:46 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
can knockdown 2, imam 987 score. prva liga igra, čak sam ju kupio.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li kakva aplikacija koja će nakon nekih 10-15 sekundi odgovoriti na dolazni poziv u stilu anih amerčkih sekretarica na telefonu - da osoba na drugom kraju čuje moju poruku i da ono to ta osoba keže da se spremi u nekom zvučnom formatu na karticu?

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna neko aplikaciju koja predvidja koliko cu moc surfat ili igrat  (baterija) ?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
16 godina
Markomarko, mozes koristiti BatteryTime Lite aplikaciju, sluzi upravo tome.
Dantex, zanimljiv zahtjev, no zasto ne koristis obicnu govornu postu od svog operatera.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

hebemu daj probaj neko sloziti foobar 2000 controler(za kontroliranje foobara mobom)

neznam sto krivo radim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dobra vecer! Znaci, zanima me koja bi bila jedna od boljih aplikacija za prijavljivanje na internet u odredjenim satima u danu? Dakle, kad me nema, da se on sam spoji na net na koju min., i provjeri mail, updejta vrijeme i tako to...
16 godina

To namjestiš u aplikacijama koje koristiš za mail i vrijeme, kad da ti se updejtaju.

15 godina
neaktivan
On zeli da mu se 3g ukljuci sam tad i tad, pa se nakon par minuta, kad se sve updatea, iskljuci.
16 godina
N3N0 kaže...
On zeli da mu se 3g ukljuci sam tad i tad, pa se nakon par minuta, kad se sve updatea, iskljuci.

Onaj juice defender može to. Uključiti internet samo u određenim periodima vremena.

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
Da, ja zelim da mi se net ukljuci u odredjenim periodima kad me nema. Dobro, probat cu Juice. Fala
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li tko aplikaciju koja mi može reći odakle se emitira wi-fi signal,   da mu se mogu približiti i dobiti kvalitetniji signal. vidio sam tako nešto na iphoneu ali se ne mogu sjetiti kako se zove.

Why So Serious?

1 0 hvala 0
16 godina
imas aplikaciju "WiFi Radar", koja ti tocno pokazuje smjer i snagu signala koji hvatas :)
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hero juzeri, ne znam ni jel vas ostalo, samo da objavim tužnu vijest. CyanogenMod za Hero je discontinued :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ljudi ako niste još, svakako isprobajte igru Backstab od Gamelofta. Ja sam naprosto oduševljen. Po meni najbolja 3D igrica koja se trenutno može naći na androidu. Igra je ekskluziva za Xperiu Play, ali radi na svim Snapdragon Adreno 200/205 procesorima (dakle Desire, Desire HD, Desire S). Ima verzija prilagođena za 800x480 rezoluciju.

Evo par videa da vidite o čem se radi...

Igra mi je nešto kao Assassins Creed u drugačijem settingu. Ne ovaj Assassins na mobitelima, nego pravi... :)

BTW, par upozorenja, potreban je Gingerbread (nije mi htio instalirati na Froyu), nekih 1,3GB prostora na mem. kartici (vrijedi svakog MB ako mene pitate).

Igra je vrlo igriva na Desireu (odigrao Prolog zasad) unatoč slabijem GPU od Xperije, ok vjerojatno je neš fluidnija na Xperiji ili Desireu HD. Nit kontrole nisu preveliki problem jer je Gameloft napravio tako da d-pad nije fiksan, već se nadje bilo gdje na lijevoj strani ekrana gdje pritisnete.

Topla preporuka. :) Ovoga nema ni na ajfonu ni na galaxyima... :D

1 0 hvala 6
16 godina
Android borbeni komplet

Ei, jeli tko igrao igru Nova na desire HD-u, sad sam videl da se pojavila na Applanetu, ali svašta se piše pa nisam išel skidati to... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice