Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.072
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

@kingmedo i svima zainteresiranima, a vezano za battery calibrator naveden u mojem kompletu, način kalibracije:

DA BI IZBJEGLI EVENTUALNE PROBLEME NE PREKIDAJTE KALIBRACIJU JEDNOM KAD KRENETE U PROCES!! MOŽE POTRAJATI I NEKOLIKO SATI!!

Disabliarti setcpu. Pogasiti sve aplikacije koje ne koristite. Poželjno je mobitel staviti u airplane mod. Omogućiti gps (radi boljeg pražnjenja baterije prilikom kalibracije)

Pokrenuti app, menu>settings i označiti sve

Pod learn prep na Age upisati 100 i kliknuti save

Za full40 upisati 1452 i kliknuti save (za originalnu bateriju)

pod register 0x upisati 66 value a4 i kliknuti save

onda opet pod register upisati 65 i value 06 i kliknuti save

Otvorite learn mode i označite pod detect learn mode na on

Pričekajte da napon padne na 3201mV (trebalo bi iskočiti upozorenje) ODMAH nakon što iskoči upozorenje spojiti mob na punjač (ne puniti preko računala već preko isporučenog punjača)

Puniti minimalno 4 sata neprekidno, sa ugašenim ekranom. Nemojte ga paliti ili gledati u kojem je stanju baterija, budite strpljivi.

Nakon 4 sata trebao bi biti pun, odspojite mob sa punjača i rebootajte ga. Ako vam napunjenost nakon reboota pokazuje 94% kalibracija nije prošla i treba je ponoviti.

Možete probati i sa ovim programom (https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration) nisam probao pa ne mogu reći dal radi ili ne.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 16:49 (redrum781).

0 0 hvala 6
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Preporuka za Picsay aplikaciju. Na jednostavan način, a vizualno vrlo lijepo, uredite svoje fotke. Na Marketu imate običnu verziju, a na Applanetu pro verziju s kojom dobijete brdo mogućnosti. Aplikacija je bolja i od Photoshopa Expressa za mobilne. I da, čuo sam za aplikaciju pod nazivom Audiogalaxy Music s kojom možete puštati glazbu koja vam je na kompu putem telefona. Svi kažu da je super pa ako je netko isprobao, neka javi. Kad ju instalirate, preko kompa se regate na njihovoj stranici i možete slušati glazbu sa bilo kojeg računala na svojem telefonu. U svakom slučaju korisno!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude!
16 godina
Picsay PRO je izvrsna aplikacija. Jedini je problem ova nova verzija 1.4.0.2 koja nece da se pokrene jer nemam Amazon App Store xD Jeli to tko rijesio? Mislim, nece ni s njim kad ga instaliram :)
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Na Blackmartu postoji ta najnovija verzija. Ja sam instalirao pretposljednju verziju putem Applaneta. No, ne znam zašto ne želi instalirati noviju verziju. Ipak, razlika je između ove koje sam instalirao i između ove koje ti želiš instalirati u zadnjem broju. Tako da ne vjerujem što bi novoga donosila ova verzija. Instaliraj si ovu putem Applaneta i miran si. A ako baš želiš ovu zadnju, malo guglaj.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ima na ipmart zadnja verzija, trebala bi radit.
Krivi smo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Speedx je predobra igra :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

Speedx je predobra igra :D

potpisujem... bas sam dosao na ovu temu s namjerom da stavim link na tu igru :D 
predobra je...  

15 godina
Kada preporučite neku igru, dajte napišite o čemu je riječ, neki link i sl. Dakle, ova igra speedx je neka racing ili?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
Igra u 3Du, ti si u tunelu i ides naprijed i izbjegavas prepreke, poslije je sve teze i brze. Zanimljivo je da se moze igrati sa 3D naocalama. Zabavna, ali dosta teska igra. Igra se s pokretima ofc.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pa stavio sam link do igre na marketu gdje je sve fino opisano i postavljene slike :D Igra jeste racing ides kroz tunel i izbjegavas prepreke ali nije nimalo lako :D maksimalan skor mi je za sad 4000 XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

Pa stavio sam link do igre na marketu gdje je sve fino opisano i postavljene slike :D Igra jeste racing ides kroz tunel i izbjegavas prepreke ali nije nimalo lako :D maksimalan skor mi je za sad 4000 XD

4000 na standard ili easy? ili si tolko igral da ti je na extreme? 
meni je 3600 i nekaj sitno na standardu

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

To sam nagurao na Pure

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

a u čemu je finta kod pure-a, jer nije brže od extrema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pravo da ti kazem nemam pojma :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja sam ju igrao prosle godine, ne znam sto su promijenili, igrao sam ju sat vremena bez da sam se slupo. ne znam koje su postavke bile i je li ih bilo uopce.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Krivi smo!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 0:09 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zeam Launcher dobio update na 2.90 :D 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=664149

Ili na marketu 

https://market.android.com/details?id=org.zeam&feature=search_result

I preporuka za Minimalistic Text Widget-e predobri su :D

https://market.android.com/details?id=de.devmil.minimaltext

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 11:04 (dex3108).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li ima neka free tastatura sa T9 prikazom.. ABC ? Koristim smart keyboard ali probnu koja izbacuje ponekad napomenu da kupim PRO.

Pa da ne idem redom na marketu i skidam svaku, ako neko zna neku solidnu. Nije mi toliko bitan izgled. Samo da nije qwerty.

EDIT: Nasao sam.. HTC_IME .

http://stondenstik.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 11:21 (DOPE).
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Izasao update za Angry Birds Season i donosi Easter levele koliko sam skontao :D

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo za sve one koji se dvoume da li su Task Killer-i dobri ili ne ovde je autor teksta pokusao objasniti kako zapravo Android OS radi pa sami odlucite da li da koristiti Task Killer-e ili ne :D

http://mobil.hr/clanak_android_task_manageri

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Što je bilo s hr caller ID? Radi li još i može li se odnekud skinuti? Koliko sam shvatio on je dohvaćao informacije iz više različitih imenika, dok ova Tko me zove s marketa dohvaća samo s T-com-ovog imenika

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Izasao je update Speedtest aplikacije sa totalno novim interfejsom :D monogo mi se dopada ovajnovi interfejs :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
SpeedTest 2.0 for Android

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

PES 2011 je predobra igra i odlicno radi na Desire-u :D Danas sam jedno 2 sata kad se sabere igrao :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vidi se da si novi s Desireom, dwx. S vremenom bus skuzil da je multitouch koma. I meni je PES super, ali sto znaci kad npr. trebam brzo reagirati, a Desire prepoznaje samo dva dodira. Probaj staviti tezinu igre na Top player, onda ces vidjeti da je multitouch los jer su automatski igraci brzi i brze uzimaju loptu pa moras i sam brze reagirati, a kad hoces napraviti neki dribling, a touch steka, e izivciral sam se i izbrisal igru odmah premda najvise volim nogomet.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Necu ja profi igrati fudbal na telefonu nego ubijati vrijeme na dosadnim predavanjima i vjezbama i za te prilike mi je super :D

P.S. drugi update danas za Speedtest vec su nagurali od juce na 2.0.3 verziju XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 21:55 (dex3108).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel postoji neki widget koji bi znaci, na homescreenu , prikazivao najnovije vijesti sa npr. net.hr, BugOnline ili nekih HRVATSKIH stranica sa vijestima, i da se koristi kao widget..naravno da lijepo izgleda nebi bilo naodmet no vazno je da prikazuje vijesti sa HR stranica, bilo to da se namjesti u settingsima ili nekako, jer dosad nisam pronasao app koja bi imala mogucnost prikazivanja hrv. strana s vijestima :)

0 0 hvala 1
15 godina
Imas ovaj stock widget News. Lijepo izgleda, pod url upises npr. www.vecernji.hr/rss i naci ce ti vijesti. Namjestis ga i to je to. Ako hoces sportske, ja ti koristim npr. sportske.jutarnji.hr/rss Samo pazi da imas na kraju ovaj nastavak rss jer ti drukcije nece ucitati. Kad uneses sve to, na jednom od homescreenova ti se pojavi taj News widget i dolje na kraju imas kruzic i kada zelis refreshati vijesti, samo stisnes na njega.
17 godina
Android borbeni komplet

da li je netko instalirao SPB Shell 3D i ako da na koji model? Zanima me kako radi na slabijim modelima (SE X8 naprimjer)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jurica_m kaže...
Imas ovaj stock widget News. Lijepo izgleda, pod url upises npr. www.vecernji.hr/rss i naci ce ti vijesti. Namjestis ga i to je to. Ako hoces sportske, ja ti koristim npr. sportske.jutarnji.hr/rss Samo pazi da imas na kraju ovaj nastavak rss jer ti drukcije nece ucitati. Kad uneses sve to, na jednom od homescreenova ti se pojavi taj News widget i dolje na kraju imas kruzic i kada zelis refreshati vijesti, samo stisnes na njega.

Ovo sa rss-om nije pravilo, kaj se tiče url-ova. Dakle za večernji i sportske si u pravu.

Međutim za dnevnik.hr rss feed je na adresi http://rss.dnevnik.hr/index.rss

Najbolje je da sa internet preglednikom najprije pogledaš koja je adresa rss feeda i onda je ukucaš u nekakav news reader. Ako ne koristiš sense-ui preporučam https://market.android.com/details?id=nax.naxan.naxReader, zahtjeva launcher koji podržava scrollable widgete tipa adw, launcherpro, zeam launcher.

Ali na marketu imaš i hrpu drugih, sve besplatno

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice